Infotech Ιούνιος 5, 2018 #6501 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 15 hours ago, icy20 said: Τελικα θελει κανεις η να το στειλω στον καδο ρε παιδια? Ο φιλος ο αλλος δεν το πηρε τελικα... Αδερφέ καλησπέρα, περίμενα να μου απαντήσεις. Τελικά θα το δώσεις στον κουμπάρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 5, 2018 #6502 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 1 hour ago, Infotech said: Αδερφέ καλησπέρα, περίμενα να μου απαντήσεις. Τελικά θα το δώσεις στον κουμπάρο; Μου ειχες στειλει κ δεν το είχα δει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 5, 2018 #6503 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 (edited) Χαρίζονται τα παρακάτω :P4V8X-X Gigabyte p4 titan P4 1.8 Celeron 2.80 Προτεραιότητα στον @def μιας και ψάχνει για Mobo. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2018 από Andrewk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 5, 2018 #6504 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 (edited) Αν υπάρχει η δυνατότητα θέλω την Asus. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. ΟΜΩΣ αν κάποιο παληκάρι την έχει ανάγκη τότε παραχωρώ την θέση μου. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2018 από def 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούνιος 5, 2018 #6505 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 3 hours ago, icy20 said: Μου ειχες στειλει κ δεν το είχα δει? Σου είχα γράψει εδω και περίμενα απάντηση, αν υπάρχει πρόβλημα τωρα δεν πειράζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση def Ιούνιος 5, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #6506 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 3 hours ago, Andrewk said: Χαρίζονται τα παρακάτω :P4V8X-X Gigabyte p4 titan P4 1.8 Celeron 2.80 Προτεραιότητα στον @def μιας και ψάχνει για Mobo. Ωφειλω να ευχαριστήσω δημόσιο τον φίλο, ΌΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΡΙΚΕΣ, ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΆ ΠΟΥ ΈΔΕΙΞΕ! Μετά από ένα τρακάρισμα που είχα πηγαίνοντας να παραλάβω τις μητρικές, όχι μόνο δεν έφυγε από το σημείο συνάντησης μας αλλά ήρθε και στο σημειο που τράκαρα. Δόξα τον ΘΕΌ υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές. Φίλε μου ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ. 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrewk Ιούνιος 5, 2018 #6507 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2018 5 hours ago, Andrewk said: Χαρίζονται τα παρακάτω :P4V8X-X Gigabyte p4 titan P4 1.8 Celeron 2.80 Προτεραιότητα στον @def μιας και ψάχνει για Mobo. Πήγαν όλα στον φίλο @def Φίλε μου ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω!Να είσαι πάντα καλά! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 6, 2018 #6508 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 7 hours ago, Andrewk said: Πήγαν όλα στον φίλο @def Φίλε μου ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω!Να είσαι πάντα καλά! Ολος ο κόσμος να είναι καλά.. ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιούνιος 6, 2018 #6509 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Να ρωτήσω τελικά ποιός πήρε το pc του @icy20 , ή αυτά τα ρωτάμε μόνο στο ΠΟΘ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 6, 2018 #6510 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Μεχρι τωρα κανεις. Θα πω μια στον φιλο μου οτι το παιδι μου το ειχε ζητησει πιο πριν να το δωσω εκει, δεν το ειχα δει το ποστ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 6, 2018 #6511 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Μεχρι τωρα κανεις. Θα πω μια στον φιλο μου οτι το παιδι μου το ειχε ζητησει πιο πριν να το δωσω εκει, δεν το ειχα δει το ποστ. Φίλος ή κουμπάρος; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Ιούνιος 6, 2018 #6512 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Μην τα σκαλιζεις ντε! Θα κλεισουν σπιτια αποψε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιούνιος 6, 2018 #6513 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 25 minutes ago, DEADLAZARUS said: Φίλος ή κουμπάρος; Κ τα 2.τι περιεργοι ειστε εσεις. Lol 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 6, 2018 #6514 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 Μην παρεξηγηθώ, για πλάκα το έγραψα. Άσε που οι μισοί κουμπάροι δεν μιλάνε μεταξύ τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 6, 2018 #6515 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 (edited) Οποίο παληκάρι θέλει την Gigabyte P4 Titan socket 478.προσφορα του αγαπητού φίλου Andrewk ας ενημέρωση παρακαλώ. Επειδή δεν έχω μέσο θα παρακαλούσα οποίος την χρειάζεται ας έρθει Καλλιθέα. Είναι μαζί με τον Celeron σε άριστη κατάσταση με το λαμακι της από πίσω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 6, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιούνιος 6, 2018 #6516 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2018 https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8SRX-rev-1x#ov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Ιούνιος 7, 2018 #6517 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2018 23 hours ago, icy20 said: Κ τα 2.τι περιεργοι ειστε εσεις. Lol Αδερφέ!!! Σου έστειλα pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 9, 2018 #6518 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2018 Καλησπέρα. Χαρίζω το παρακάτω laptop. https://www.engadget.com/products/fujitsu-siemens/amilo/pa-1510/specs/ Δεν είναι όμως λειτουργικό. Αρχικά δεν έχει δίσκο (τον έχω βγάλει και έχει 20% υγεία, δεν είναι κατάλληλος προς χρήση και είναι μόλις 120GB sata 1). Μνήμες και οθόνη πρέπει να είναι οκ λογικά, αλλά δεν ξέρω για την motherboard. Σίγουρα έχει χαλάσει το τροφοδοτικό του και σίγουρα έχει κάψει την υποδοχή όπως θα δείτε σε φώτο παρακάτω. Για ανταλλακτικά ίσως να είναι οκ. Πχ η οθόνη, το keyboard πρέπει να δουλεύουν κανονικά. Η μπαταρία του είναι πάνω αλλά δεν ξέρω την κατάστασή της. Spoiler (ξέρει κανείς τι είναι η κίτρινη θύρα;; Επίσης στον κενό χώρο υπάρχει ένα express card 54 dummy μάλλον, το οποίο έδωσα στον @SirDiman για να το δοκιμάσει στο δικό του, αλλά δεν του κάνει οπότε αν το θέλει κάποιος είτε περιμένει να το πάρω πίσω, είτε το παίρνει από τον ίδιο ) Στην last pic βλέπετε την κατάσταση που επικρατεί ακριβώς εκεί όπου είναι η επαφή για το τροφοδοτικό. Νομίζω πως έχει καεί ολοκληρωτικά το σημείο. Αν θυμάμαι καλά είχε κάνει "τσαφ" από κακό χειρισμό και έτσι έμεινε. Εκτιμώ πως μόνο το σημείο έχει πρόβλημα (κατά συνέπεια και η μητρική? Δεν ξέρω). Η πρόσβαση στο δεύτερο dimm μνήμης γίνεται αν βγει το πληκτρολόγιο. (έχει 2 dimm). Όποιος το θέλει θα το πάρει όλο και όχι μόνο μνήμες,cpu και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Δεν το αποσυναρμολογώ ξανά (το caddy του δίσκου υπάρχει και θα δοθεί και μέσα έχω και τις βίδες για να βιδωθεί ο εκάστοτε 2.5" hdd). Θα παρακαλούσα κάποιος που χρειάζεται μόνο. (ας είναι και για γνωστό/φίλο του) Αν υποπέσει στην αντίληψη μου προσπάθεια πώλησης parts, θα θυμώσω Θα μπει και αλλού το post αν δεν δω κίνηση. Παραλαβή από τον χώρο μου αποκλειστικά. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Ιούνιος 9, 2018 #6519 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2018 (edited) ...θα με ενδιέφερε μόνο εάν έχει 2 slots για ddr2 μνήμες και φυσικά σηκώνει τα 4gb σύνολο... ΔΕΝ είναι για μένα αλλά για κάποιον που το χρειάζεται, οπότε ορίζετε τις προτεραιότητές σας... Άκυρο, δεν έχει χρήματα για να το... φτιάξει, πέραν του δίσκου και μνήμες που μπορώ να του δώσω εγώ..> Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 9, 2018 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούνιος 9, 2018 #6520 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2018 DDR2 είναι αλλά μέχρι 2GB σηκώνει (1GB per module). πριν 14 λεπτά, το μέλος Spyros Mil έγραψε: ΔΕΝ είναι για μένα αλλά για κάποιον που το χρειάζεται, οπότε ορίζετε τις προτεραιότητές σας... Αν θέλει να το πάρει κάποιος για κάποιον που το χρειάζεται και γίνεται να το επιδιορθώσει, εννοείται ότι μπορεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts