tommybertsen Απρίλιος 23, 2017 #5181 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 Εμ τι! Κοντα μενει ο Τασος Ηρθε, γνωριστηκαμε, το πηρε, εφυγε Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Απρίλιος 23, 2017 #5182 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος tommybertsen έγραψε: Να ενημερώσω ότι το PC , δόθηκε στον @TASOS! Άψογος ο Τάσος! Την καλησπέρα μου σε όλους! Χάρηκα που γνώρισα ένα πολύ καλό παιδί !!! και χίλια ευχαριστώ για τα πράγματα. Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Καλα μεσα σε μια ωρα προλαβατε και βρεθηκατε κιολας? ΧΑ-ΛΑ-ΡΑ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 26, 2017 #5183 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2017 (edited) Η δουλειά που τα ήθελα ακυρώθηκε οπότε πλέον μου είναι άχρηστες. Οπότε: Χαρίζονται ολοκαίνουρια/αχρησιμοποίητα: 4x Soshine IFR 26650 3200mAh 30A 3.2v Προτεραιότητα στα παλιά μέλη, τα δίνω όχι για να τα πουλήσει κάποιος αλλά σε κάποιον που τα χρειάζεται. Αν κάποιος δεν χρειάζεται και τις 4 να δηλώσει πόσες θέλει για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι. edit: Αποστολή μόνο με ΕΛΤΑ ή ACS παράδοση χέρι με χέρι δεν είναι εφικτή αυτή την περίοδο. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2017 από BasiliCeLew 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 28, 2017 #5184 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Coupon code για assassins creed initiates. Δινει avatar και extra mission. 1. acinitiates.com/promotions 2. MCF-HTCG-KDAL-4MTG-EXGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Απρίλιος 28, 2017 #5185 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 On 26/4/2017 at 0:23 PM, BasiliCeLew said: Η δουλειά που τα ήθελα ακυρώθηκε οπότε πλέον μου είναι άχρηστες. Οπότε: Χαρίζονται ολοκαίνουρια/αχρησιμοποίητα: 4x Soshine IFR 26650 3200mAh 30A 3.2v Προτεραιότητα στα παλιά μέλη, τα δίνω όχι για να τα πουλήσει κάποιος αλλά σε κάποιον που τα χρειάζεται. Αν κάποιος δεν χρειάζεται και τις 4 να δηλώσει πόσες θέλει για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι. edit: Αποστολή μόνο με ΕΛΤΑ ή ACS παράδοση χέρι με χέρι δεν είναι εφικτή αυτή την περίοδο. Καλησπέρα, αν δεν τις θέλει κάποιος άλλος θα ήθελα αν όχι και τις 4 τουλάχιστον τις 2 για να κάνω ασύρματο έναν μικροπομπό που παίρνει 6V (+/-10%) και αν είναι επαναφορτιζόμενες γι'αυτό θα ήθελα και τις τέσσερις ώστε να φορτίζω ανά ζευγάρι και να έχω άμεση εφεδρεία. Είχα δοκιμάσει και μολύβδου 6V 1,2Ah αλλά είναι πιο βαριά ανά Ah και σε αχρηστία ξεφορτίζεται πολύ περισσότερο από αυτές. Ότι αποφασίσεις στείλε μου pm να συνεννοηθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Απρίλιος 28, 2017 #5186 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 20 minutes ago, Infotech said: Καλησπέρα, αν δεν τις θέλει κάποιος άλλος θα ήθελα αν όχι και τις 4 τουλάχιστον τις 2 για να κάνω ασύρματο έναν μικροπομπό που παίρνει 6V (+/-10%) και αν είναι επαναφορτιζόμενες γι'αυτό θα ήθελα και τις τέσσερις ώστε να φορτίζω ανά ζευγάρι και να έχω άμεση εφεδρεία. Είχα δοκιμάσει και μολύβδου 6V 1,2Ah αλλά είναι πιο βαριά ανά Ah και σε αχρηστία ξεφορτίζεται πολύ περισσότερο από αυτές. Ότι αποφασίσεις στείλε μου pm να συνεννοηθούμε. Μιας κ δεν δήλωσε άλλος ενδιαφέρον δικές σου όλες (είναι επαναφορτιζόμενες). Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 28, 2017 #5187 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2017 Χαριζεται ενα δορυφορικο πιατο με 2 lnb. Προτιμω εκ Θεσσαλονικης για χερι χερι αλλιως οσοι θελουν εκτος να ξερουν οτι θα υπαρχει κοστος μεταφορικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Απρίλιος 29, 2017 #5188 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 16 hours ago, 2cpu said: Χαριζεται ενα δορυφορικο πιατο με 2 lnb. Προτιμω εκ Θεσσαλονικης για χερι χερι αλλιως οσοι θελουν εκτος να ξερουν οτι θα υπαρχει κοστος μεταφορικων. Καλημερα, Μηπως καποιο απο τα lnb ειναι διπλο? εχει φυγει το μπροστα καπακι απο το δικο μου και του εχω βαλει ενα καπακι pringles με σιλικονη (βεβαια ακομα και ετσι εχω σημα 90% !!!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 29, 2017 #5189 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2017 Ειναι αλλα δεν ξερω σε τι κατασταση ειναι.Το diseq δεν αντεξε τας καιρικας συνθηκας και απεβιωσε.Βλεπω και σε λεω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 1, 2017 #5190 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2017 @DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάϊος 2, 2017 #5191 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 15 hours ago, 2cpu said: @DJman Ευχαριστωωω.Το αριστερο, επειδη δεν φαινετε στην φωτο, βγαζει 2 υποδοχες απο κατω για καλωδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2017 #5192 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 @DJman Παρε μπουκαλι κοκας ( η αλλο) 500ml, κοψε το στην μεση και φορα το. Δες το καλα με zipties, η αν εχεις δικο σου (η δανεικο) μηχανιμα που βγαζει ζεστη (γ@μωτο δεν θυμαμι πως λεγεται τωρα), ζεστανε το ωστε να εφαρμοσει καλα. Ειναι "πατεντα" που κανουν στο AWMN αρκετοι και δουλευει εξεραιτικα, μαζι με την δικια σου ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάϊος 2, 2017 #5193 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Λογικα λες το πιστολι θερμου αερα (heat gun) Καλη ιδεα παντως. Τα βαθουλοματα στον πατο του μπουκαλια δεν πειραζουν στο σημα ομως? Αλλα μπορω να βρω ενα πλαστικο μπουκαλι με επιπεδο πατο(πχ απο υγρο φακων επαφης). Καλα μου εδωσες τρελη ιδεα τωρα!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 2, 2017 #5194 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Το επηρεαζει αλλα ελαχιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexanderK Μάϊος 2, 2017 #5195 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Χαρίζονται τα κάτωθι. Κατά προτίμηση παραλαβή από Ηλιούπολη. Σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. σε αναζήτηση του μετασχηματιστή της οθόνηςSent from my MI 5s using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Μάϊος 2, 2017 #5196 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 (edited) Όποιος θέλει το LEGO Harry Potter: Years 5-7 για GOG μου στέλνει pm Επίσης AI War: Fleet Command Chroma Squad Guacamelee Super Turbo Championship Edition Monster Loves You No Time to Explain Nuclear Throne Octodad Dadliest Catch Potatoman Seeks the Troof Q.U.B.E: Director's Cut Super Hexagon The Swapper Tower of Guns VVVVVV World of Goo Grim Fandango Remastered Duelyst - 20 Spirit Orbs The Darkness II Spec Ops: The Line SHOCK TROOPERS 2nd Squad SpeedRunners Doodle God Είναι κλειδιά για steam, 1 ο καθένας Έγινε επεξεργασία Μάϊος 3, 2017 από acct gone 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάϊος 2, 2017 #5197 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 αρχικά συγχαρητήρια για την κίνηση στο δια ταύτα αν γίνεται το spec ops ευχαριστώ και πάλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 2, 2017 #5198 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Θα ήθελα AI War: Fleet Command Link to comment Share on other sites More sharing options...
rip_noob Μάϊος 2, 2017 #5199 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2017 Στείλτε pm από εδώ και πέρα, μου είναι πιο εύκολο. Στους από πάνω στέλνω σε λίγο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ntemian Μάϊος 3, 2017 #5200 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2017 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον rip_noob1416003220 για το Grim Fandango Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts