alexcrx Ιανουάριος 3, 2015 #4401 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 HP9010 σε άριστη κατάσταση λειτουργικο 100% χωρίς δίσκο ram και φορτιστή παρακαλώ να πιάσει τόπο σε κάποιον ιδιώτηπαραλαβη άμεσα και μονο απο Καλλιθέα κεντρικά το χρειαζομαι αμεσα σε παρακαλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Ιανουάριος 3, 2015 #4402 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 καλησπερα και καλή χρονια σε όλους Apple Power Macintosh G4/400 M5183 κολλημένο στο Boot για ωρα και τίποτε άλλο,σε πολύ μέτρια κατάσταση εξωτερικά παραλαβη μονο από Καλλιθέα κεντρικά και ξεκινάμε τα πρώτα βήματα στα mac Σωτήρη ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 3, 2015 #4403 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2015 @sotoscorfu, έχω ένα ίδιο χαλασμένο. αν το πάρω και του κουμπώσω μνήμες φορτιστή και δίσκο που έχω θα πάει χάρισμα σε οικογένεια με οικονομικές δυσκολίες. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Ιανουάριος 4, 2015 #4404 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 HP9010 σε άριστη κατάσταση λειτουργικο 100% χωρίς δίσκο ram και φορτιστή παρακαλώ να πιάσει τόπο σε κάποιον ιδιώτηπαραλαβη άμεσα και μονο απο Καλλιθέα κεντρικά αν δεν έχει δωθει δηλωνω ενδιαφέρον. Λείπω αυτή τη στιγμή αλλα σε 2 μέρες που ανοίγει η σχολή θα ειμαι Αθηνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 4, 2015 #4405 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 HP9010 σε άριστη κατάσταση λειτουργικο 100% χωρίς δίσκο ram και φορτιστή παρακαλώ να πιάσει τόπο σε κάποιον ιδιώτηπαραλαβη άμεσα και μονο απο Καλλιθέα κεντρικά Να πω ενα ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον sotoscorfu, για το λαπτοπειναι αψωγοΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Σωτηρη να εισαι καλα αδερφε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιανουάριος 4, 2015 #4406 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) Logitech Wave σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του μαζί με το ποντίκι του άλλα χωρίς το receiver του παραλαβη άμεσα και μονο απο Καλλιθέα κεντρικά ξεκαθαριζοντας βρήκα και τέσσερα diNovo και αυτα μονα τους Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από sotoscorfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 4, 2015 #4407 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Έχω ασύρματο logitech ποντίκι με το receiver του. Άμα κάνει, θα μπορούσα να έχω και το ασύρματο logitech πληκτρολόγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2015 #4408 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Έχω περίσσευμα 2 logitech wireless usb receivers. Αν συνεργάζονται με τα παραπάνω του sotoscorfu μπορώ να κρατήσω ένα dinovo για μένα και να δώσω και 1 receiver σε κάποιον άλλο για το δικό του dinovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 4, 2015 #4409 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Έχω περίσσευμα 2 logitech wireless usb receivers. Αν συνεργάζονται με τα παραπάνω του sotoscorfu μπορώ να κρατήσω ένα dinovo για μένα και να δώσω και 1 receiver σε κάποιον άλλο για το δικό του dinovo.για ανέβασε αν μπορείς μια φωτό, γιατί έχω ένα dinovo mac edition που κάθεται και έχει χαλάσει ο receiver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2015 #4410 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 για ανέβασε αν μπορείς μια φωτό, γιατί έχω ένα dinovo mac edition που κάθεται και έχει χαλάσει ο receiver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιανουάριος 4, 2015 #4411 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 unifying έχω και εγώ! Τους παλιούς ψάχνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιανουάριος 4, 2015 #4412 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) τέσσερα diNovo Eνδιαφέρομαι και εγώ για ένα από αυτά Σώτο Έχω περίσσευμα 2 logitech wireless usb receivers. Αν συνεργάζονται με τα παραπάνω του sotoscorfu μπορώ να κρατήσω ένα dinovo για μένα και να δώσω και 1 receiver σε κάποιον άλλο για το δικό του dinovo. Αν όντως συνεργάζεται, γίνεται να αφήσεις τον ένα στον Σώτο, όταν θα πας να παραλάβεις; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από washcloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2015 #4413 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Eνδιαφέρομαι και εγώ για ένα από αυτά Σώτο Αν όντως συνεργάζεται, γίνεται να αφήσεις τον ένα στον Σώτο, όταν θα πας να παραλάβεις; βεβαίως Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2015 #4414 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 @sotoscorfu,Ενδιαφέρομαι για ένα από τα πληκτρολόγια,χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση. Αν έχει μείνει κάποιο ειμαι Μοσχάτο οπότε μπορούμε να βρεθούμε εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιανουάριος 4, 2015 #4415 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 (edited) 1 grekfragma1 washcloud1 hayabusa και το wave στον PetrosDμένει ένα ακόμα άλλα αποσύρετε γιατι απο οτι ειδα ειναι σε μέτρια κατάσταση εκτός αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά bspus βάλτο στην ζήτηση και βάλε και καμια φώτο,υπαρχει κατι Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 4, 2015 από sotoscorfu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 4, 2015 #4416 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 @sotoscorfu, Άι-Βασίλης ντύθηκες και μοίρασες δωράκια Από εμένα μπράβο 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 4, 2015 #4417 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Θα ηθελα το ενα ασυρματο dinovo !Δεν με ενδιαφερει η κατασταση αρκει να δουλευει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 4, 2015 #4418 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2015 Αύριο έχω κανονίσει να περάσω από Καλλιθέα και sotoscorfu. Τσεκάρουμε τα usb receivers αν δουλεύουν και ενημερώνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιανουάριος 5, 2015 #4419 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Ρε Φράγμα, δεν παίρνεις και το δικό μου, να περάσω από σένα που είσαι και πιο κοντά;; @sotoscorfu, ευχαριστώ πολύ για το πληκτρολόγιο! Πραγματικά θα μου λύσει τα χέρια και θα σταματήσω να χρησιμοποιώ το onscreen keyboard με το ασύρματο ποντίκι. Γίνεται να το δώσεις στο @greekfragma, να περάσω από εκείνον να το πάρω που μένουμε και πιο κοντά;Πάω να καθαρίσω και το inbox τώρα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιανουάριος 5, 2015 #4420 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2015 Γίνετε Petros άλλα όσο μπορούμε άμεσα γιατί έχω θέμα με τον χώρο μου SirDiman είσαι και εσύ με foul το inbox σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts