roybatty Μάρτιος 16, 2015 #4601 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Χαρίζονται 2 τεμάχια Pentium 4 socket 775 στα 2,8Ghz,FSB 800 HT,σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 16, 2015 #4602 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 (edited) WD2000JB-00KFA0 ide >>>> 1 5 bad sector Να ευχαριστήσω τον rastafari που μου είχε δώσει τον σκληρό καθώς τότε τον χρειαζόμουν λόγω κάποιων σοβαρών προβλημάτων στο pc. Και αφού το πρόβλημα λύθηκε και αγοράστηκαν και 2 ακόμα σκληροί, είναι κρίμα είναι να κάθεται στην ντουλάπα. Περιμένει λοιπόν τον επόμενο ιδιοκτήτη του! (Περιοχή Πάτρα για χέρι με χέρι) Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 16, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάρτιος 16, 2015 #4603 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Χαρίζονται 2 τεμάχια Pentium 4 socket 775 στα 2,8Ghz,FSB 800 HT,σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.Γειά, μήπως σου είναι εύκολο να μου ταχυδρομήσεις τον έναν; Έχω 2 μητρικές 775 και δεν ξέρω αν δουλεύουν επειδή δεν έχω επεξεργαστή. Αν δεν σου κάνει κόπο βέβαια και εννοείται για τα έξοδα μου δίνεις έναν αριθμό λογαριασμού τραπ. και σου τα καταθέτω. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάρτιος 16, 2015 #4604 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Χαρίζονται 2 τεμάχια Pentium 4 socket 775 στα 2,8Ghz,FSB 800 HT,σκέτοι,χωρίς ψύκτρες.Παραλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης. Αν δεν προχωρησει ενδιαφερομαι και εγω για παραλαβη απο κεντρο θεσσαλονικης. Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Μάρτιος 16, 2015 #4605 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2015 Να ευχαριστήσω τον rastafari που μου είχε δώσει τον σκληρό καθώς τότε τον χρειαζόμουν λόγω κάποιων σοβαρών προβλημάτων στο pc. Και αφού το πρόβλημα λύθηκε και αγοράστηκαν και 2 ακόμα σκληροί, είναι κρίμα είναι να κάθεται στην ντουλάπα. Περιμένει λοιπόν τον επόμενο ιδιοκτήτη του! (Περιοχή Πάτρα για χέρι με χέρι) ...ΑΝ γίνεται (και δεν έχεις συνεννοηθεί με άλλους), θα ήθελα να σου τον ζητήσω, ή μάλλον, να σου ζητήσω να τον παραχωρήσεις στο μέλος ssns, που : α) γνωρίζω ότι θα του ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμος β) βρίσκεται Πάτρα γ) δεν μπαίνει όλη την ώρα (λόγω σπουδών και δουλειάς) και πιθανώς ν' αργήσει να το δει Αν νομίζεις ότι "διακαιούμαι" να ζητήσω αυτό που ζήτησα, κάνε έναν κόπο και επικοινώνησε μαζί του και δώσε του και λίγο χρόνο (1-2 μέρες ίσως) να το δει και να σου απαντήσει, αν όντως θέλει να συναντηθείτε για τον δίσκο. Εγώ δεν θα ανακατευτώ άλλο - δεν μπορώ λόγω προσωπικών υποχρεώσεων (και που έτυχε και το είδα, πάλι καλά...). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Μάρτιος 17, 2015 #4606 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 (edited) ...ΑΝ γίνεται (και δεν έχεις συνεννοηθεί με άλλους), θα ήθελα να σου τον ζητήσω, ή μάλλον, να σου ζητήσω να τον παραχωρήσεις στο μέλος ssns, που :α) γνωρίζω ότι θα του ήταν ιδιαιτέρως χρήσιμοςβ) βρίσκεται Πάτραγ) δεν μπαίνει όλη την ώρα (λόγω σπουδών και δουλειάς) και πιθανώς ν' αργήσει να το δει Αν νομίζεις ότι "διακαιούμαι" να ζητήσω αυτό που ζήτησα, κάνε έναν κόπο και επικοινώνησε μαζί του και δώσε του και λίγο χρόνο (1-2 μέρες ίσως) να το δει και να σου απαντήσει, αν όντως θέλει να συναντηθείτε για τον δίσκο.Εγώ δεν θα ανακατευτώ άλλο - δεν μπορώ λόγω προσωπικών υποχρεώσεων (και που έτυχε και το είδα, πάλι καλά...). Τι αλλο θα κανεις για εμενα ρε ανθρωπε??Εχεις τον απλετο σεβασμο μου!@ BasiliCeLew θα τον ηθελα βασιλη! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 17, 2015 από ssns 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Μάρτιος 17, 2015 #4607 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Τι αλλο θα κανεις για εμενα ρε ανθρωπε??Εχεις τον απλετο σεβασμο μου! @ BasiliCeLew θα τον ηθελα βασιλη! Σκέφτονται οι άλλοι για σένα Δικό σου ΄τότε... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2015 #4608 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Χαριζεται Vodafone 3G στικακι. Δεν εχει Sim. μοντελο Huawei K4203 HSPA+ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 17, 2015 #4609 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 το θελω Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2015 #4610 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 κι εγω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2015 #4611 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Σε προλαβε το γομαρι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Μάρτιος 17, 2015 #4612 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 @hayabusa, : νια νια νια νιαααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2015 #4613 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 λολ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 17, 2015 #4614 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 17, 2015 #4615 Κοινοποίηση Μάρτιος 17, 2015 @GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR,@GoMaR 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Μάρτιος 19, 2015 #4616 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2015 (edited) Sorry παιδιά,τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δώ το θέμαΓειά, μήπως σου είναι εύκολο να μου ταχυδρομήσεις τον έναν; Έχω 2 μητρικές 775 και δεν ξέρω αν δουλεύουν επειδή δεν έχω επεξεργαστή. Αν δεν σου κάνει κόπο βέβαια και εννοείται για τα έξοδα μου δίνεις έναν αριθμό λογαριασμού τραπ. και σου τα καταθέτω. Ευχαριστώ. @Infotech λυπάμαι αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου αυτές τις μέρες.Έχεις κανέναν να παραλάβει για σένα; @DJman σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 19, 2015 από roybatty Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Μάρτιος 20, 2015 #4617 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2015 Sorry παιδιά,τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δώ το θέμα @Infotech λυπάμαι αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου αυτές τις μέρες.Έχεις κανέναν να παραλάβει για σένα; @DJman σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου. Ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάρτιος 22, 2015 #4618 Κοινοποίηση Μάρτιος 22, 2015 Sorry παιδιά,τώρα βρήκα λίγο χρόνο να το δώ το θέμα @Infotech λυπάμαι αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου αυτές τις μέρες.Έχεις κανέναν να παραλάβει για σένα; @DJman σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου.: Όχι δυστυχώς. Δεν βιάζομαι, ούτως ή άλλως στο συρτάρι είναι πολύ καιρό. Αν σε βγάζει ο δρόμος σου καμιά μέρα από ελτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 23, 2015 #4619 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 Χαρίζω Behringer A500 amplifier, Behringer A 500 Convection Cooled Studio Amp - 2x 185 Watt RMS @ 4 Ohms, 2x 125 Watt RMS@ thomann 8 Ohms, limiter, Bridged Mono 375W RMS 8 Ohm,2U 19" rack, jack, female XLR and RCA inputs, jack and binding post outputs.Class AB, Dimensions: 482.6 x 257.5 x 101.6mm (HxWxD); weight: 8.4kg. κατάσταση : στο αριστερό ανάβει ο protector μετά από άγνωστο χρόνο, και στο δεξί ακούω παράσιτα χωρίς ήχο. Όποιος έχει την όρεξη και θέλει να το φτιάξει ας παίξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 23, 2015 #4620 Κοινοποίηση Μάρτιος 23, 2015 Με ενδιαφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts