kostas.karras Δεκέμβριος 25, 2018 #6781 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2018 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Μεγενθυντικος φακος με led , θελει μπαταρια Απογυμνωτης καλωδιων, πηρα αλλον πιο ποιοτικο Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θηκη καπνου (new),στριφτιερες,ταμπακιερες,μεταλλικες θηκες για πακετα τσιγαρων (new) Μινι κοφτακη ηλεκτρονικων, σχεδον καινουργιο αλλα οχι ποιοτικο. Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 26, 2018 #6782 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Μεγενθυντικος φακος με led , θελει μπαταρια Απογυμνωτης καλωδιων, πηρα αλλον πιο ποιοτικο Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θηκη καπνου (new),στριφτιερες,ταμπακιερες,μεταλλικες θηκες για πακετα τσιγαρων (new) Μινι κοφτακη ηλεκτρονικων, σχεδον καινουργιο αλλα οχι ποιοτικο. Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος.Πρωτα ποστ μετα πμ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλημέρα και καλές γιορτές!Με ενδιαφέρουν τα ποντίκια/πληκτρολόγιο και ο απογυμνωτης καλωδίων. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 26, 2018 #6783 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 Χαρίζεται το εικονιζόμενο ups (1000VA). Οι μπαταρίες του είναι πρόσφατα αλλαγμένες (1 χρόνος περίπου). Παίζει απροβλημάτιστα με active PFC τροφοδοτικό. Σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πριν 2 βδομάδες, γιατί όταν ανεβάζει στροφές το ανεμιστήρι του, ξεκίνησε να κάνει θόρυβο και ταυτόχρονα σφυρίζει το beeper του ups (αλλά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να τροφοδοτεί τον υπολογιστή). Το beeper + ανεμιστήρι σταματούν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Πιθανότατα να θέλει αντικατάσταση ο ανεμιστήρας που έχει φάει τα ψωμιά του. Όποιος την παλεύει να ασχοληθεί (ή θέλει τις μπαταρίες), το δίνω με συνάντηση στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (ή στο σπίτι μου, 5 λεπτά από το μετρό με το αυτοκίνητο). PM όποιος ενδιαφέρεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Δεκέμβριος 26, 2018 #6784 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 1 hour ago, gdp77 said: Χαρίζεται το εικονιζόμενο ups (1000VA). Οι μπαταρίες του είναι πρόσφατα αλλαγμένες (1 χρόνος περίπου). Παίζει απροβλημάτιστα με active PFC τροφοδοτικό. Σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πριν 2 βδομάδες, γιατί όταν ανεβάζει στροφές το ανεμιστήρι του, ξεκίνησε να κάνει θόρυβο και ταυτόχρονα σφυρίζει το beeper του ups (αλλά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να τροφοδοτεί τον υπολογιστή). Το beeper + ανεμιστήρι σταματούν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Πιθανότατα να θέλει αντικατάσταση ο ανεμιστήρας που έχει φάει τα ψωμιά του. Όποιος την παλεύει να ασχοληθεί (ή θέλει τις μπαταρίες), το δίνω με συνάντηση στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (ή στο σπίτι μου, 5 λεπτά από το μετρό με το αυτοκίνητο). PM όποιος ενδιαφέρεται Στελνω. Καλες γιορτες σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 26, 2018 #6785 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 2 hours ago, gdp77 said: Χαρίζεται το εικονιζόμενο ups (1000VA). Οι μπαταρίες του είναι πρόσφατα αλλαγμένες (1 χρόνος περίπου). Παίζει απροβλημάτιστα με active PFC τροφοδοτικό. Σταμάτησα να το χρησιμοποιώ πριν 2 βδομάδες, γιατί όταν ανεβάζει στροφές το ανεμιστήρι του, ξεκίνησε να κάνει θόρυβο και ταυτόχρονα σφυρίζει το beeper του ups (αλλά συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να τροφοδοτεί τον υπολογιστή). Το beeper + ανεμιστήρι σταματούν μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Πιθανότατα να θέλει αντικατάσταση ο ανεμιστήρας που έχει φάει τα ψωμιά του. Όποιος την παλεύει να ασχοληθεί (ή θέλει τις μπαταρίες), το δίνω με συνάντηση στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας (ή στο σπίτι μου, 5 λεπτά από το μετρό με το αυτοκίνητο). PM όποιος ενδιαφέρεται To τσίμπησε πρώτος και το παρέλαβε άμεσα ο @PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Δεκέμβριος 26, 2018 #6786 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 Για παραλαβές μπορείτε να κανονίζετε όπως σας εξυπηρετεί. Αλλά καλό είναι οι προηγούμενες συνεννοήσεις να γίνονται εδώ, δημόσια, για να μην προκύπτουν και μικροπαρεξηγήσεις όπως η παραπάνω. Χρόνια πολλά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Δεκέμβριος 26, 2018 #6787 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 (edited) @kostas.karras εάν είσαι Αθήνα / κέντρο με ενδιαφέρουν τα παρακάτω. 1-2 Πλαστικες μολυβοθηκες 1-2 Αναπτηρες τον απογυμνωτη καλωδιων το Μινι κοφτακι ηλεκτρονικων... και ένα τηλέφωνό σου (εάν είσαι Αθήνα) για να συνεννοηθούμε Ευχαριστώ. cc.@ronin13 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2018 από Spyros Mil διόρθωση κειμένου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 26, 2018 #6788 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 Δεν χαρίζει ο @ronin13 τα παραπάνω αλλά ο @kostas.karras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Δεκέμβριος 26, 2018 #6789 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 Παρέλαβα το UPS και ευχαριστώ πολύ το Γιώργο! Επειδή έλεγε με pm, έστειλα μόνο pm, λάθος μου. Βόλεψε και μια άλλη δουλειά που είχα εκεί κοντά και παρέλαβα άμεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 26, 2018 #6790 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2018 (edited) Δεν ήξερα τον "κανόνα" για δημόσια εκδήλωση ενδιαφέροντος, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, και ζητώ συγγνώμη. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω screenshot για να φανεί ότι ο @PetrosD εκδήλωσε πρώτος ενδιαφέρον και σε αυτόν πήγε το ups. Χρόνια πολλά! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 26, 2018 από gdp77 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Δεκέμβριος 27, 2018 #6791 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2018 38 minutes ago, gdp77 said: Χρόνια πολλά! και σε σένα χρόνια πολλά. Τόσο εσύ όσο κι ο Πέτρος είστε παλιά μέλη, χωρίς κανένα πρόβλημα αξιοπιστίας από όσο θυμάμαι επομένως δεν υπάρχει κανείς λόγος να ζητάς συγγνώμη. Καλό είναι να εκδηλώνεται δημοσίως το ενδιαφέρον αλλά στα χαρίσματα φυσικά και δεν υπάρχει κάποιος κανόνας προτεραιότητας έτσι κι αλλιώς. Χαρίζεις όπου θέλεις, με κριτήρια που εσύ αποφασίζεις σε λογικά πλαίσια (παλαιότερο μέλος, χρήστη με μεγαλύτερη συμμετοχή, χρήστη που σου έχει δώσει κάτι στο παρελθόν, ίδια πόλη, ίδια ομάδα, να μην χρησιμοποιεί linux, να είναι οπαδός ιντελ και μάικροσοφτ ή ό,τι άλλο θες). Αλοίμονο Προσωπικά, από όσο μπορώ να κρίνω με βάση την συμμετοχή σου εδώ, δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία πριν καν διαβάσω την δεύτερη απάντησή σου ότι έλεγες την αλήθεια., παρομοίως δεν είχα την παραμικρή επιφύλαξη ότι ο Πέτρος κινήθηκε καλόπιστα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Δεκέμβριος 27, 2018 #6792 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2018 [mention=81451]kostas.karras[/mention] εάν είσαι Αθήνα / κέντρο με ενδιαφέρουν τα παρακάτω. 1-2 Πλαστικες μολυβοθηκες1-2 Αναπτηρεςτον απογυμνωτη καλωδιωντο Μινι κοφτακι ηλεκτρονικων...και ένα τηλέφωνό σου (εάν είσαι Αθήνα) για να συνεννοηθούμεΕυχαριστώ. cc.[mention=61150]ronin13[/mention] Τον απογυμνωτη καλωδίων τον θέλω για ψιλοδουλιτσες που προκύπτουν ενίοτε στο σπίτι. Αν τον χρειάζεσαι περισσότερο ας τον ιατρός το εσύ, δεν έχω θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Δεκέμβριος 27, 2018 #6793 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2018 On 25/12/2018 at 3:30 ΜΜ, το μέλος kostas.karras έγραψε: ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Έχουν μείνει όσα αναφέρονται, τα υπόλοιπα δωθηκαν από το διπλανό φόρουμ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 Δεκέμβριος 28, 2018 #6794 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2018 On 10/6/2018 at 12:42 PM, kostas82 said: Καλημέρα, χαρίζω ολοκληρωμένο σύστημα P4 με 1Gb ram, 80Gb σκληρό. Το άνοιξα σήμερα μετά από αρκετό καιρό και φαίνεται πως λειτουργούν όλα. Θα προτιμούσα να δωθεί κάπου που πραγματικά υπάρχει ανάγκη. Επίσης, full tower με P4 χωρίς μνήμες και σκληρό. Η κάρτα γραφικών μάλλον έχει πρόβλημα και αν θυμάμαι καλά δεν δουλεύει η κάρτα ήχου στη m/b Παραλαβή από περιοχή Παπάγου-Χολαργού λόγω όγκου και έλειψης χρόνου. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το ολοκληρωμένο σύστημα P4 υπάρχει ακόμα για όποιον ενδιαφέρεται. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 1, 2019 #6795 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2019 (edited) Μια ανανεωση λοιπον μαζι με κατι άλλα.. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουστικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α μητρικη μη λειτουργικη , asus p5vd2 δεν παιρνει μπροστα.. Καρτες γραφικων ΜΗ λειτουργικες,οι οποιες δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω και δεν αξιζει ο κοπος.. 8600gt δεν δινει σημα 8800gts δινει σημα αλλα με αρκετα artifacts, υπαρχει και το κουτι της. 8800gtx δεν δινει σημα 9600gt δεν δινει σημα gts 250 δεν δινει σημα rx 4870 δεν δινει σημα, εχει περασει παλαιοτερα απο reflow Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2019 από kostas.karras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 2, 2019 #6796 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 Καλησπερα & Καλη Χρονια Χαριζονται τα παρακατω... α) 2 χ Powerlines της TP-Link (200 Mbps). 1 θυρα LAN το καθενα. Xωρις WiFi φυσικα. ΕΙναι 2-3ετιας β) Samsung VR (Μοντελο 2015,ασπρο, διδεται με το κουτι). Κανει για Galaxy Note 5 και S6/S6 EDGE S7/S7 Edge Παραλαβη αποκλειστικα απο Βουλα 0930-1800. Θα προτιμηθουν μελη που ειναι ενεργα η/και εχουν δωσει το κατιτις.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Ιανουάριος 2, 2019 #6797 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 (edited) πριν 5 λεπτά, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Καλησπερα & Καλη Χρονια Χαριζονται τα παρακατω... α) 2 χ Powerlines της TP-Link (200 Mbps). 1 θυρα LAN το καθενα. Xωρις WiFi φυσικα. ΕΙναι 2-3ετιας β) Samsung VR (Μοντελο 2015,ασπρο, διδεται με το κουτι). Κανει για Galaxy Note 5 και S6/S6 EDGE S7/S7 Edge Παραλαβη αποκλειστικα απο Βουλα 0930-1800. Θα προτιμηθουν μελη που ειναι ενεργα η/και εχουν δωσει το κατιτις.... Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Θέλω τα powerline!!!! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 2, 2019 από AlexanderK Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 2, 2019 #6798 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 13 hours ago, kostas.karras said: Μια ανανεωση λοιπον μαζι με κατι άλλα.. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουστικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α μητρικη μη λειτουργικη , asus p5vd2 δεν παιρνει μπροστα.. Καρτες γραφικων ΜΗ λειτουργικες,οι οποιες δεν υπαρχει χρονος να ασχοληθω και δεν αξιζει ο κοπος.. 8600gt δεν δινει σημα 8800gts δινει σημα αλλα με αρκετα artifacts, υπαρχει και το κουτι της. 8800gtx δεν δινει σημα 9600gt δεν δινει σημα gts 250 δεν δινει σημα rx 4870 δεν δινει σημα, εχει περασει παλαιοτερα απο reflow Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ ενδιαφέρομαι για της κάρτες γραφικών . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Ιανουάριος 2, 2019 #6799 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος antonis έγραψε: ενδιαφέρομαι για της κάρτες γραφικών . Η 9600 και η gts 250 ειναι κρατημενες, οι αλλες ελευθερες. Στειλε πμ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 2, 2019 από kostas.karras Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 2, 2019 #6800 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2019 32 minutes ago, antonis said: ενδιαφέρομαι για της κάρτες γραφικών . άκυρο ας τις πάρει κάποιος άλλος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts