tommybertsen Μάϊος 14, 2018 #6441 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 Δεν μιλάω για αυτό το laptop όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 14, 2018 #6442 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 Νανι κανε! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 14, 2018 #6443 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2018 3 hours ago, tommybertsen said: Δεν μιλάω για αυτό το laptop όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Μάϊος 18, 2018 #6444 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2018 να χαρισω και εγω με την σειρα μου διαφορα παλια πραγματακια πριν πανε καδο. παραλαβη απο γλυφαδα, δεν στελνω τιποτα [emoji4] οποιος χρειαζεται κατι, στελνει pm και μιλαμε Να πω οτι καποια εχουν μπει και στο hlektronika.Gάρ φορτιστης νοκια Access point linkys λειτουργικο χωρις τις κεραιες(ειναι αποσυνδεμενες απο την πλακετα) scsi 8disk case (χωρις τροφοδοτικο, λειπουν τα 6 συρταρια δισκων) αγνωστη λειτουργικη κατασταση λαπτοπ χωρις οθονη λειτουργικο(ηταν) χωρις σκληρο-μπαταρια-μνημη 2 εκτυπωτες μη λειτουργικοι(για ανταλλακτικα η επισκευη) ολοκληρωμενο pc λειτουργικο Compaq p4 και ενα full tower case χωρις πλαινα (χωρις την καρτα ηχου-χωρις τα 4usb) Να σημειώσω πως το linksys θα φύγει σήμερα. Έχουν μείνει τα υπόλοιπα [emoji3]Sent from my SM-J710F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 18, 2018 #6445 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2018 (edited) 3 hours ago, mikemtb said: Να σημειώσω πως το linksys θα φύγει σήμερα. Έχουν μείνει τα υπόλοιπα Sent from my SM-J710F using Tapatalk Με ενδιαφέρει το λαπτοπ. On 14/5/2018 at 6:36 AM, tommybertsen said: Δεν μιλάω για αυτό το laptop όμως Με ενδιαφέρει το λαπτοπ και το pc Έγινε επεξεργασία Μάϊος 18, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikemtb Μάϊος 18, 2018 #6446 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2018 Με ενδιαφέρει το λαπτοπ[emoji4] και το pcΔικα σου [emoji3] Sent from my SM-J710F using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 18, 2018 #6447 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2018 48 minutes ago, mikemtb said: Δικα σου Sent from my SM-J710F using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 20, 2018 #6448 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 Χαρίζεται κατσαβίδι μπαταρίας Parkside. Η μία μπαταρία φόρτισε κανονικά, η άλλη όχι. Vintage από τα πρώτα Parkide καθότι 9ετίας, αλλά μεγάλος σκύλος. Ο φορτιστής πρέπει να έχει μετ/στη μέσα, αφού είναι πολύ βαρύς. Αν μοντάρετε τη βάση μπορεί να πάρει νέες μπαταρίες. Μαζί δίνω και μια προέκταση dremmel, αν θυμάμαι καλά της Einhell. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 20, 2018 #6449 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 2 hours ago, Lakisss said: Χαρίζεται κατσαβίδι μπαταρίας Parkside Αν εχει και πιο αργες στροφες θα το ηθελα..................... Ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάϊος 20, 2018 #6450 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 5 hours ago, Lakisss said: Χαρίζεται κατσαβίδι μπαταρίας Parkside. Η μία μπαταρία φόρτισε κανονικά, η άλλη όχι. Vintage από τα πρώτα Parkide καθότι 9ετίας, αλλά μεγάλος σκύλος. Ο φορτιστής πρέπει να έχει μετ/στη μέσα, αφού είναι πολύ βαρύς. Αν μοντάρετε τη βάση μπορεί να πάρει νέες μπαταρίες. Μαζί δίνω και μια προέκταση dremmel, αν θυμάμαι καλά της Einhell. Καλημερα Στη σειρα και εγω, αν αλλαξει κατι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2018 #6451 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 Εμένα με ενδιαφέρει η προεκταση για το dremel. Έχω το 8220-2.Αν τεριαζει και δεν το θέλει κάποιος παίρνω σειρά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 20, 2018 #6452 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος def έγραψε: Εμένα με ενδιαφέρει η προεκταση για το dremel. Έχω το 8220-2.Αν τεριαζει και δεν το θέλει κάποιος παίρνω σειρά. Δεν νομίζω να ταιριάζει, δεν είναι της dremel. Αν δεν το πάρει κάποιος πάρτο να δοκιμάσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2018 #6453 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 Σε ευχαριστώ, θα περιμένω αν κάποιος δεν το θέλει τότε θα το πάρω. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 20, 2018 #6454 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 On 30/4/2018 at 10:05 PM, alexcrx said: ξερεις αν παιζει σε windows 10????????? γιατι σε ενα παλιο laptop που εχω η καρτα του δεν....................... Μετά από αιώνες... αποφάσισα να μπω στην διαδικασία του βγάζε-βάζε δίσκο, βγάζε-βάζε ασύρματη, ρίξε και ένα install τα windows. Η καρτούλα παίζει σε Windows 10 64bit, απλά όχι απευθείας. Δεν έχουν τα Windows driver, αλλά αν συνδεθείς internet με κάποια άλλη κάρτα ή μέσω Ethernet, βρίσκει driver στο windows update και από εκεί και πέρα δουλεύει κανονικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Μάϊος 20, 2018 #6455 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 2 minutes ago, yanni said: Η καρτούλα παίζει σε Windows 10 64bit ωραια αν γινετε να την παρω και αν δε μου δουλεψει τοτε την ξαναβαζω εδω................ παντος ευχαριστω για τον κοπο σου,να εισαι καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 20, 2018 #6456 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 2 minutes ago, alexcrx said: ωραια αν γινετε να την παρω και αν δε μου δουλεψει τοτε την ξαναβαζω εδω................ παντος ευχαριστω για τον κοπο σου,να εισαι καλα Βεβαίως και να την πάρεις. Στείλε ένα πμ να δούμε πως θα βρεθούμε. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2018 #6457 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 6 hours ago, def said: Σε ευχαριστώ, θα περιμένω αν κάποιος δεν το θέλει τότε θα το πάρω. Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Έχεις δίκιο δεν τεριαζει το έψαξα. Οπότε άκυρο από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 20, 2018 #6458 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 Το κατσαβίδι πάει στον @alexcrx. Όπως ανέφερα η μία μπαταρία παίζει και δεν ξέρω πόσο κρατάει. Αν δεν του κάνει η δεν μπορεί να το φτιάξει το ξαναβγάζει και το παίρνει ο @DJman που έχει σειρά. Η ντίζα dremel πάει στον @def , τα λέμε σε πμ. Τώρα νέο για χάρισμα, κιτάκι Parkside. Πάει σε παρόμοιο εργαλείο. Προσέξτε τον κωδικό γιατί έχουν βγει νομίζω δύο εργαλεία με διαφορετικές εγκοπές. Σας ενδιαφέρει ο αριστερός τύπος. Εμένα φοράει τον δεξί. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 20, 2018 #6459 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 βγάλε την μεσαία φωτό λάκαρε γιατί στο τέλος θα σου ζητήσουμε το γωνιακό.....!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 20, 2018 #6460 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2018 41 minutes ago, Lakisss said: Το κατσαβίδι πάει στον @alexcrx. Όπως ανέφερα η μία μπαταρία παίζει και δεν ξέρω πόσο κρατάει. Αν δεν του κάνει η δεν μπορεί να το φτιάξει το ξαναβγάζει και το παίρνει ο @DJman που έχει σειρά. Η ντίζα dremel πάει στον @def , τα λέμε σε πμ. Τώρα νέο για χάρισμα, κιτάκι Parkside. Πάει σε παρόμοιο εργαλείο. Προσέξτε τον κωδικό γιατί έχουν βγει νομίζω δύο εργαλεία με διαφορετικές εγκοπές. Σας ενδιαφέρει ο αριστερός τύπος. Εμένα φοράει τον δεξί. Φίλε μου δυστυχώς σε μένα δεν τεριαζει, σε ευχαριστώ παντός. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts