Yoshi Φεβρουάριος 2, 2015 #4481 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 @jordanisεχεις πμ για ερωτηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Φεβρουάριος 2, 2015 #4482 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2015 Mια υπενθύμιση για τους "κανόνες" του χαρίζεται που βρίσκονται εδώ... για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω:0-6 μήνες, 100 μηνύματα6-12 μήνες, 50 μηνύματα12-36 μήνες, 40 μηνύματα και36+ μήνες, 30 μηνύματαΑν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 3, 2015 #4483 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 καλημέρα, κάποτε ο @ydinopoulos μου είχε χαρίσει έναν ενισχυτή 5.1 thomson με τα ηχεία του παρακαλώ και τις βάσεις αυτών. Αφού τον ευχαριστήθηκα και πλεον δεν το χρησιμοποιώ και πιανει χώρο ήρθε η στιγμή να τον αποχωριστώ και να τον χαρίσω εδώ. H παράδοση θα γίνει από το Χαλάνδρι λόγο όγκου προφανώς και δεν θα στείλω πουθενά με ταχυδρομείο Φυσικά μιλάμε για όλο το πακέτο / ηχεία / ενισχυτή / βασεις / χειρηστήριο. Αν κάποιος μου ζητήσει μόνο τα ηχεία έχασε. ή όλα ή τίποτα. (Δεν έχει hdmi, οι είσοδοι είναι αναλογικές πλην μιας οπτικής και ενός rca) Θα δωθεί προτεραιότητα σε ενεργά μέλη. Σας ευχαριστώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 3, 2015 #4484 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) δηλώνω ενδιαφέρον αρκεί να μου δώσεις λίγο χρόνο ώστε να έρθω να τον πάρω! υπάρχει κάποιο link ή φωτογραφία? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από GriGaS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 3, 2015 #4485 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 δηλώνω ενδιαφέρον αρκεί να μου δώσεις λίγο χρόνο ώστε να έρθω να τον πάρω! υπάρχει κάποιο link ή φωτογραφία? επειδή είμαι στην δουλειά αυτή την στιγμή θα σου στείλω το μοντέλο το απόγευμα να γουγλάρεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Φεβρουάριος 3, 2015 #4486 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) Καλημερα. Αν δεν προχωρησει με το αλλο μελος ενδιαφερομαι για τον ενισχυτη παρα πολυ, καθως εχω κατι Sony ηχεια απο hometheater (all in one) που καηκε ο δικος τους. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2015 #4487 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 εχω εναν logitech nano receiver δεκτη ( ΟΧΙ unifying) αν το θελει καποιος του τον στελνω με απλο γραμματακι ελτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 3, 2015 #4488 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αν ο δέκτης κάνει για το Logitech wave, τον χρειάζομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2015 #4489 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αν εννοείς αυτό Logitech® Wireless Wave Combo MK550 τοτε απ οτι βλεπω θελει τον unifying δέκτη οπότε δεν κάνει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 3, 2015 #4490 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αφήνω τη σειρά μου για το Thomson για τον επόμενο λόγω έλλειψης χώρου (με ένα search σε αυτό το thread για Thomson θα το βρείτε από τότε που το έδινε ο Γιάννης - ειμαι από κινητό και είναι λίγο δύσκολο να σας δώσω link) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2015 #4491 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) @tavliban, Με ενδιαφέρει το σετάκι να έρθω να παραλάβω από Χαλάνδρι. Θα αντικαταστήσει αυτά http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=16693&ctNode=147&mp=1 τα οποία θα βγάλω εδώ για χάρισμα μιας και πλέον δε θα τα έχω ανάγκη. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 3, 2015 #4492 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 @tavliban, Με ενδιαφέρει το σετάκι να έρθω να παραλάβω από Χαλάνδρι. Θα αντικαταστήσει αυτά http://www.geniusnet.com/Genius/wSite/ct?xItem=16693&ctNode=147&mp=1 τα οποία θα βγάλω εδώ για χάρισμα μιας και πλέον δε θα τα έχω ανάγκη. Αν με το καλό τα πάρεις, ενδιαφέρομαι για τα Genius 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2015 #4493 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αν με το καλό τα πάρεις, ενδιαφέρομαι για τα Genius Αν ο tavliban δώσει το οκ, δικά σου τα Genius Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Φεβρουάριος 3, 2015 #4494 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) άκυρο. Παίδες συγγνώμη για την αναστάτωση, αλλά ο ενισχυτής τελικά θα δωθεί σε έναν συνάδελφο στην δουλειά μου που παίρνει τον βασικό. είχα κάνει και ανακοίνωση εδώ στο γραφείο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από tavliban 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 3, 2015 #4495 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) ? @tavliban, εντάξει κανένα πρόβλημα. κρίμας αλλά αφού θα πιάσει τόπο στο συνάδελφο lets move on @minast, sorry man...τελικά τα genius θα μείνουν ακόμα στο γραφείο μου. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από greekfragma Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 3, 2015 #4496 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 Αν εννοείς αυτό Logitech® Wireless Wave Combo MK550 τοτε απ οτι βλεπω θελει τον unifying δέκτη οπότε δεν κάνει... Όχι, δεν είναι αυτό. Άλλωστε το δοκίμασα με unifying δέκτη και δεν έπαιζε. Είναι αυτό: Logitech® Wireless Wave rcp140 και για δέκτη έπαιρνε αυτόν: Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 3, 2015 #4497 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 στην 2η φωτο στην αναζητηση του google δειχνει τον παραπανω δεκτη. Αν θες τον στελνω, κι αν δεν κανει το πολυ πολυ τον ξαναβγαζεις εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 3, 2015 #4498 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2015 (edited) Πράγματι έτσι δείχνει η φωτό. Σου στέλνω pm. EDIT: Δε μπορείς να λάβεις pm. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2015 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Φεβρουάριος 4, 2015 #4499 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Ευχαριστώ θερμα το φίλο @BasiliCeLew, για τα πράγματα που μου εστειλε τα οποία ηταν όπως ακριβώς τα περιέγραψε. Να εισαι καλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 4, 2015 #4500 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2015 Χαριζεται - Δεκτης Logitech Unifying. - --> Intel Celeron M 440- 1.86 GHz) σε socket M. http://ark.intel.com/products/27151/Intel-Celeron-M-Processor-440-1M-Cache-1_86-GHz-533-MHz-FSB Παραλαβη Βουλα/Γλυφαδα, Για παλια η/και Active μελη μονο. BasiliCeLew ηρθαν - θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts