tommybertsen Μάρτιος 1, 2019 #6881 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 1 λεπτό, το μέλος kpetros έγραψε: Custom σαν TFX εχουν αυτα . Συνηθως αυτα τα τροφοδοτικα μιας και ειναι παντρεμενα με την μητρικη δεν βγαζουν τα ιδια ρευματα οπως τα "εμπορικα" , μηπως για αυτο δεν σου δουλεψε ? Μου δούλεψε ρε, είπα δεν μου δούλεψε; , Μόλις τώρα, το μέλος kostas.karras έγραψε: Mε ενδιαφερει...! Αν δεν προχωρήσει με τον Αλεξ που εκδήλωσε ενδιαφέρον θα συνεννοηθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Μάρτιος 1, 2019 #6882 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 2 λεπτά, το μέλος kpetros έγραψε: Custom σαν TFX εχουν αυτα . Συνηθως αυτα τα τροφοδοτικα μιας και ειναι παντρεμενα με την μητρικη δεν βγαζουν τα ιδια ρευματα οπως τα "εμπορικα" , μηπως για αυτο δεν σου δουλεψε ? Ειναι στανταρ αυτα, δεν μπορει να αλλαξει ο χρωματισμος των χρωματων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 1, 2019 #6883 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος AlexanderK έγραψε: Το δίνεις; ενδιαφέρομαι! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Δικό σου λοιπόν , μέσα στο ΣΚ κανονίζουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Μάρτιος 1, 2019 #6884 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αν δεν προχωρήσει με τον Αλεξ που εκδήλωσε ενδιαφέρον θα συνεννοηθούμε Εχει πλακα που το ζηταω δευτερη φορα.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 1, 2019 #6885 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 χαχαχαχα σορρυ , ειμαι εδω και διαβαζω αλγεβρα και @#$@#$%@ και μαλλον χαζεψα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 1, 2019 #6886 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 10 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δικό σου λοιπόν , μέσα στο ΣΚ κανονίζουμε θα μιλήσουμε να περάσω να το πάρω! Σ' ευχαριστώ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Μάρτιος 1, 2019 #6887 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2019 πριν 2 ώρες, το μέλος kostas.karras έγραψε: Εχει πλακα που το ζηταω δευτερη φορα.. Χαχαχα! Οκ μαν, αλλά πρόλαβε ο Άλεξ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 2, 2019 #6888 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2019 14 hours ago, kostas.karras said: Ειναι στανταρ αυτα, δεν μπορει να αλλαξει ο χρωματισμος των χρωματων.. @kostas.karras ουτε ο ρευματισμος των ρευματων ! θα μπορουσα να πω..... ααχαχαχχαχαχχχχ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Μάρτιος 2, 2019 #6889 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2019 πριν 20 ώρες, το μέλος kpetros έγραψε: χαχαχαχα σορρυ , ειμαι εδω και διαβαζω αλγεβρα και @#$@#$%@ και μαλλον χαζεψα Kαπως ετσι φανταζομαι εεε?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Μάρτιος 3, 2019 #6890 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2019 On 2/27/2019 at 4:26 PM, beastie said: Σου εχω στείλει και PM αλλα χωρίς απάντηση. thnx! Παρελαβα και ευχαριστώ πολυ τον γιάννη ! @novice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάρτιος 3, 2019 #6891 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2019 Χαχαχα! Οκ μαν, αλλά πρόλαβε ο Άλεξ [emoji4] Σε ευχαριστώ πολύ@tommybertsen! Μέσα στην εβδομάδα θα ψαχτώ παραπάνω για το τροφοδοτικό και θα μπει σε λειτουργίαSent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 8, 2019 #6892 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 Χαρίζεται χαρτί μηχανογράφησης για dot matrix εκτυπωτή. Το λυπάμαι να το πετάξω. Αν είναι χρήσιμο σε κάποιον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2019 #6893 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 ΜΙΚΡΟΠΕΡΦΟΡΕ ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ 2 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάρτιος 8, 2019 #6894 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 πριν 4 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: ΜΙΚΡΟΠΕΡΦΟΡΕ ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ έλα που δε ξέρεις. εσύ ήσουν ήδη γέρος όταν βγήκε αυτό το χαρτί. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Μάρτιος 8, 2019 #6895 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 8, 2019 #6896 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος cherryman έγραψε: έλα που δε ξέρεις. εσύ ήσουν ήδη γέρος όταν βγήκε αυτό το χαρτί. Μία ώρα πριν, το μέλος UltraB έγραψε: 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάρτιος 8, 2019 #6897 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 (edited) Έχω την εντύπωση πως αυτή η συσκευασία χαρτιού είναι από αρχές του '90 και πως σε ακριβώς τέτοιο χαρτί εκτύπωνε ο πατέρας μου μελέτες στατικών σε Star LC-10. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2019 από GriGaS 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάρτιος 8, 2019 #6898 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 28 minutes ago, GriGaS said: Star LC-10 ρε φιλε τι μου θυμισες τωρα........................ εβαζα να κανω print και εκανε χαμο μεσα στο σπιτι..................... βρουμ-κρουνκ............και αμα ετρωγε και κανα χαρτι εκει να δεις γελια............. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάρτιος 8, 2019 #6899 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2019 πριν 6 ώρες, το μέλος cherryman έγραψε: έλα που δε ξέρεις. εσύ ήσουν ήδη γέρος όταν βγήκε αυτό το χαρτί. Ω τι του πεεεεεεεεεεεεεε! τα μισα να μου λεγε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Μάρτιος 9, 2019 #6900 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2019 Απο αναβαθμιση σε φιλο περισσεψαν και ενα hp scanjet 3400c για το οποιο ααναζητειται το τροφοδοτικο του οποτε και δεν υποσχομαι οτι θα βρεθει... Οποιος ενδιαφερεται τα γνωστα γιατι αμμεσα θα βρεθουν στα χερια των "ταλιμπαν"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts