GeoF1 Σεπτέμβριος 6, 2018 #6681 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2018 Παιδια 1000 συγγνωμη αλλα το γραφειο που χαριζα πριν λιγες μερες, θα το παρει ο πεθερος μου τελικα για παγκο εργασιας. Και παλι συγγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 6, 2018 #6682 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2018 3 hours ago, GeoF1 said: Παιδια 1000 συγγνωμη αλλα το γραφειο που χαριζα πριν λιγες μερες, θα το παρει ο πεθερος μου τελικα για παγκο εργασιας. Και παλι συγγνωμη. Καλα μαστορεματα λοιπον στον πεθερο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoF1 Σεπτέμβριος 6, 2018 #6683 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2018 Νιώθω ασχημα, και ζηταω παλι συγγνωμη από τα παιδια που ενδιαφερθηκαν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 7, 2018 #6684 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Χαρίζεται το παρακάτω video. Προσοχή, είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Ανάβει αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει και να πάιξει κασέτες! Περιοχή: Νότια προάστια Αττικής. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 7, 2018 #6685 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Πωω! Έχω δει από κοντά τέτοιο βίντεο πριν 25++ χρόνια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 7, 2018 #6686 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 o Πετρος και ρετρο πανε μαζι δυστηχως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uhu Σεπτέμβριος 7, 2018 #6687 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 (edited) πριν 38 λεπτά, το μέλος PetrosD έγραψε: Πωω! Έχω δει από κοντά τέτοιο βίντεο πριν 25++ χρόνια! Σιγά τα οά ρε. Αμα ψάξω λίγο στο πατάρι των γονιών μου σίγουρα θα βρώ έναν 8 track tape amplifier. Κασέτα τέτοιου τύπου δεν έχω δεί αλλά το πορτάκι απ'την υποδοχή της κασέτας το θυμάμαι ακόμα πολύ καλά. Ξέρεις πόσα αυτοκινητάκια μου είχε φάει το ρημαδιασμένο. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 7, 2018 από uhu 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 7, 2018 #6688 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Ωραία ιδέα... για θέμα. Ποσταρετε τα ρετρό πράγματα σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Σεπτέμβριος 7, 2018 #6689 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Το παραπάνω βίντεο και να μην είναι λειτουργικό, αν πιάνουν τα χέρια κάποιου, κάνει ένα πολύ ωραίο htpc 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 7, 2018 #6690 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Το παραπάνω βίντεο και να μην είναι λειτουργικό, αν πιάνουν τα χέρια κάποιου, κάνει ένα πολύ ωραίο htpc [emoji14] Και κουμπώνει και σούπερ στο σαλόνι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 7, 2018 #6691 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Λόγω επαγγέλματος του πατέρα μου, πολλά από αυτά (που τα λέτε ρετρό) τα έχω δει από κοντά στην εποχή που ο κόσμος ακόμα τα χρησιμοποιούσε () και μερικά τα είχαμε ή ακόμα τα έχουμε. Αν κάνετε τέτοιο θέμα πάντως, έχω πολλά να βάλω. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Σεπτέμβριος 7, 2018 #6692 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος def έγραψε: Ωραία ιδέα... για θέμα. Ποσταρετε τα ρετρό πράγματα σας. Να σου ποστάρω εγώ την πεθερά μου να πάθεις πλάκα. 1 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 7, 2018 #6693 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Το παραπάνω βίντεο και να μην είναι λειτουργικό, αν πιάνουν τα χέρια κάποιου, κάνει ένα πολύ ωραίο htpc Φανταστική ιδέα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Σεπτέμβριος 7, 2018 #6694 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2018 Οποιος αστερας το κάνει επιβάλλεται να το κάνει παρουσίαση στη μαστοροενοτητα! Και YouTube video μη σου πω... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenzio Σεπτέμβριος 8, 2018 #6695 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 20 hours ago, hot_sauce said: Χαρίζεται το παρακάτω video. Προσοχή, είναι σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Ανάβει αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να διαβάσει και να πάιξει κασέτες! Περιοχή: Νότια προάστια Αττικής. καλημέρα, θα με ενδιέφερε να το δοκίμαζα (για να ψηφιοποιήσω κασέτες που έχω) αρκεί να ήξερα την ακριβή περιοχή. Είμαι στο Ελληνικό εγώ. ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 8, 2018 #6696 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2018 καλημέρα, θα με ενδιέφερε να το δοκίμαζα (για να ψηφιοποιήσω κασέτες που έχω) αρκεί να ήξερα την ακριβή περιοχή. Είμαι στο Ελληνικό εγώ. ευχαριστώ.Καλημέρα, δικό σου! Τα λέμε με πμ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silenzio Σεπτέμβριος 11, 2018 #6697 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 ευχαριστώ πολύ τον φίλο hot-sause, παρέλαβα και μόλις βρω λίγο χρόνο θα δοκιμάσω αν παίζει κασέτες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Σεπτέμβριος 11, 2018 #6698 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 ευχαριστώ πολύ τον φίλο hot-sause, παρέλαβα και μόλις βρω λίγο χρόνο θα δοκιμάσω αν παίζει κασέτες.Να σαι καλά! :-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis-pa Σεπτέμβριος 11, 2018 #6699 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2018 Χαριζεται το πλαινο καπακι (αυτο ακριβως) της φωτο που επισυναπτεται Ειναι αχρησιμοποιητο στο κουτι του. Η μονη δεσμευση σας να ερθετε στη Ηλιουπολη να το παραλαβετε, κατοπιν συνεννοησεως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 17, 2018 #6700 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2018 Κουτακι σε αρκετα καλη εξωτερικη εμφανιση. Λειπουν τα 3 προστατευτικα των dvd, και η σήτα απο τον πλαινο ανεμιστήρα Βριλισσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts