dukepapas Νοέμβριος 13, 2018 #6761 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2018 (edited) Με ενδιαφέρει Ποντίκι Gigabyte Force wireless πιο μοντελο ειναι? Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 13, 2018 από dukepapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Νοέμβριος 14, 2018 #6762 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 @dukepapas δεν θυμάμαι ακριβώς. Αγορασμένο το 2011 αν δεν κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 14, 2018 #6763 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2018 On 12/11/2018 at 10:47 ΠΜ, το μέλος Ntontotis έγραψε: Καλημέρα, Χαρίζονται τα εξής: 1) Laptop HP pavillion 15' το οποίο έχει μείνει το κέλυφος και η οθόνη όπως φαίνεται και στη φωτό 2)Μητρική hp spare 713258-501 dc1360 (για ανταλλακτικά) 3)Μητρική HBL50 LA6 (για ανταλλακτικά) 4)PIONEER car stereo BP-780 (άγνωστης λειτουργικής ικανότητας) 5) Ανταπτορας hdmi για Samsung galaxy note 10.1 KCC-REM-SEC-EPL-3PHPBE. 6) Ποντίκι TurboX mini wireless mouse 7) Ποντίκι Gigabyte Force wireless 8)Iphone 3g 16gb (άγνωστης λειτουργικής ικανότητας) 9)Ανεμιστήρας Aerocool shark 12cm 10) Ψυκτρα Intel e97378-001 11)Τροφοδοτικο λαπτοπ hp spare 463955-001 (μόνο το τουβλάκι είναι με σπασμένη βελόνα στο βύσμα) 11)Τροφοδοτικο λαπτοπ hp spare 710413-001 (μόνο το τουβλάκι είναι με πληγή στο καλώδιο η οποία έχει καλυφθεί με ταινία pvc) Παραλαβή λόγο περιορισμένου χρόνου στο χώρο μου στο Γαλάτσι-Άνω Πατήσια-Λαμπρινή. Φιλικά, Παναγιώτης Με ενδιαφέρουν και εμενα κάποια πραγματάκια, στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 15, 2018 #6764 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2018 On 12/11/2018 at 10:47 ΠΜ, το μέλος Ntontotis έγραψε: Καλημέρα, Χαρίζονται τα εξής: 1) Laptop HP pavillion 15' το οποίο έχει μείνει το κέλυφος και η οθόνη όπως φαίνεται και στη φωτό 2)Μητρική hp spare 713258-501 dc1360 (για ανταλλακτικά) 3)Μητρική HBL50 LA6 (για ανταλλακτικά) 4)PIONEER car stereo BP-780 (άγνωστης λειτουργικής ικανότητας) 5) Ανταπτορας hdmi για Samsung galaxy note 10.1 KCC-REM-SEC-EPL-3PHPBE. 6) Ποντίκι TurboX mini wireless mouse 7) Ποντίκι Gigabyte Force wireless 8)Iphone 3g 16gb (άγνωστης λειτουργικής ικανότητας) 9)Ανεμιστήρας Aerocool shark 12cm 10) Ψυκτρα Intel e97378-001 11)Τροφοδοτικο λαπτοπ hp spare 463955-001 (μόνο το τουβλάκι είναι με σπασμένη βελόνα στο βύσμα) 11)Τροφοδοτικο λαπτοπ hp spare 710413-001 (μόνο το τουβλάκι είναι με πληγή στο καλώδιο η οποία έχει καλυφθεί με ταινία pvc) Παραλαβή λόγο περιορισμένου χρόνου στο χώρο μου στο Γαλάτσι-Άνω Πατήσια-Λαμπρινή. Φιλικά, Παναγιώτης Eυχαριστω τον Παναγιωτη για τα πραγματα!! Θα μου φανουν χρησιμα, και οτι δεν μου χρειαστει μαζι με κατι αλλα που εχω,θα ξαναχαριστουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Νοέμβριος 16, 2018 #6765 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2018 Παρέλαβα το κέλυφος από τον Παναγιώτη και τον ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 18, 2018 #6766 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2018 Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα οθονη hitachi lcd λειτουργικη dvd player philips δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. Καλωδια,φορτιστες,bluetooth και αλλα τετοια, ολα μαζι, δεν γνωριζω τι λειτουργει. Διαφορα τηλεκοντρολ, αγνωστη λειτουργικη κατασταση Διαφορα κινητα , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Φορτιστης μπαταριων, , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Ψηφιακη μηχανη , αγνωστη λειτουργικη κατασταση mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση USB ΜΗ λειτουργικο ssd 120gb muschin chronos Μη λειτουργικος hd radeon 6870 Μη λειτουργικη, εχει φαει ηδη δυο reflow, επαιξε 7 μηνες περιπου, αλλα δεν ξανασχολουμε. Καλωδιο απο hdmi σε vga και ανταπτορες απο hdmi σε vga , δεν λειτουργουν Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ. Τα αντικειμενα θα ανεβουν και σε αλλο φορουμ,επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη απο ανω πατησια(εκτος και αν βολεψει και περναω απο καποια αλλη περιοχη) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 18, 2018 #6767 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2018 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος kostas.karras έγραψε: Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα οθονη hitachi lcd λειτουργικη dvd player philips δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. Καλωδια,φορτιστες,bluetooth και αλλα τετοια, ολα μαζι, δεν γνωριζω τι λειτουργει. Διαφορα τηλεκοντρολ, αγνωστη λειτουργικη κατασταση Διαφορα κινητα , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Φορτιστης μπαταριων, , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Ψηφιακη μηχανη , αγνωστη λειτουργικη κατασταση mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση USB ΜΗ λειτουργικο ssd 120gb muschin chronos Μη λειτουργικος hd radeon 6870 Μη λειτουργικη, εχει φαει ηδη δυο reflow, επαιξε 7 μηνες περιπου, αλλα δεν ξανασχολουμε. Καλωδιο απο hdmi σε vga και ανταπτορες απο hdmi σε vga , δεν λειτουργουν Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ. Τα αντικειμενα θα ανεβουν και σε αλλο φορουμ,επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη απο ανω πατησια(εκτος και αν βολεψει και περναω απο καποια αλλη περιοχη) Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα οθονη hitachi lcd λειτουργικη dvd δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. Καλωδια,φορτιστες,bluetooth και αλλα τετοια, ολα μαζι, δεν γνωριζω τι λειτουργει. Διαφορα τηλεκοντρολ, αγνωστη λειτουργικη κατασταση Διαφορα κινητα , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Φορτιστης μπαταριων, , αγνωστη λειτουργικη κατασταση Ψηφιακη μηχανη , αγνωστη λειτουργικη κατασταση mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση USB ΜΗ λειτουργικο ssd 120gb muschin chronos Μη λειτουργικος hd radeon 6870 Μη λειτουργικη, εχει φαει ηδη δυο reflow, επαιξε 7 μηνες περιπου, αλλα δεν ξανασχολουμε. Καλωδιο απο hdmi σε vga και ανταπτορες απο hdmi σε vga , δεν λειτουργουν Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ.(οι δυο χαρισμενες απο tigergreg) Κρατημενα τα διαγραμμενα. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 18, 2018 από kostas.karras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Νοέμβριος 20, 2018 #6768 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2018 Καλημέρα, Χαρίζονται τα εξής: 1) HP model UJ8C2 DVD+-RW DRIVE (hp spare 719874-001 dc1360) λογικά λειτουργικό. Παραλαβή λόγο περιορισμένου χρόνου στο χώρο μου στο Γαλάτσι-Άνω Πατήσια-Λαμπρινή. Φιλικά, Παναγιώτης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Νοέμβριος 20, 2018 #6769 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2018 28 minutes ago, Ntontotis said: Καλημέρα, Χαρίζονται τα εξής: 1) HP model UJ8C2 DVD+-RW DRIVE (hp spare 719874-001 dc1360) λογικά λειτουργικό. Παραλαβή λόγο περιορισμένου χρόνου στο χώρο μου στο Γαλάτσι-Άνω Πατήσια-Λαμπρινή. Φιλικά, Παναγιώτης Αν μπορεις να το κρατησεις μεχρι την αλλη εβδομαδα γιατι λειπω, με ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Νοέμβριος 20, 2018 #6770 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2018 16 minutes ago, DJman said: Αν μπορεις να το κρατησεις μεχρι την αλλη εβδομαδα γιατι λειπω, με ενδιαφερει Οκ, κρατημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Νοέμβριος 25, 2018 #6771 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2018 Καλησπέρα, χαρίζω 2x Nvidia RIVA TNT2 M64 AGP για όποιον τις θέλει, είτε για να παίξει με κανένα retro hardware είτε για να χτυπήσει κλόκια και να ανεβάσει high scores στο HWBot :P. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Νοέμβριος 25, 2018 #6772 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2018 2 hours ago, Toxic said: Καλησπέρα, χαρίζω 2x Nvidia RIVA TNT2 M64 AGP για όποιον τις θέλει, είτε για να παίξει με κανένα retro hardware θα ηθελα μια αν ειναι λειτουργικη...............................ευχαριστω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toxic Νοέμβριος 25, 2018 #6773 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2018 Και οι δύο δικές σου φίλε μου, εκτός και αν ενδιαφερθεί και άλλος, αλλά δεν νομίζω. Στείλε μου ένα PM αν θες να συναντηθούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Νοέμβριος 25, 2018 #6774 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2018 12)Τροφοδοτικο λαπτοπ hp spare 710413-001 (μόνο το τουβλάκι είναι με πληγή στο καλώδιο η οποία έχει καλυφθεί με ταινία Μήπως κατά τύχη είναι ακόμη διαθέσιμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntontotis Νοέμβριος 26, 2018 #6775 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2018 15 hours ago, mikemtb said: Μήπως κατά τύχη είναι ακόμη διαθέσιμο? Όχι, έχει φύγει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenzio Νοέμβριος 27, 2018 #6776 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2018 καλησπέρα, έχω έξι (6) αρχαίους ide σκληρούς δίσκους μη λειτουργικούς, με υγεία και χωρητικότητα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. (και οι 6 άνοιξαν και αναγνωρίστηκαν με εξωτερικό usb adaptor σε pc και έχω γράψει υγεία και μέρες λειτουργίας απο hdd sentinel) αν τυχόν ενδιαφερθεί κανείς αυστηρά παραλαβή από το χώρο μου στο ελληνικό αττικής (σχετικά κοντά στο μετρό), αλλιώς την άλλη βδομάδα τους βάζω κάδο ανακύκλωσης. ευχαριστώ. https://imgur.com/gallery/7dNQpqO 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 30, 2018 #6777 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2018 Πρωτου τα πεταξω ας ξαναποσταρω Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα dvd χαρισμενο δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση USB ΜΗ λειτουργικο Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ. Τα αντικειμενα θα ανεβουν και σε αλλο φορουμ,επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη απο ανω πατησια(εκτος και αν βολεψει και περναω απο καποια αλλη περιοχη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Νοέμβριος 30, 2018 #6778 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2018 Πρωτου τα πεταξω ας ξαναποσταρω Xαριζονται.. τηλεοραση philips 14'' λειτουργικη crt mpeg4 λειτουργικο, δεν καταφερα να το ρυθμισω, δεν πολυασχοληθηκα dvd χαρισμενο δεν παιζει, εχει καει η τροφοδοτικη πλακετα, δεν ξερω ποσο αξιζει να φτιαχτει. mp3 player, το ενα λειτουργικο, το αλλο , αγνωστη λειτουργικη κατασταση USB ΜΗ λειτουργικο Μνημες ddr2 512mb για λαπτοπ 3 τεμ. Τα αντικειμενα θα ανεβουν και σε αλλο φορουμ,επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ Παραλαβη απο ανω πατησια(εκτος και αν βολεψει και περναω απο καποια αλλη περιοχη) Καλησπέρα!Θα με ενδιεφεραν οι μνήμες και τα mp3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas.karras Νοέμβριος 30, 2018 #6779 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2018 OK, Δικα σου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-tic Δεκέμβριος 1, 2018 #6780 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2018 Δύο ραφιέρες (λογικά υπάρχουν όλα τα ράφια, ακόμα και αυτά που δεν φαίνονται στις φωτογραφίες), ένας διθέσιος καναπές σπαστός με αποθηκευτικό χώρο (χωρίς τα μπράτσα) και ένας τριθέσιος καναπές σπαστός με αποθηκευτικό χώρο. Λόγω παράδοσης του σπιτιού οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να παραλάβουν το πολύ μέχρι την Δευτέρα 3/12 απο Καλλιθέα (Αγ.Ελεούσα) Καλό είναι να έρθουν δύο άτομα γιατί δεν ξέρω αν θα μπορεί κάποιος εκεί να βοηθήσει στο κουβάλημα. Οι ραφιέρες και ο διθέσιος καναπές λογικά χωράνε στο ασανσέρ, ο τριθέσιος δεν νομίζω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts