dpolal Δεκέμβριος 12, 2017 Author #5881 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Χαρίζονται τα κάτωθι: - Intel Desktop Board D845GBV & Intel P4 1.80A GHz, 400 MHz FSB, 512 KB & ψύκτρα & 256MB RAM Vintage πλέον αλλά δουλεύει κανονικά και λυπάμαι να το πετάξω. - Κουτί Silverstone Sugo S02 Tο πορτάκι μπροστά έχει ένα θέμα αλλά κλείνει κανονικά. Το λυπάμε και αυτό να το πετάξω για αυτό αν το θέλει κάποιος... Από ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ η παραλαβή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 12, 2017 #5882 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Με ενδιαφερει το κυτιον αλλα δεν ειμαι απο την περιοχη σου... Αν τυχον σκεφτεις να το στειλεις εχε με στα υποψιν σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2017 #5883 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Αν μπορούμε να βρεθούμε στην μέση ή σχετικά κοντά σου (ή αν βολεύει αστικό προς τα εσένα έρχομαι ντουγρού ), έρχομαι να το πάρω, απογευματινές ώρες ή μέσα στο ΣΚ που μπορώ οποιαδήποτε ώρα (αν μπορείς κι εσύ ) . Δεν έχω μέσο αλλά ξέρεις ότι μένουμε κοντά Σκέφτομαι mini itx σύνθεση, όχι στα πολύ κοντά, αλλά είναι μία καλή αρχή!! Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν πάει στον 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 12, 2017 #5884 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Παιδιά έχει κάποιος wifi usb adapter που να μην το χρειάζεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2017 #5885 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Δεν είναι για ζήτηση το παρόν thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 12, 2017 #5886 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 (edited) Όχι για αγορά, αν κάποιος έχει κάποιο δεύτερο που δε χρειάζεται. Έχω πρόβλημα στη γραμμή του σπιτιού και για κάνα μήνα αναγκάστηκα θέλοντας ή μη θα δανειστώ ιντερνέτ από το κάτω όροφο που μένει συγγενικό πρόσωπο. Μετά τις τελευταίες κακοκαιρίες και την υγρασία στο νησί διαλύθηκε εντελώς η γραμμή μου. @tommybertsenTommy αν κρίνεις ότι βρίσκεται σε λανθασμένο μέρος το κείμενο/ποστ μετέφερε το ή διέγραψε το. Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 12, 2017 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2017 #5887 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Εννοώ δεν ζητάμε να μας χαρίσουν. Αν κάποιος έχει κάτι τέτοιο προς χάρισμα θα το βάλει προς χάρισμα, και ως συνήθως, όποιος προλάβει. Και εγώ θέλω να μου χαρίσουν μερικά πραγματάκια αλλά δεν τα ζητάω Δεν πειράζει, απλά να το ξέρεις ότι είναι δύσκολο να μπορούν να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όλων. Από δω και πέρα το γνωρίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 12, 2017 #5888 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Μόλις τώρα, το μέλος tommybertsen έγραψε: Εννοώ δεν ζητάμε να μας χαρίσουν. Αν κάποιος έχει κάτι τέτοιο προς χάρισμα θα το βάλει προς χάρισμα, και ως συνήθως, όποιος προλάβει. Και εγώ θέλω να μου χαρίσουν μερικά πραγματάκια αλλά δεν τα ζητάω Εννοούσα για δανεισμό. Δικό μου λάθος. Διέγραψε το αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 12, 2017 #5889 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά Αν κάποιος μπορεί να το πραγματοποιήσει τι να σου πω, ας το κάνει. Με τα μεταφορικά που θα χρειαστεί να πληρώσεις όμως, θα έχεις αγοράσει καινούριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 12, 2017 #5890 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος tommybertsen έγραψε: Δεν ξέρω αν έχει κάποια διαφορά Αν κάποιος μπορεί να το πραγματοποιήσει τι να σου πω, ας το κάνει. Με τα μεταφορικά που θα χρειαστεί να πληρώσεις όμως, θα έχεις αγοράσει καινούριο Κάποιο άτομο από Κέρκυρα ψάχνω :-P anyway my mistake Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 13, 2017 Author #5891 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος tommybertsen έγραψε: Αν μπορούμε να βρεθούμε στην μέση ή σχετικά κοντά σου (ή αν βολεύει αστικό προς τα εσένα έρχομαι ντουγρού ), έρχομαι να το πάρω, απογευματινές ώρες ή μέσα στο ΣΚ που μπορώ οποιαδήποτε ώρα (αν μπορείς κι εσύ ) . Δεν έχω μέσο αλλά ξέρεις ότι μένουμε κοντά Σκέφτομαι mini itx σύνθεση, όχι στα πολύ κοντά, αλλά είναι μία καλή αρχή!! Όλα αυτά σε περίπτωση που δεν πάει στον 2cpu @2cpu σόρρυ μαν αλλά είναι αρκετά βαρύ και μεγάλο για να το κάνω δέμα. Επειδή μένουμε πολύ κοντά και μου έχει ήδη χαρίσει και κάποια πραματάκια εμένα ο Tommy θα πάρει αυτός το κυτίον. Θα κανονίσουμε να περάσω εντός του ΣουΚού στο φέρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Δεκέμβριος 13, 2017 #5892 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2017 17 hours ago, DJman said: Εκανα δοκιμη μονο με ενσωματωμένους επομένως δεν ξερω να σου πω. Μπορεις να δοκιμασεις ομως Δεν χάνουμε κάτι να δοκιμάσουμε, όντως. Αν είναι το ξαναχαρίζω ή το κρατάω για μουσική/videoclips κτλ. Θα σου στείλω pm για λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 13, 2017 #5893 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος dpolal έγραψε: @2cpu σόρρυ μαν αλλά είναι αρκετά βαρύ και μεγάλο για να το κάνω δέμα. Επειδή μένουμε πολύ κοντά και μου έχει ήδη χαρίσει και κάποια πραματάκια εμένα ο Tommy θα πάρει αυτός το κυτίον. Θα κανονίσουμε να περάσω εντός του ΣουΚού στο φέρω. Φίλε σε ευχαριστώ πολύ! Θα σου στείλω inbox με το τηλ μου σε περίπτωση που δεν το έχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Δεκέμβριος 13, 2017 #5894 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2017 Χαριζεται κινητο motorola moto g xt1032 8 gb Εχει ραγισμενη οθονη και δεν εκκινει, παρα μονο αναβοσβηνει η κοκκινη ενδειξη οταν συνδεω τον φορτιστη Παραλαβη απο συγγρου φιξ απογευματινες ωρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Δεκέμβριος 18, 2017 #5895 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2017 Παρέλαβα το κυτίον από τον @dpolal !! Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημοφιλής Δημοσίευση jax7480 Δεκέμβριος 25, 2017 Δημοφιλής Δημοσίευση #5896 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2017 Καλημέρες. Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τα παιδιά δεν κοιμόντουσαν με τίποτα. Χρόνια πολλά σε όλους. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) SSD M.2 SATA LiteOn 128GB σχεδόν καινούριος 2) SSD M.2 NVMe νομίζω Toshiba 256GB (δεν έχω screenshot από HD Sentinel αλλά είναι και αυτός σχεδόν καινούριος). Επίσης δεν είμαι σίγουρος πως είναι Toshiba. Παίζει να είναι και Samsung 3) Samsung 750 EVO 250GB 4) Samsung 850 EVO 500GB 5) Samsung 850 EVO 500GB 6) Samsung 850 EVO 500GB Προϋποθέσεις για να πάρετε κάτι. 1) Είστε πολύ ενεργό μέλος στο φόρουμ 2) Η αποστολή θα γίνει ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ κούριερ με χρέωση παραλήπτη. Απλά διαλέγετε αν θα παραλάβετε από κατάστημα ή αν θα σας έρθει στο σπίτι. 3) Προτεραιότητα έχουν τα παλιότερα, πιο ενεργά μέλη και φυσικά όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον νωρίτερα. Θα παρακαλούσα όσοι ήδη έχουν πάρει κάτι από μένα να δώσουν προτεραιότητα σε κάποιον άλλον. 4) Σε πμ δεν θα απαντήσω. Όποιος ενδιαφέρεται για κάτι το δηλώνει ΕΔΩ. 5) Θα παρακαλούσα, ότι κι αν πάρετε να μην το πουλήσετε. Το έχω ξαναπεί και το λέω και τώρα. Αν ήθελα να τα πουλήσω τα πράγματα θα το έκανα. Στόχος μου είναι να πάνε σε αυτούς που δεν έχουν ή τους λείπει κάτι αντίστοιχο ή θέλουν να αναβαθμίσουν. 6) Τέλος και πιο σημαντικό. Αν έχετε πάρει κάτι από εμένα δηλώστε ενδιαφέρον αλλά δεν θα σας δώσω προτεραιότητα σε σχέση με κάποιον που δεν έχει πάρει ποτέ τίποτα. 23 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 25, 2017 #5897 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2017 (edited) Με ενδιαφέρει το (4) ο samsung 850 500+ gb Ευχαριστούμε Ζαχαρία Καλές γιορτες Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2017 από idonthave Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Δεκέμβριος 25, 2017 #5898 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2017 (edited) Hohoho, welcome again our Santa Claus, Jax! ? Μοίρασε για άλλη μια φορά τα πλούσια ??? και πέρασε μια βόλτα να κεράσω κουραμπιέ! Δηλώνω και εγώ για άλλη μια φορά ενδιαφέρον για κάποιον SSD, Evo 500GB κατά προτίμηση. Spoiler Και για να σε διευκολύνω για αργότερα. Έχω ξαναπάρει έναν 2.5 HDD. PS: Το ότι μοιράζεις τόσα πράγματα και ζητάς συγνώμη γιατί άργησες με ξεπερνάει. Είσαι μοναδικός ρε Ζάχο! Καλές γιορτές να έχεις με υγεία και χαρά στην οικογένεια σου (και όλοι μας γενικότερα)! Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2017 από UltraB 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Δεκέμβριος 25, 2017 #5899 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2017 (edited) Χρόνια πολλά!!! 3) Samsung 750 EVO 250GB ..... omg..... Πόσα ποστ σε ένα λεπτό Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2017 από f117 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Δεκέμβριος 25, 2017 #5900 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 25, 2017 (edited) Καλές Γιορτές σε όλους! Χρόνια Πολλά! thx SantaZaxos Αν περισσέψει κάτι σε 850evo ssd θα ήθελα. **Αν και έχω ξανακερδίσει απο τον Ζαχαρία. ( Μάλιστα σε περίοδο που χρειάζονταν άμεσα δίσκος )** Θα δώσω τον 840 προ 128Gb που φορά το σύστημα ως ανταλλαγή. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια μεγάλη "ψηφιακή" αγκαλιά στον Άγιο Βασίλη ... εεε. Ζαχαρία εννοώ Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 25, 2017 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts