Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

Χαρίζω:

• θήκη (καινούρια) για Sony Ericsson Xperia Arc (κάνει για ARC LT15i/X12 ~ ARC S LT18i/X13) Κάποιος που έχει αυτό το κινητό μόνο παρακαλώ
  • Πολυμηχάνημα LexMark X3330 προς @dangar,
  • Ένα άρωμα adidas Ice Dive 100ml αυτό από δώρο αλλά επειδή είχα ήδη 2 τέτοιες κάθετε (στο κουτάκι του καινούριο)

Εξοδα αποστολής αναλαμβάνει προφανώς ο ενδιαφερόμενος :p

Update  :lol:

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew

Να υπενθυμίσω οτι υπάρχει ακόμα διαθέσιμο :)

Ξέρωντας οτι δεν πληρω τις προυποθέσεις για να ζητησω κατι μηπως θα μπορουσε αν δεν εχουν αντιρρηση οι συμφορουμιτες και οι moderators να παρω το συγκεκριμενο κουπονι, γιατι αυριο θελω να παω να παρω μια τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο. Ευχαριστω :)

• Like 1

Ξέρωντας οτι δεν πληρω τις προυποθέσεις για να ζητησω κατι μηπως θα μπορουσε αν δεν εχουν αντιρρηση οι συμφορουμιτες και οι moderators να παρω το συγκεκριμενο κουπονι, γιατι αυριο θελω να παω να παρω μια τηλεοραση απο τον Κωτσοβολο. Ευχαριστω :)

Υστερα από πολύωρες συσκέψεις στις υπόγειες αίθουσες των μυστικών εργαστηρίων :upside:

(πλάκα κάνω τώρα σχόλασα :p )

με ομόφωνη απόφαση το κουπόνι έρχεται σε εσένα :)

Kαλορίζικος λοιπόν :)

• Like 4

Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα  :p ) χαρίζεται το case  HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά:

α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και 
β) δεν θυμάμαι μάρκα  :) 

Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite 

Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη.

Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα  :p ) χαρίζεται το case  HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά:

Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite 

Ενδιαφερομαι για το case !! σου στελνω πμ

Έγινε επεξεργασία από sarantaris

Ενδιαφέρομαι για την RAM και για το κουτί αν δεν προχωρήσει με τον sarantaris. Σου στέλνω πμ.

Έγινε επεξεργασία από Tsunami

Δινω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad, μαρκα Turbo-X, ιδανικο για HTPC.

Αποκλειστικα παραλαβή από Βουλα. Προταιραιοτητα σε πιο παλια η/και ενεργα μελη.

Φίλος εκδήλωσε ενδιαφέρον για το πληκτρολόγιο. Αν δεν το χρειαστεί κάποιος άλλος εδώ, έχε με υπόψη. :T:

• Like 1

Χαρίζω (update2):

1. Θήκη για Sony Ericsson Xperia Arc (κάνει για ARC LT15i/X12 ~ ARC S LT18i/X13) 
  2. Θήκη για iPhone 5s από σκληρό πλαστικό λεοπάρ που ξέμεινε από φίλη.
  3. Ένα άρωμα adidas Ice Dive 100ml αυτό από δώρο αλλά επειδή είχα ήδη 2 τέτοιες κάθετε (στο κουτάκι του καινούριο)
  4. Screen Protector για Ramos W30 Tablet 
  5. 10 mini stylus pen
  6. USB Host OTG καλώδιο για Samsung Galaxy 10.1''/ 8.9'' μαύρο 
  7. 10 βραχιόλια αν έχει κάποιος/α κόρη/ανιψιά/γυναίκα που ίσως τους αρέσουν, ίδιο μοτίβο διαφορετικά σχέδια όλα τα οποία μου ήρθαν από ebay καθώς ο πωλητής μπέρδεψε τις παραγγελίες. Αν ενδιαφέρεται κανένας να στείλω φωτό να τα δεί. Θα πεταχτούν αλλιώς, γιατί δεν μου πάνε :p

Όλα αυτά που χαρίζω είναι καινούρια και αχρησιμοποίητα.

Για παραλαβή από τον χώρο μου Πάτρα ή για αποστολή μετά από συνεννόηση..

Έγινε επεξεργασία από BasiliCeLew
  • Like 1

Να ευχαριστήσω δημόσια τον @vdeseris για το case και τα 2 οπτικα, το οποίο ήδη έχει καθαριστει και περιμένει τα νέα του part για το home server που ετοιμαζω!!

Δινω ένα ασύρματο πληκτρολόγιο με touchpad, μαρκα Turbo-X, ιδανικο για HTPC.

Αποκλειστικα παραλαβή από Βουλα. Προταιραιοτητα σε πιο παλια η/και ενεργα μελη.

Ποιό είναι;

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-MC-2013-Media-Center-Wireless-Keyboard-S-KW452TG.htm

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pliktrologia-keyboards/Turbo-X-SMRT-100-Smart-TV-Wireless-Keyboard-S-KW252TS.htm

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-accessories/Turbo-X-Pliktrologio-Smart-TV-SMRT-200-S-KW252TG.htm

?

Κανενα απο αυτα :hehe:  Ειναι 3ετιας, αλλα δουλευει κομπλε. Μεχρι κ ζελατινα εχει επανω..

Θα βγαλω φωτο το βραδακι, αλλα σκεψου οπως ειναι το πρωτο απο τα 3 που αναφερες, αλλα πιο...παλιο design :D