ronin13 Φεβρουάριος 18, 2018 #6061 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Μετασχηματιστης από παλιό εκτυπωτή HP.Τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε ήταν λειτουργικος κανονικά.Το καλώδιο ρεύματος μάλλον κάπου το έχω χρησιμοποιήσει γιατί δεν το βρίσκω.Περιοχή Αμπελόκηποι.Στέλνω και με ΕΛΤΑ, με χρέωση παραλήπτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 19, 2018 #6062 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 Άμα έχει κανείς οπτική ίνα/vdsl και θέλει να δοκιμάσει το geforce now ας στείλει ένα pm, έχω ένα key. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 19, 2018 #6063 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 @rip_noob αν δεν στο ζητήσει κανείς φανατικός gamer θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή απο περιέργεια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Φεβρουάριος 19, 2018 #6064 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 3 minutes ago, f117 said: @rip_noob αν δεν στο ζητήσει κανείς φανατικός gamer θα ήθελα να κάνω μια δοκιμή απο περιέργεια.... δικό σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 20, 2018 #6065 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 ...τώρα που τα μικρά ... μεγαλώσανε και δεν χρειάζονται ηχητική "παρακολούθηση" το 'βγάζω' στο αέρα για τους επόμενους πιθανούς χρήστες. Η ενδοεπικοινωνία έχει αρκετές επιπλέον χρήσεις. Εάν είσαστε από επαρχία, παρακαλώ πολύ, στείλτε κάποιον δικό σας από Αθήνα να παραλάβει και να σας το πακετάρει, στείλει αυτός εάν είναι εφικτό. Παραλαβή από το σπίτι μου, περιοχή Φιλοπάππου / Κουκάκι (Αθήνα). Εάν συμφωνείτε, δώστε προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά το χρειάζονται. Σας ευχαριστώ πολύ. υ.γ. υπάρχουν οι οδηγίες στα Αγγλικά - ΔΕΝ υπάρχει η αρχική συσκευασία (sorry). Linear WI-2C Owner's Manual 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 21, 2018 #6066 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2018 Άγνωστη η υγεία της μπαταρίας (Battery HSTNN-I39C) διότι δεν μπορώ να τη δοκιμάσω. Απ' ότι έψαξα, είναι λογικά συμβατή με HP Compaq 510 511 610 HP - Compaq 6720 6820 6830 Notebook PC. Παρακαλώ πολύ και εάν είναι εφικτό από πλευρά σας, να μην τρέχω σε ταχυδρομεία... ...εάν υπάρχει κάποιος δικός σας από Αθήνα γιά παραλαβή χέρι με χέρι. Τέλος του μήνα πάει στην ανακύκλωση. Παραλαβή από το σπίτι μου, περιοχή Φιλοπάππου / Κουκάκι (Αθήνα). Εάν συμφωνείτε, δώστε προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τη χρειάζονται. Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 21, 2018 #6067 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2018 Άγνωστη η υγεία της μπαταρίας (Battery HSTNN-I39C) διότι δεν μπορώ να τη δοκιμάσω. Απ' ότι έψαξα, είναι λογικά συμβατή με HP Compaq 510 511 610 HP - Compaq 6720 6820 6830 Notebook PC. Παρακαλώ πολύ και εάν είναι εφικτό από πλευρά σας, να μην τρέχω σε ταχυδρομεία... ...εάν υπάρχει κάποιος δικός σας από Αθήνα γιά παραλαβή χέρι με χέρι. Τέλος του μήνα πάει στην ανακύκλωση. Παραλαβή από το σπίτι μου, περιοχή Φιλοπάππου / Κουκάκι (Αθήνα). Εάν συμφωνείτε, δώστε προτεραιότητα σε αυτούς που πραγματικά τη χρειάζονται. Σας ευχαριστώ πολύ. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος να τη χρειάζεται, ενδιαφέρομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 21, 2018 #6068 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2018 @ronin13 ο.κ. no problem από μένα - - εάν υπάρχει κάποιος άλλος (που π.χ. μπορεί να την χρειάζεται για το λάπτοπ του desperately) , ενημερώστε παρακαλώ μέχρι σήμερα το βράδυ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 21, 2018 #6069 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2018 @ronin13 σου στέλνω pm με διεύθυνση παραλαβής & τηλέφωνο επικοινωνίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 22, 2018 #6070 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 ...στο κουτί του για αρκετά χρόνια τώρα και λόγω "εκκαθάρισης" καιρός να πάει σε κάποιον που μπορεί να το χρειάζεται... ASUS My Cinema-U3000Hybrid (Digital TV, analog TV and FM radio receiver) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 22, 2018 #6071 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 εάν τη βλέπουν τα windows 10 θα την ήθελα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 22, 2018 #6072 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 (edited) πριν 11 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: εάν τη βλέπουν τα windows 10 θα την ήθελα! δεν το γνωρίζω... να σου απαντήσω. Μόνο σε Vista είχα δοκιμάσει... ...και μετά τα έσβησα... ... πούλησα και το 17άρι Inspiron λάπτοπ πρίν 6-7 χρόνια... ...και μου έμεινε το ASUS My Cinema-U3000Hybrid (Digital TV, analog TV and FM radio receiver)... Οπότε εάν κοιτάξεις στον Googλη και βρείς κάτι που σε "καλύπτει", με ενημερώνεις... υ.γ. εάν δεν τη θέλει κάποιος άλλος, πάρε να δοκιμάσεις και εάν ΔΕΝ, ποστάρεις πάλι εδώ... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2018 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD1032 Φεβρουάριος 22, 2018 #6073 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 (edited) Θα με ενδιέφερε και εμένα εφόσον δεν την θέλει τελικά ο Grigas! Επίσης υπάρχουν ακόμα τα πράγματα στο post... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2018 από MD1032 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyros Mil Φεβρουάριος 22, 2018 #6074 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 (edited) @GriGaS - @MD1032 παιδιά, ότι αποφασίσετε - ΔΕΝ έχω πρόβλημα από πλευράς μου, απλά, κάποια στιγμή, ενημερώστε παρακαλώ - Ευχαριστώ πολύ Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 22, 2018 από Spyros Mil Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 22, 2018 #6075 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2018 Παραχωρώ τη σειρά μου στον φίλτατο md. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Φεβρουάριος 23, 2018 #6076 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2018 Θυμίζω ότι αυτό το θέμα είναι μόνο για προσφορά, όχι για ζήτηση. Αν ψάχνετε να βρείτε κάτι, εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25, 2018 #6077 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 Κατι "περιεργο" για χαρισμα .... Ειχα σκοπο να ασχολιθω καποια στιγμη μαζι του , αλλα οι μερες γιναν μηνες και οι μηνες , χρονια . Εκτος αυτου , βρισκω πολυ πιο ενδιαφερον το arduino . Το λοιπον οταν ημουν μικρος μαζευα το ρομποτακι της DeAgostini , που να ηξερα πως δεν θα το επαιζα ποτε ... XD Εχω σχεδον ολη την προικα του , μοτερακια , δαγκανες , μεχρι και τα βιβλια για το πως το φτιαχνετε . Δε θα λεγα πως ειναι δουλεια για καποιον που ξερει απο προγραμματισμο , αλλα νομιζω αμα το λυσετε και το δωσετε στον γιοκα σας , θα σπαταλησει αρκετες ωρες πανω σε αυτο , προσφαιροντας ησυχια και γαληνη σε εσας Η μονη μου "απαιτηση" ειναι να ειστε απο αθηνα γιατι κατα 99% τα πρωινα δεν γινεται να παω σε ταχυδρομεια . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 25, 2018 #6078 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 Δεν είμαι από Αθήνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 25, 2018 #6079 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 15 minutes ago, GriGaS said: Δεν είμαι από Αθήνα... αμα το θες τοσο πολυ παω το τσιμπαω και στο στελνω............ Ιλιον ειναι ο φιλος,εγω Κορυδαλλο κοντα ειμαστε................ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 25, 2018 #6080 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2018 πριν 18 λεπτά, το μέλος GriGaS έγραψε: Δεν είμαι από Αθήνα... Αν εχεις καποιον γνωστο απο εδω που θα μπορουσε να κανει μια αποστολη , θα ηταν ευκολο . Αλλιως περιμενουμε μια μερα που να εχω ρεπο το πρωι , οπου φυσικα δεν ξερω ποτε θα υπαρξειι . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts