GriGaS Μάϊος 29, 2017 #5261 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 21 ώρες, το μέλος denexo έγραψε: Fujitsu Siemens A1667G (είναι η έκδοση με τον Turion64) Βλέπω τα specs και τρελαίνομαι. Μηχάνημα του 2005 και έχει gigabit ethernet και οι αχαρακτήριστοι σε dell/lenovo κλπ τσιγκουνεύονται το gigabit σε μηχανήματα του 2017... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denexo Μάϊος 29, 2017 #5262 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 To μηχάνημα έκανε τότε 1000€ και με συντρόφευσε για τα υπόλοιπα χρόνια στο πανεπιστήμιο. Εμένα αυτό που κάνει εντύπωση είναι ότι δουλεύει ακόμα η μπαταρία του !!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 29, 2017 #5263 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Χαριζονται 3 ανταπτορακια για 2η Sim για χρηση σε κινητο με hybrid SIM. Η δευτερη SIM που θα βαλετε πρεπει να ειναι μεγεθος mini sim. Εκανε πατατα η Κινεζαρα που το εστειλε, δεν τα θελει πισω λογω υψηλου κοστους ΕΛΤΑ. Δεν θα τα στειλω εκτος Αθηνας, δεν προλαβαινω να παω ΕΛΤΑ κλπ.. Προτεραιοτητα θα δωθει σε παλαιοτερους η/και πιο ενεργους χρηστες. Φωτο (Το τερμα δεξια ειναι).... : Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 29, 2017 #5264 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος filarhos έγραψε: Περιμενω απο.φιλο να μου δωσει ενα λαπτοπ.που δεν ανοιγει, αν το θελεις... Φυσικα!!!! Απλα οταν το παρεις τα χερια σου , να μου πεις το μοντελο ωστε να επιβεβαιωσω πως η οθονη του εχει ανταπτορες για τετοιες πατεντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 29, 2017 #5265 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Την πατέντα που μετατρέπουμε την οθόνη του λαπτοπ σε κανονική οθόνη θέλεις να κάνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourbeti Μάϊος 29, 2017 #5266 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος denexo έγραψε: Ο @greenforce13μου ζήτησε το Acer οπότε είναι και κρατημένο για αυτόν. Από την ώρα του post, βλέπω ότι ο χρήστης @kourbetiζήτησε το laptop πιο πριν από τον @filarhos με διαφορά 3 ωρών. Θα προτιμούσα να δώσω το Fujitsu στον @filarhosπου θα το δώσει σε άνθρωπο που το χρειάζεται (αν δεν έχει πρόβλημα και ο @kourbeti να γίνει έτσι) Κανένα πρόβλημα! ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 29, 2017 #5267 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος GriGaS έγραψε: Την πατέντα που μετατρέπουμε την οθόνη του λαπτοπ σε κανονική οθόνη θέλεις να κάνεις; Ναι , με αυτα τα lcd controllers που υπαρχουν ebay . Εχεις δοκιμασει να φτιαξεις τετοιο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 29, 2017 #5268 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 Όχι αλλά εχω δει αρκετά video που επικεντρώνονται κυρίως στο να το κάνουν όμορφο και λειτουργικό. Το θέμα του controller είναι αρκετά απλό, ή θα βρεις το σωστό και θα δουλέψει σωστά ή όχι. Το να το κάνεις μία όμορφη συσκευή είναι αυτό που για μένα αποτελεί πρόκληση. Δεδομένου ότι δεν έχω κάποια οθόνη λάπτοπ της προκοπής (κοινώς IPS panel fullhd) δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Μάϊος 29, 2017 #5269 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος kpetros έγραψε: Φυσικα!!!! Απλα οταν το παρεις τα χερια σου , να μου πεις το μοντελο ωστε να επιβεβαιωσω πως η οθονη του εχει ανταπτορες για τετοιες πατεντες Μόλις μου την δώσουν θα σου στείλω, αν και στο υπόγειο πρέπει να έχω και μια κανονική οθόνη η/υ 19άρα asus vw1950 που τρεμοπαίζει (έτσι μου είχαν πει τότε) και ακόμα δεν την έχω ανοίξει να δω τι φταίει. Την θέλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 29, 2017 #5270 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 1 hour ago, kpetros said: Ναι , με αυτα τα lcd controllers που υπαρχουν ebay . Εχεις δοκιμασει να φτιαξεις τετοιο ? Εχω στα σκαρια κατι τετοιο. Εχω παρει τους controllers, δουλευουν, και μενει μονο το μερεμετι. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάϊος 29, 2017 #5271 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2017 (edited) πριν 5 ώρες, το μέλος filarhos έγραψε: Μόλις μου την δώσουν θα σου στείλω, αν και στο υπόγειο πρέπει να έχω και μια κανονική οθόνη η/υ 19άρα asus vw1950 που τρεμοπαίζει (έτσι μου είχαν πει τότε) και ακόμα δεν την έχω ανοίξει να δω τι φταίει. Την θέλεις; Ευχαριστω για την προταση σου αλλα προτιμαω κατι μικρο , ο λογος ειναι οτι ο υπολογιστης χωραει σε τσαντα ενω η οθονη μου οχι . Το καλοκαιρι που μας ερχετε θελω να τον παρω μαζι στα μπανια ετσι ωστε να αντεξω περισσοτερο μακρυα απο την αθηνα @ronin13 ακριβος το ιδιο βιντεο ειχα δει και μου ειχε κεντρισει το ενδιαφερον Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29, 2017 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2017 #5272 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 (edited) Έχω κι εγώ μία οθόνη από λάπτοπ αν ενδιαφέρεται κάποιος. Από Dell Inspiron 17 3737. Πείτε να την ξηλώσω από το λάπτοπ (καμμένο board) και να την φέρω αλλιώς θα πάει για ανακύκλωση όλο το λάπτοπ. Δεν είναι Full HD η οθόνη. Είναι 1600χ900. Αν θυμάμαι καλά. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2017 από jax7480 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Μάϊος 30, 2017 #5273 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Ζάχο άσε τα σάπια και δώσε μας ότι μας έδινες μέχρι τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Μάϊος 30, 2017 #5274 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 Έχω κι εγώ μία οθόνη από λάπτοπ αν ενδιαφέρεται κάποιος. Από Dell Inspiron 17 3737. Πείτε να την ξηλώσω από το λάπτοπ (καμμένο board) και να την φέρω αλλιώς θα πάει για ανακύκλωση όλο το λάπτοπ. Δεν είναι Full HD η οθόνη. Είναι 1600χ900. Αν θυμάμαι καλά. Αν είναι να το πετάξεις όλο το laptop, δωστο να το κανιβαλισουμε εμείς! [emoji12] Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 30, 2017 #5275 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 1 hour ago, pasjohn said: Ζάχο άσε τα σάπια και δώσε μας ότι μας έδινες μέχρι τώρα Υπομονή μερικές μέρες. 1 hour ago, ronin13 said: Αν είναι να το πετάξεις όλο το laptop, δωστο να το κανιβαλισουμε εμείς! ΟΚ. Να σου το φέρω; Μη με κρεμάσεις όμως γιατί θα το κουβαλήσω από Νορβηγία. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
black66.gr Μάϊος 30, 2017 #5276 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 (edited) Ευκαιρία να κάνω και εγώ ένα δωράκι. Σήμερα κυκλοφορεί το Rising storm 2: Vietnam και περιμένω να μου έρθει κλειδί για digital deluxe έκδοση,αγορασμένο από g2a.com .Επειδή έπαιξα στην beta και αλλιώς το περίμενα και αλλιώς βγήκε,αποφάσισα να μην ασχοληθώ καθόλου και αφού έγραψα 100 φορές τιμωρία "δεν θα ξανακάνω προπαραγγελία σε παιχνίδι" (εκτός και αν είναι battlefield ) ,είπα να το χαρίσω. Προτεραιότητα έχουν οι πιο παλιοί gamers. Edit: Το παιχνίδι ενεργοποιείται με το κλειδί μέσω steam (χρειάζεται λογαριασμός) και το κατεβάζεις από εκεί. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2017 από black66.gr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Μάϊος 30, 2017 #5277 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 πριν 47 λεπτά, το μέλος jax7480 έγραψε: Μη με κρεμάσεις όμως γιατί θα το κουβαλήσω από Νορβηγία. και να σε κρεμάσει ο @ronin13 σίγουρα θα βρεθούν πρόθυμοι αντικαταστάτες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάϊος 30, 2017 #5278 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος black66.gr έγραψε: Ευκαιρία να κάνω και εγώ ένα δωράκι. Σήμερα κυκλοφορεί το Rising storm 2: Vietnam και περιμένω να μου έρθει κλειδί για digital deluxe έκδοση από g2a.com .Επειδή έπαιξα στην beta και αλλιώς το περίμενα και αλλιώς βγήκε,αποφάσισα να μην ασχοληθώ καθόλου και αφού έγραψα 100 φορές τιμωρία "δεν θα ξανακάνω προπαραγγελία σε παιχνίδι" (εκτός και αν είναι battlefield ) ,είπα να το χαρίσω. Προτεραιότητα έχουν οι πιο παλιοί gamers. Θα το ήθελα αν μπορούσες. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Μάϊος 30, 2017 #5279 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος black66.gr έγραψε: Ευκαιρία να κάνω και εγώ ένα δωράκι. Σήμερα κυκλοφορεί το Rising storm 2: Vietnam και περιμένω να μου έρθει κλειδί για digital deluxe έκδοση,αγορασμένο από g2a.com .Επειδή έπαιξα στην beta και αλλιώς το περίμενα και αλλιώς βγήκε,αποφάσισα να μην ασχοληθώ καθόλου και αφού έγραψα 100 φορές τιμωρία "δεν θα ξανακάνω προπαραγγελία σε παιχνίδι" (εκτός και αν είναι battlefield ) ,είπα να το χαρίσω. Προτεραιότητα έχουν οι πιο παλιοί gamers. Edit: Το παιχνίδι ενεργοποιείται με το κλειδί μέσω steam (χρειάζεται λογαριασμός) και το κατεβάζεις από εκεί. Ενδιαφέρον δηλώνω και γω. Με ψησε και ο @Grunt :-p. . Thanks Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2017 από SpirosKGR Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Μάϊος 30, 2017 #5280 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2017 (edited) On 22/5/2017 at 9:44 ΜΜ, το μέλος k_ardu έγραψε: 1) Epson stylus DX3850 2) HP PSC 1210 3) Epson stylus CX3650 4) HP Deskjet F4280 5) CD/MP3 Player SCOTT με θήκη και τροφοδοτικό. 6) PS2 Τσιπαρισμένο με κάρτα μνήμης και καλώδιο AV μόνο. 4+6 πάνε στον @Pokemon640 Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30, 2017 από k_ardu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts