BasiliCeLew Ιανουάριος 18, 2015 #4441 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 (edited) Χαρίζω: θήκη (καινούρια) για Sony Ericsson Xperia Arc (κάνει για ARC LT15i/X12 ~ ARC S LT18i/X13) Κάποιος που έχει αυτό το κινητό μόνο παρακαλώ Πολυμηχάνημα LexMark X3330 προς @dangar, Ένα άρωμα adidas Ice Dive 100ml αυτό από δώρο αλλά επειδή είχα ήδη 2 τέτοιες κάθετε (στο κουτάκι του καινούριο) Εξοδα αποστολής αναλαμβάνει προφανώς ο ενδιαφερόμενος Update Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 18, 2015 από BasiliCeLew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Worldwide Ιανουάριος 18, 2015 #4442 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2015 Να υπενθυμίσω οτι υπάρχει ακόμα διαθέσιμο Ξέρωντας οτι δεν πληρω τις προυποθέσεις για να ζητησω κατι μηπως θα μπορουσε αν δεν εχουν αντιρρηση οι συμφορουμιτες και οι moderators να παρω το συγκεκριμενο κουπονι, γιατι αυριο θελω να παω να παρω μια τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο. Ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman Ιανουάριος 19, 2015 #4443 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Ξέρωντας οτι δεν πληρω τις προυποθέσεις για να ζητησω κατι μηπως θα μπορουσε αν δεν εχουν αντιρρηση οι συμφορουμιτες και οι moderators να παρω το συγκεκριμενο κουπονι, γιατι αυριο θελω να παω να παρω μια τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο. Ευχαριστω Υστερα από πολύωρες συσκέψεις στις υπόγειες αίθουσες των μυστικών εργαστηρίων (πλάκα κάνω τώρα σχόλασα ) με ομόφωνη απόφαση το κουπόνι έρχεται σε εσένα Kαλορίζικος λοιπόν 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarantaris Ιανουάριος 19, 2015 #4444 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Χαριζω το Hard Disk Sentinel Standard Edition μιας και μου περισσεψε απο προωθητικη του BitsDuJour πριν κανενα 10ημερο.pm me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιανουάριος 19, 2015 #4445 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 θα το ήθελα.φαντάζομαι δίνεις κάποιο serial? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarantaris Ιανουάριος 19, 2015 #4446 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 θα το ήθελα.φαντάζομαι δίνεις κάποιο serial?Δικο σου!! με serial κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Ιανουάριος 19, 2015 #4447 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2015 Ευχαριστώ πολύ!! activated Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 20, 2015 #4448 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα ) χαρίζεται το case HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά: α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και β) δεν θυμάμαι μάρκα Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarantaris Ιανουάριος 20, 2015 #4449 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 (edited) Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα ) χαρίζεται το case HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά: α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και β) δεν θυμάμαι μάρκα Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφερομαι για το case !! σου στελνω πμ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2015 από sarantaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιανουάριος 20, 2015 #4450 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 (edited) Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα ) χαρίζεται το case HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά: α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και β) δεν θυμάμαι μάρκα Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Ενδιαφέρομαι για την RAM και για το κουτί αν δεν προχωρήσει με τον sarantaris. Σου στέλνω πμ. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2015 από Tsunami Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιανουάριος 20, 2015 #4451 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 Δινω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad, μαρκα Turbo-X, ιδανικο για HTPC. Αποκλειστικα παραλαβή από Βουλα. Προταιραιοτητα σε πιο παλια η/και ενεργα μελη. Φίλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για το πληκτρολόγιο. Αν δεν το χρειαστεί κάποιος άλλος εδώ, έχε με υπόψη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιανουάριος 20, 2015 #4452 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2015 (edited) Χαρίζω (update2): Θήκη για Sony Ericsson Xperia Arc (κάνει για ARC LT15i/X12 ~ ARC S LT18i/X13) Θήκη για iPhone 5s από σκληρό πλαστικό λεοπάρ που ξέμεινε από φίλη. Ένα άρωμα adidas Ice Dive 100ml αυτό από δώρο αλλά επειδή είχα ήδη 2 τέτοιες κάθετε (στο κουτάκι του καινούριο) Screen Protector για Ramos W30 Tablet 10 mini stylus pen USB Host OTG καλώδιο για Samsung Galaxy 10.1''/ 8.9'' μαύρο 10 βραχιόλια αν έχει κάποιος/α κόρη/ανιψιά/γυναίκα που ίσως τους αρέσουν, ίδιο μοτίβο διαφορετικά σχέδια όλα τα οποία μου ήρθαν από ebay καθώς ο πωλητής μπέρδεψε τις παραγγελίες. Αν ενδιαφέρεται κανένας να στείλω φωτό να τα δεί. Θα πεταχτούν αλλιώς, γιατί δεν μου πάνε Όλα αυτά που χαρίζω είναι καινούρια και αχρησιμοποίητα. Για παραλαβή από τον χώρο μου Πάτρα ή για αποστολή μετά από συνεννόηση.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 20, 2015 από BasiliCeLew 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Ιανουάριος 21, 2015 #4453 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 Υπάρχει ακόμα διαθέσιμη η βάση οθόνης από το ποστ http://www.thelab.gr/topic/96251-μην-το-πετάτε-χαρίστε-το-εδώ-και-κάντε-κάποιον-ευ/?p=2105317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicko Ιανουάριος 21, 2015 #4454 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2015 @BasiliCeLew, Ενδιαφέρον για το αρωμα και για ενα βραχιολακι για την γυναικα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarantaris Ιανουάριος 22, 2015 #4455 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα ) χαρίζεται το case HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά: α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και β) δεν θυμάμαι μάρκα Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη. Να ευχαριστήσω δημόσια τον @vdeseris για το case και τα 2 οπτικα, το οποίο ήδη έχει καθαριστει και περιμένει τα νέα του part για το home server που ετοιμαζω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 22, 2015 #4456 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Μιας και τα βραχιόλια δεν είναι ποτέ αρκετά για την γυναίκα, ρίξε μια φωτογραφία κ αν της αρέσουν το κανονίζουμε... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 22, 2015 #4457 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Δινω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad, μαρκα Turbo-X, ιδανικο για HTPC.Αποκλειστικα παραλαβή από Βουλα. Προταιραιοτητα σε πιο παλια η/και ενεργα μελη. Ποιό είναι;http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-MC-2013-Media-Center-Wireless-Keyboard-S-KW452TG.htmhttp://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-SMRT-100-Smart-TV-Wireless-Keyboard-S-KW252TS.htmhttp://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Turbo-X-Pliktrologio-Smart-TV-SMRT-200-S-KW252TG.htm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2015 #4458 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Κανενα απο αυτα Ειναι 3ετιας, αλλα δουλευει κομπλε. Μεχρι κ ζελατινα εχει επανω.. Θα βγαλω φωτο το βραδακι, αλλα σκεψου οπως ειναι το πρωτο απο τα 3 που αναφερες, αλλα πιο...παλιο design Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 22, 2015 #4459 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 Το θέλω Γιάννη. Να κανονίσουμε μέσα στο Σ/Κ κάποια στιγμή αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 22, 2015 #4460 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2015 https://account.oneplus.net/invite/claim/GLLW-RCNP-FBNG-AQMRΕίναι για το sandstone Black 64GB.Ισχυει για 24 ώρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts