nikdev Απρίλιος 2, 2018 #6261 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 On 1/4/2018 at 12:24 ΜΜ, το μέλος 2cpu έγραψε: Τελος 2 sodimm ddr2 2x1Gb . Ειμαι Θεσσαλονικη οτι θελετε απο εδω σας το φερνω οι εκτος με ΕΛΤΑ. Αν υπάρχουν θα τις ήθελα με αποστολή ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Απρίλιος 2, 2018 #6262 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος nikdev έγραψε: Αν υπάρχουν θα τις ήθελα με αποστολή ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ. Ακυρο, τώρα είδα το SOdimm Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 2, 2018 #6263 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 (edited) oh ! ok Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2018 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Απρίλιος 3, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #6264 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Μόλις παρέλαβα το λαπτοπ μαζί με Lacta strawberry oreo! Ευχαριστώ πάρα πολύ για μια ακόμα φορά. Το δικό μου θα φύγει σήμερα για τον @black66.gr μαζί με χειροποίητα πασχαλινά κουλούρια! 7 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Απρίλιος 3, 2018 #6265 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Μόλις παρέλαβα και εγώ!!! Ευχαριστώ πολύ Ζάχο!!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους!!!Sent from my SM-N950F using Tapatalk 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 3, 2018 Author #6266 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 (edited) Πaρέλαβα και εγώ τον M.2 και ευχαριστώ πολύ τον φίλο @jax7480 Καλό Πάσχα με υγεία και ότι ποθείς. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2018 από dpolal 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Απρίλιος 3, 2018 #6267 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 (edited) Παρέλαβα και εγώ με την σειρά μου, αφού έκανα και μια καλή πράξη (αιμοδοσία) καλό Πάσχα με υγεία! p.s. Η σοκολάτα έπιασε τόπο. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2018 από Havic 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Απρίλιος 3, 2018 #6268 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Χαρίζονται. Powertech PS-530.Αξιόπιστο τροφοδοτικό όσο το δούλεψα κανά χρόνο,μετά πήρα μεγαλύτερο και είναι στο συρτάρι. Ένα αυθεντικό χειριστήριο PS2. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 3, 2018 #6269 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Χαρίζονται. Powertech PS-530.Αξιόπιστο τροφοδοτικό όσο το δούλεψα κανά χρόνο,μετά πήρα μεγαλύτερο και είναι στο συρτάρι. Ένα αυθεντικό χειριστήριο PS2.Αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος και είσαι στην Αθήνα, με ενδιαφέρει το τροφοδορικο. Προσπαθούμε να αναστησουμε κάτι υπολογιστές στη δουλειά... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 3, 2018 #6270 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Παρέλαβα και γω. @jax7480 καλό Πάσχα με υγεία. Μου γλύκανες τη μέρα με τη σοκολάτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Απρίλιος 3, 2018 #6271 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 (edited) Χαρίζεται παιδικό τηλεκατευθυνόμενο αυτοκίνητο 55Χ22 , είναι σχεδόν καινούργιο αλλά δεν μπορώ να δοκιμάσω αν δουλεύει γιατί έχω χάσει τον φορτιστή. Προηγούνται παλιά μέλη. Παραλαβή μόνο από Γαλάτσι. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2018 από jefm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 3, 2018 #6272 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Παρέλαβα και εγώ. Φωτογραφία αργότερα μιας και είμαι κρεβατωμένος. Come to the Dark side, we have cookies σου λένε και τελικά εννοούν Depon Ευχαριστώ @jax7480 Καλό Πάσχα να έχεις και εσύ και οι δικοί σου. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία το Ιντέλι και ας είναι καλά ο Ζάχος που άφησε τον cpu καρφωμένο πάνω στο socket. AMDας και LGA,... επικίνδυνα πράγματα 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Απρίλιος 3, 2018 #6273 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 (edited) 1 hour ago, ronin13 said: Αν δεν το ζητήσει κανένας άλλος και είσαι στην Αθήνα, με ενδιαφέρει το τροφοδορικο. Προσπαθούμε να αναστησουμε κάτι υπολογιστές στη δουλειά... Χαλκίδα,θα το στείλω εγώ αντικαταβολή,τώρα αν έχει έξοδα αποστολής θα τα καλύψω εγω. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2018 από acct Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση GriGaS Απρίλιος 3, 2018 Δημοφιλής Δημοσίευση #6274 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Το Χριστοδούλειο να μην ξεχάσουμε! 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Απρίλιος 3, 2018 #6275 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 15 minutes ago, GriGaS said: Το Χριστοδούλειο να μην ξεχάσουμε! Εγω ειχα βαλει απο πριν χωρις να παρω κατι. Μερες που ειναι πρεπει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 3, 2018 #6276 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 1 hour ago, edward said: Χαλκίδα,θα το στείλω εγώ αντικαταβολή,τώρα αν έχει έξοδα αποστολής θα τα καλύψω εγω. Δε θελω να μπεις σε εξοδα. Αν σε βγαλει ο δρομος κατα την Αθηνα καποια στιγμη εχει καλως, αλλιως ας προηγηθει καποιος πιο κοντα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXhale Απρίλιος 3, 2018 #6277 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 χαριζεται Ipad mini 2 cover χρωματος κοκκινου σφραγισμενο κανει για ipad mini,2 και 3. παραλαβη απο νεα σμυρνη, παρακαλω να το παρει καποιος που εχει στην κατοχη του ηδη το tablet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 3, 2018 #6278 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 Δε διάβασα το "cover" αρχικά και λέω wtf? 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 3, 2018 Author #6279 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 πριν 22 λεπτά, το μέλος astrolabos έγραψε: Δε διάβασα το "cover" αρχικά και λέω wtf? Mετά τον Ζάχο ο πήχης έχει φτάσει τόσο ψηλά που οι υπόλοιποι θα ντρεπόμαστε να βάλουμε εδώ πράματα για χάρισμα. Μόνο από ipad και πάνω πλέον. 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Απρίλιος 3, 2018 Author #6280 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2018 (edited) Aπό παλιά αγγελία που βολόδερνε για καιρό. D-Link DU-H7 (7 port USB hub) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ/ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟ στο κουτί του καθώς αγοράστηκε πριν από πολλά πολλά χρόνια, ξεχάστηκε σε μία ντουλάπα χωρίς να ανοικτεί ποτέ και μου το έδωσαν πριν από λίγες μέρες.Σαν usb hub ουσιαστικά είναι άχρηστο καθώς υποστηρίζει μόνο USB 1.1 οπότε δεν έχει νόημα να μπεί σε υπολογιστή. Όμως, αφενώς έχει 7 type A και 1 type B USB ports, αφετέρου έχει δικό του εξωτερικό και καλής ποιότητας τροφοδοτικό (5v, 2.5A). Άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν φορτιστής κινητών, tablet κλπ usb συσκευών , σαν τροφοδοτικό Rasberry Pi, usb ηχείων, κλπ κλπ κλπ. Αυτό είναι: https://www.cnet.com/products/d-link-du-h7-hub-7-ports/specs/ Όποιος το θέλει παραλαβή από Ν.Σμύρνη. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 3, 2018 από dpolal 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts