Worldwide Μάϊος 3, 2018 #6381 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 On 30/4/2018 at 9:41 ΜΜ, το μέλος yanni έγραψε: Παρόλο την κοσμοσυρροή για τον Duron, υπάρχει ακόμα. Ειλικρινά περίμενα ότι κάποιος θα ενδιαφερόταν για κανένα retro project. Anyway.... Να βάλω και μερικά ακόμα πραγματάκια... αυτής της χιλιετίας. Κάρτα δικτύου για Laptop B/G (Azurewave AW-GU700) Intel T5200 1.6GHz dual core Intel T7200 2GHz dual core AMD Athlon X2 340 (socket FM2). Αυτόν μου τον είχε στείλει χωρίς χρέωση ο @2cpu, αλλά λίγο καιρό αργότερα είχα παραλάβει έναν 760Κ, οπότε μου περισσεύει. AMD Athlon X2 4800 (socket AM2) 2x1GB Samsung για laptop. DDR2 5300. Λόγο κούρασης γενικότερα, θα πρέπει να οριστεί κάποιο σημείο συνάντησης που να με βολεύει. Είτε εδώ που μένω (σύνορα Καματερό-Ίλιον), είτε κοντά εκεί που δουλεύω (Τρεις γέφυρες - Σταθμός Άγιος Νικόλαος τρένου- Γκράβα), καθημερινές από το πρωί μέχρι το μεσημέρι και εφόσον έχω κάποιο κενό. Ασχέτως του ότι τα πράγματα είναι παλιά και μικρής αξίας, προτεραιότητα έχουν τα παλιά μέλη. Μέλη που συμμετέχουν στο forum.... " Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο", σε καμιά περίπτωση δεν θα έχουν προτεραιότητα. Καλημερα τωρα ειδα το ποστ, θα ηθελα τον FM2 τον επεξεργαστη γιατι εχω μια μητρικη και δεν ξερω αμα δουλευει οποτε θα ηθελα για να το τεσταρω. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 3, 2018 #6382 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 3 hours ago, dpolal said: Παρόλο που είχε υπάρξει ενδιαφέρον για το παραπάνω μάλλον......... ξεχάστηκε, από τον ενδιαφερόμενο. Όποιος το θέλει. Μένω Καλλιθέα το θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάϊος 3, 2018 #6383 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 1 hour ago, Worldwide said: Καλημερα τωρα ειδα το ποστ, θα ηθελα τον FM2 τον επεξεργαστη γιατι εχω μια μητρικη και δεν ξερω αμα δουλευει οποτε θα ηθελα για να το τεσταρω. Ευχαριστω Τον FM2 τον έχουν ζητήσει ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 3, 2018 Author #6384 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος def έγραψε: Μένω Καλλιθέα το θελω πμ για τα περαιτέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάϊος 4, 2018 #6385 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2018 On 3/5/2018 at 9:50 AM, dpolal said: Παρόλο που είχε υπάρξει ενδιαφέρον για το παραπάνω μάλλον......... ξεχάστηκε, από τον ενδιαφερόμενο. Όποιος το θέλει. Καλημέρα! Ισχύει ότι το θέλω. Κοίταζα για απάντησή σου αλλά είχε χαθεί μέσα στα ποσταρίσματα για τα πράγματα που είχε χαρίσει ο Ζάχος οπότε και νόμιζα ότι δεν είχες αποφασίσει αν θα μου το δώσεις. Ότι να'ναι Και να φανταστείς εχθές το απόγευμα ήμουν Νέα Σμύρνη. Αν έχεις κανονίσει ήδη με τον φίλο def κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως εγώ το ήθελα μόνο για το τροφοδοτικό του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Μάϊος 4, 2018 #6386 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2018 (edited) 42 minutes ago, Infotech said: Καλημέρα! Ισχύει ότι το θέλω. Κοίταζα για απάντησή σου αλλά είχε χαθεί μέσα στα ποσταρίσματα για τα πράγματα που είχε χαρίσει ο Ζάχος οπότε και νόμιζα ότι δεν είχες αποφασίσει αν θα μου το δώσεις. Ότι να'ναι Και να φανταστείς εχθές το απόγευμα ήμουν Νέα Σμύρνη. Αν έχεις κανονίσει ήδη με τον φίλο def κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως εγώ το ήθελα μόνο για το τροφοδοτικό του. Δικό σου φίλε μου Να χαρίσω και γω ένα ανεμηστηρα για λαπτοπ σε πολύ κατάσταση (δεν θυμάμαι από πιο μοντέλο) και γέφυρες. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 4, 2018 από def 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάϊος 4, 2018 Author #6387 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος Infotech έγραψε: Καλημέρα! Ισχύει ότι το θέλω. Κοίταζα για απάντησή σου αλλά είχε χαθεί μέσα στα ποσταρίσματα για τα πράγματα που είχε χαρίσει ο Ζάχος οπότε και νόμιζα ότι δεν είχες αποφασίσει αν θα μου το δώσεις. Ότι να'ναι Και να φανταστείς εχθές το απόγευμα ήμουν Νέα Σμύρνη. Αν έχεις κανονίσει ήδη με τον φίλο def κανένα πρόβλημα, ούτως ή άλλως εγώ το ήθελα μόνο για το τροφοδοτικό του. Και εγώ νόμιζα ότι το είχες ξεχάσει. Στείλε ένα μνμ όποτε είναι για να περάσεις να το πάρεις. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάϊος 5, 2018 #6388 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2018 13 hours ago, dpolal said: Και εγώ νόμιζα ότι το είχες ξεχάσει. Στείλε ένα μνμ όποτε είναι για να περάσεις να το πάρεις. Έχεις PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 6, 2018 #6389 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 (edited) Δίνεται η παρακάτω σύνθεση.... Κουτί: Heroichi midi tower pro μαύρο ci-6a19 black PSU: Hec 480w CPU: Intel Pentium D 930 @ 3.0Ghz MOBO: Gigabyte 8I945P Pro RAM: 1gb DDR2 ( προσπαθώ να βρώ ένα ακόμα dimmaki αλλά μέχρι τώρα τίποτα) VGA: ATI X1550 256mb HDD: Seagate 320GB (ATA) + Seagate 250GB (SATA) DVD + Floppy ( δεν ξέρω αν δουλεύουν) Από Αθήνα μόνο μετά το μέσο της βδομάδας..... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 6, 2018 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 6, 2018 #6390 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας άλλος θα με ενδιέφερε για τη δουλειά... Λίγοι σταθμοί εργασίας και budget μηδέν... [emoji53] Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάϊος 6, 2018 #6391 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Θα το ηθελα και εγω........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 6, 2018 #6392 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 @ronin13 δικό σου..... δούκα άμα δεν θα το πάρεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάϊος 6, 2018 #6393 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Με προλαβε κυριολεκτικά για δευτερόλεπτα.......... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Μάϊος 6, 2018 #6394 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2018 Ειναι που φλασαρει γι αυτο 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 7, 2018 #6395 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 Χαριζονται οτι βλεπετε Η μεγαλη καρτα ειναι 9600gt με 512.Πληρως λειτουργικη απιστευτος σαματας. Η μικρη ειναι 7100GS.Απλη να δειχνει την ειχα σαν tester , με αλλαγμενη παστα και αυτη. Οι ψυχτρες amd οτι βλεπετε, η AC πληρως λειτουργικη ΜΟΝΟ για amd sockets. Η 775 low profile χωρις χαλκο στην μεση της.Τα δε φαν ειναι ολα τριπινα ξηλωμενα απο σερβερ και οπως καταλαβαινετε τρελλος σαματας αλλο τοσο τρελλα cfm ομως. Και τελος το κουτι Απλο , ταμαμ για να σας κοβει τα δαχτυλα. Μην περιμενετε πχιοτητα απλο να κανει την δουλεια μονο. Εχει το τσακισμα στο πλαινο καπακι αν θελετε να ξυπνησετε τον λαμαρινα μεσα σας go for it. Οπως εχω ξαναπει ειμαι Θεσσαλονικη εντος της παραδιδω προσωπικα εκτος ΕΛΤΑ. Το δε κουτι αν θελετε να πληρωσετε τα ΕΛΤΑ σας το στελνω αλλιως κοιταζουμε για μεταφορικη. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukepapas Μάϊος 7, 2018 #6396 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 (edited) πριν 23 ώρες, το μέλος Seek & Find έγραψε: Ειναι που φλασαρει γι αυτο Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2018 από dukepapas Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Μάϊος 7, 2018 #6397 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 Δίνεται αριστερός (πλευρά οδηγού) ανεμοθραύστης για Yaris 2012-2014 .... μπορεί να κάνει και σε νεότερο...δεν ξέρω... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Μάϊος 7, 2018 #6398 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 On 5/3/2018 at 9:50 AM, dpolal said: Παρόλο που είχε υπάρξει ενδιαφέρον για το παραπάνω μάλλον......... ξεχάστηκε, από τον ενδιαφερόμενο αν δεν εμφανιστεί ο φίλος που το είχε ζητήσει πρώτος ενδιαφέρει εμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 7, 2018 #6399 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 (edited) Καλησπέρα, θα με ενδιεφερε η 9600gt αν μπορείς να στείλεις Κρήτη.. πριν 3 ώρες, το μέλος 2cpu έγραψε: Χαριζονται οτι βλεπετε Η μεγαλη καρτα ειναι 9600gt με 512.Πληρως λειτουργικη απιστευτος σαματας. Η μικρη ειναι 7100GS.Απλη να δειχνει την ειχα σαν tester , με αλλαγμενη παστα και αυτη. Οι ψυχτρες amd οτι βλεπετε, η AC πληρως λειτουργικη ΜΟΝΟ για amd sockets. Η 775 low profile χωρις χαλκο στην μεση της.Τα δε φαν ειναι ολα τριπινα ξηλωμενα απο σερβερ και οπως καταλαβαινετε τρελλος σαματας αλλο τοσο τρελλα cfm ομως. Και τελος το κουτι Απλο , ταμαμ για να σας κοβει τα δαχτυλα. Μην περιμενετε πχιοτητα απλο να κανει την δουλεια μονο. Εχει το τσακισμα στο πλαινο καπακι αν θελετε να ξυπνησετε τον λαμαρινα μεσα σας go for it. Οπως εχω ξαναπει ειμαι Θεσσαλονικη εντος της παραδιδω προσωπικα εκτος ΕΛΤΑ. Το δε κουτι αν θελετε να πληρωσετε τα ΕΛΤΑ σας το στελνω αλλιως κοιταζουμε για μεταφορικη. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 7, 2018 από greenforce13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 7, 2018 #6400 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2018 2cpu με ενδιαφέρει η μικρή 7100GS και η arctic ψύκτρα. Έξοδα μεταφοράς δικά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts