overclocked Ιούνιος 29, 2015 #4821 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2015 ευχαριστω τον φιλο @sotoscorfu για το ρουτερακι 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούνιος 29, 2015 #4822 Κοινοποίηση Ιούνιος 29, 2015 @SOTOSCORFU εγω του λεω ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατι το fritz πραγματικα τα σπαει επιτελους εχω χαμηλα ping σε σχεση με το μαμα που μου εχουν δωσει...................... :D :D :D :D :D :D :D :D :D ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgetsos Ιούλιος 1, 2015 #4823 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2015 @pasjohnΈνα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ευχαριστώ για τον σκληρό δίσκο που μου έστειλε!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 2, 2015 Author #4824 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 TurboX Twister ΙΙ 7" tablet. Έχει σπασμένη οθόνη αλλά κατά τα άλλα ήταν πλήρως λειτουργικό.Ο φορτιστής του κάπου έχει παραπέσει, ελπίζω να τον βρώ. Το δίνω για ανταλλακτικά, όποιος το θέλει παραλαβή από Ν. Σμύρνη.... Το επαναφέρω μπας και ενδιαφερθεί κανένας πριν πάρει τον δρόμο για την ανακύκλωση.Είναι μεν πλήρως λειτουργικό και η οθόνη του τα δείχνει όλα κανονικά αλλά λόγο του ραγίσματος το digitizer δεν «ακούει»... Όποιος το θέλει, παραλαβή από Ν. Σμύρνη ή κάπου εκεί γύρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Ιούλιος 2, 2015 #4825 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 NEC Accusync LCD73vm 17" Λυπεί το τροφοδοτικό της μόνο και μερικές βίδες,θα δουλέψει κανονικότατα με ενα καινούριο.Παραλαβή απο το χώρο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 2, 2015 #4826 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Το επαναφέρω μπας και ενδιαφερθεί κανένας πριν πάρει τον δρόμο για την ανακύκλωση.Είναι μεν πλήρως λειτουργικό και η οθόνη του τα δείχνει όλα κανονικά αλλά λόγο του ραγίσματος το digitizer δεν «ακούει»... Όποιος το θέλει, παραλαβή από Ν. Σμύρνη ή κάπου εκεί γύρω. Αφού δεν το θέλει κανένας άλλος, μπορώ να το πάρω; Ίσως του αλλάξω digitizer (αν βρω) και το φτιάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούλιος 2, 2015 #4827 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 (edited) NEC Accusync LCD73vm 17" Λυπεί το τροφοδοτικό της μόνο και μερικές βίδες,θα δουλέψει κανονικότατα με ενα καινούριο. Παραλαβή απο το χώρο μου θα την ήθελα εγώ Στέλνω πμ εντός της ημέρας edit: @digitaltiger, Μάλλον έχει γεμίσει το inbox σου και δεν μπορείς να δεχθείς πμ Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2015 από hayabusa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasjohn Ιούλιος 2, 2015 #4828 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου το @SOTOSCORFU για το ρουτεράκι που μου χάρισε και φυσικά τον "Ταχυδρόμο-Διαμεσολαβητή" Σπύρο (Spyros Mil) που μου το έστειλε "μπέχο". Έπιφυλάσσομαι και για τους δυο σας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούλιος 2, 2015 Author #4829 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Αφού δεν το θέλει κανένας άλλος, μπορώ να το πάρω; Ίσως του αλλάξω digitizer (αν βρω) και το φτιάξω. Έστειλα μνμ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 2, 2015 #4830 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Χαρίζω ,αν και χαζά,για τυχόν εργασίες ή ότιδηποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 1. DVD-ROM σε IDE σύνδεση2. Floppy Disk NEC με την ταινία του3. Conexant PCI- Express MODEM 56K. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 2, 2015 #4831 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 (edited) Παιδες υπαρχει κανεις απο Αλεξανδρουπολη μονο που να το θελει; (δεν αξιζει αποστολή αλλα δεν εχω και το χρονο να το κανω). Παραλαβη απο το χωρο μου! Ενταξει , ειναι οκ για καναν παλιο pentium 4 κλπ ή για καποιον που θελει να κανει μονταρισματα ή να χρησιμοποιησει το υλικό κατασκευης του. Ειναι του 2004 το κουτακι και τσαμπα στεκεται. Μπορει να εχω και ενα απο τα 2 καπακια των 5.25 που λειπουν απο μπροστα (not sure). ΥΓ: Λειπει και το m/b tray ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 2, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 2, 2015 #4832 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Παιδες υπαρχει κανεις απο Αλεξανδρουπολη μονο που να το θελει; (δεν αξιζει αποστολή αλλα δεν εχω και το χρονο να το κανω). Παραλαβη απο το χωρο μου! Ενταξει , ειναι οκ για καναν παλιο pentium 4 κλπ ή για καποιον που θελει να κανει μονταρισματα ή να χρησιμοποιησει το υλικό κατασκευης του. Ειναι του 2004 το κουτακι και τσαμπα στεκεται. Μπορει να εχω και ενα απο τα 2 καπακια των 5.25 που λειπουν απο μπροστα (not sure). ΥΓ: Λειπει και το m/b tray ! με δικά μου έξοδα ή επικοινωνία να βρεθείς με άτομο δικό μου για να το στείλει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 2, 2015 #4833 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2015 Χαρίζω ,αν και χαζά,για τυχόν εργασίες ή ότιδηποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. 1. DVD-ROM σε IDE σύνδεση2. Floppy Disk NEC με την ταινία του3. Conexant PCI- Express MODEM 56K.Με ενδιαφέρει το modem, σου στέλνω pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιούλιος 7, 2015 #4834 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2015 (edited) Παιδες υπαρχει κανεις απο Αλεξανδρουπολη μονο που να το θελει; (δεν αξιζει αποστολή αλλα δεν εχω και το χρονο να το κανω). Παραλαβη απο το χωρο μου! Ενταξει , ειναι οκ για καναν παλιο pentium 4 κλπ ή για καποιον που θελει να κανει μονταρισματα ή να χρησιμοποιησει το υλικό κατασκευης του. Ειναι του 2004 το κουτακι και τσαμπα στεκεται. Μπορει να εχω και ενα απο τα 2 καπακια των 5.25 που λειπουν απο μπροστα (not sure). ΥΓ: Λειπει και το m/b tray ! Το κουτακι δε θα το παρει ο φιλος Petran , οποτε οποιος αλλος επιθυμει , pm Επαναλαμβανω οτι μονο με παραλαβη (ολοκληρο το κουτι). Θα το κρατησω κανα 20ημερο ακομη , και μετα θα παει στα αζητητα EDIT Τελικα ΘΑ το παρει απο βδομαδα ,οποτε κρατειται το κουτακι ! Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 8, 2015 από tommybertsen Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιούλιος 11, 2015 #4835 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2015 (edited) Τρία κουτάκια από συστήματα hp από τα δυο ίδια το ένα δεν έχει πλαϊνό βρέθηκε παραλαβη απο Καλλιθέα αυστηρά και όσο γίνετε πιο άμεσα δυο mx5000 logitech σε αρίστη κατάσταση με μικρο θέμα στην οθόνη τους,δοκιμασμένα πριν καιρό έχω μόνο τα πληκτρολόγια χωρις το usb Receiver κάπου ειναι και τα ποντίκια Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2015 από sotoscorfu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Ιούλιος 11, 2015 #4836 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2015 Υπαρχει περιπτωση για αποστολη; Θα με ενδιέφεραν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιούλιος 11, 2015 #4837 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2015 Υπαρχει περιπτωση για αποστολη; Θα με ενδιέφεραν.οχι φιλε αν έχεις κάποιον Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούλιος 11, 2015 #4838 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2015 @sotoscorfuαν γινεται θα ηθελα τα 2 κουτακια να τα φτιαξω.......................ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιούλιος 11, 2015 #4839 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2015 δηλώνω ενδιαφέρον για το πληκτρολόγιο και στέλνω άμεσα ΡΜ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιούλιος 12, 2015 #4840 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2015 @sotoscorfu ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Χ 10000000 :) :) :) :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts