astrolabos Απρίλιος 1, 2018 #6241 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Περαστικά στο πατέρα σου Ζάχο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Απρίλιος 1, 2018 #6242 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Περαστικά στον πατέρα σου Ζάχο, συγχαρητήρια για την πιστοποίηση και για τα πράγματα που χαρίζεις κάθε φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 1, 2018 #6243 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Περαστικά στον πάτερα σου και συγχαρητήρια για την πιστοποίηση!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Απρίλιος 1, 2018 #6244 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Συγχαρητήρια Ζάχο και σιδερένιος ο πατήρ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Απρίλιος 1, 2018 #6245 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Περαστικά στον πατέρα σου, Ζάχο. Σιδερένιος και πάντα στις επάλξεις. Συγχαρητήρια και για την πιστοποίηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yonah Απρίλιος 1, 2018 #6246 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2018 Περαστικά στον πατέρα, σιδερένιος και καλή ανάρωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Απρίλιος 2, 2018 #6247 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Περαστικά στον Πατέρα σου Ζάχο. Άξιος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 2, 2018 #6248 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 ζαχο περαστικά στον πατέρα σου σιδερένιος ,τα έχω περάσει και εγώ είναι ζόρι. να είσαι καλά να κάνεις κόσμο χαρούμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Απρίλιος 2, 2018 #6249 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 (edited) Περαστικα και συγχαρητηρια....Μεσα σε τοσο πανικο βρηκες την υπομονη/χρονο/διαθεση να προσφερεις τοσα πραγματα. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2018 από zapata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Απρίλιος 2, 2018 #6250 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 @jax7480 Συγχαρητήρια για την πιστοποίηση σου και σιδερένιος ο πατέρας σου. Να'σαι καλά για τις προσφορές σου και εννοείται δεν υπάρχει λόγος να απολογήσε που δεν έδωσες σε όλους. Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους! με Υγεία και Ειρήνη στον Κόσμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harrisxr650 Απρίλιος 2, 2018 #6251 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Περαστικά στον πατέρα και συγχαρητηρια για την πιστοποίηση :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 2, 2018 #6252 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Τα πράγματα έφυγαν όλα εκτός από τη μνήμη για το λαπτοπ και τον ένα SSD αφού κάποιος δεν απάντησε. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Απρίλιος 2, 2018 #6253 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Υπάρχει περίπτωση να δωθεί σε μένα ο ssd; Αν δε προηγηται κάποιος άλλος φυσικά. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Απρίλιος 2, 2018 #6254 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Ζαχαρια γρήγορη ανάρρωση εύχομαι για τον πατέρα σου. Μπράβο για υηξ πιστοποίηση! Καλες γιορτές σε όλους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Απρίλιος 2, 2018 #6255 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Τα πράγματα έφυγαν όλα εκτός από τη μνήμη για το λαπτοπ και τον ένα SSD αφού κάποιος δεν απάντησε.Για τη μνήμη εκδήλωσα ενδιαφέρον μετά την αρχική μοιρασιά..(post #6233)Και ποιος ssd έχει μείνει; Γιατι έχω την αίσθηση ότι τους έδωσες όλους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beastie Απρίλιος 2, 2018 #6256 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Και εγω ειχα εκδηλώσει ενδιαφερον για εναν SSD... opote to koitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 2, 2018 #6257 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 (edited) Περαστικα και απο εμενα ! Ευχαριστουμε για τα δωρα ολον αυτο το καιρο! Εχουν πιάσει τόπο!! (αν ειναι msata του παλικαριου που δεν απαντησε θα τον ηθελα για το λαπτοπακι που χρησιμοποιώ καθημερινά) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 2, 2018 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Απρίλιος 2, 2018 #6258 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Παίδες επειδή δεν έχω χρόνο θα κοιτάξω και τα 2 πράγματα που έμειναν θα τα αφήσω σε φίλους να τα στείλουν. Απλά δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ σήμερα ή αύριο. Πάντως τα πράγματα θα μείνουν Ελλάδα και θα σταλούν μόλις μπορέσω. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avatar_GR Απρίλιος 2, 2018 #6259 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 22 minutes ago, jax7480 said: Παίδες επειδή δεν έχω χρόνο θα κοιτάξω και τα 2 πράγματα που έμειναν θα τα αφήσω σε φίλους να τα στείλουν. Απλά δεν έχω καθόλου χρόνο να ασχοληθώ σήμερα ή αύριο. Πάντως τα πράγματα θα μείνουν Ελλάδα και θα σταλούν μόλις μπορέσω. Καλησπέρα, sorry που δεν απάντησα χθες, είχα πολλά τρεξίματα με την δουλειά και τώρα το είδα το μήνυμα. Σου έστειλα PM με στοιχεία μου. Δεν με πειράζει όσο και αν καθυστερήσει αποστολή. Σε παρακαλώ πολύ μην το δώσεις σε άλλον. Σε ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Απρίλιος 2, 2018 #6260 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2018 Ζάχο περαστικά στον πατέρα σου! Είχα κι εγώ τον δικό μου 21 μέρες το Φεβρουάριο μέσα για εγχείρηση και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Ευτυχώς που ήσουν εδώ. Συγχαρητήρια και για την πιστοποίηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts