adikos Σεπτέμβριος 13, 2014 #3881 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 Και καλά ανωτερότητα :smoke: πλάκα κάνω. Παίζει να βρεθεί άλλη παλιότερη που μπορεί να μπει και να κάνει δουλίτσα, οπότε δεν τρέχει τίποτα. Μόνο αν δεν την έπαιρνε κανείς για μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Σεπτέμβριος 13, 2014 #3882 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 (edited) ...ασ' τ' αυτά και παραδέξου ότι δεν μπόρεσες ν' αντέξεις το βάρος του ανταγωνισμού (129 κιλά μιλάμε), γι' αυτό αποσύρθηκες :ρ(...όκεικ μαν, αφού βολεύεσαι αλλιώς...)...βασικά παίζει να ισχύσει το αυτό και για την δική μου περίπτωση. (...Σώτο, ακούς; ) Όχι επειδή είμαι ζηλιάρης.Κι αν όντως πάει έτσι, θα ενημερώσω με τη σειρά μου.(...Σπύρο, άκου κι εσύ. Οργανωνόμαστε για το πρότζεκτ!) Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13, 2014 από washcloud Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Σεπτέμβριος 13, 2014 #3883 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2014 ...βασικά παίζει να ισχύσει το αυτό και για την δική μου περίπτωση. (...Σώτο, ακούς; ) Όχι επειδή είμαι ζηλιάρης. Κι αν όντως πάει έτσι, θα ενημερώσω με τη σειρά μου. (...Σπύρο, άκου κι εσύ. Οργανωνόμαστε για το πρότζεκτ!) Kατι θες να πεις εσυ αλλα δεν ξερω τι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Σεπτέμβριος 14, 2014 #3884 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 14, 2014 #3885 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 [MENTION=22931]adikos[/MENTION] [MENTION=16447]washcloud[/MENTION] Τόση ανωτερότητα με έκανε να σκαλίσω το ντουλάπι μου λίγο παραπάνω.Βρήκα και μια FX5500 128MB AGP8X λειτουργική ,χωρίς φουσκωμένους πυκνωτές. Επειδή είστε όλοι "από κει χάμου",όποιος ενδιαφέρεται ας συνεννοηθεί με τον [MENTION=30245]DJman[/MENTION] για να πάρει και αυτήν μαζί ο φίλος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rulemaster Σεπτέμβριος 14, 2014 #3886 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Καιρος να ψαχουμε τις παλιες μας μιτρικες δλδ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Σεπτέμβριος 14, 2014 #3887 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 [MENTION=19339]roybatty[/MENTION] Ωραίος φίλε αν και εγώ είμαι πιο χάμ'. Κάτ'απ'τ'αυλακ'. Οπότε καλύτερα να τη πάρει κάποιος πρωτευουσιάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 14, 2014 #3888 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 @roybatty Ωραίος φίλε αν και εγώ είμαι πιο χάμ'. Κάτ'απ'τ'αυλακ'. Οπότε καλύτερα να τη πάρει κάποιος πρωτευουσιάνος Αυτό λέω και εγώ.Πάρε την 7600 αν σου την χαρίζει ο Δημήτρης και θα τoυς βολέψω εγώ τους..πρωτευουσιάνους Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos77g Σεπτέμβριος 14, 2014 #3889 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Χτες ειπα να καθαρισω λιγο την αποθηκη και βρηκα αρκετα πραγματακια για πεταμα αλλα μπορει να χρειαζονται σε καποιον οποτε....11. Playstation 2 δεν ξερω λειτουργικη κατασταση λογικα με chip (δεν το ανοιξα να δω) με καλωδιο AV και μαλλον 1-2 χειριστηρια Φίλε μου υπάρχει ακόμα το Playstation? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 14, 2014 #3890 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Ξεκινησα ενα ξεκαθαρισμα και το πρωτο θυμα ειναι ενα κυτιον.P160WΔεν εχει κανενα φουρφουρ,θα ψαξω για τα tray απο τους δισκους αλλα δεν εγγυομαιγια τις βιδες του,δεν εχει κανενα εξωτερικο σημαδι, ουτε εσωτερικο ειναι η εκδοση με το παραθυρο.Τελος μονο απο Θεσσαλονικη απο μακρια θα επιβαρυνθει με μεταφορικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 14, 2014 #3891 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 Ξεκινησα ενα ξεκαθαρισμα και το πρωτο θυμα ειναι ενα κυτιον.P160WΔεν εχει κανενα φουρφουρ,θα ψαξω για τα tray απο τους δισκους αλλα δεν εγγυομαιγια τις βιδες του,δεν εχει κανενα εξωτερικο σημαδι, ουτε εσωτερικο ειναι η εκδοση με το παραθυρο.Τελος μονο απο Θεσσαλονικη απο μακρια θα επιβαρυνθει με μεταφορικα.με ενδοαφέρει το κυτίο.Αν βρεθεί και το tray ακόμα καλύτερα.Τα πλαστικά μπροστά τα έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rulemaster Σεπτέμβριος 14, 2014 #3892 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2014 το έιχα το κουτι, πολύ καλη προσφορά :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 15, 2014 #3893 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 με ενδοαφέρει το κυτίο.Αν βρεθεί και το tray ακόμα καλύτερα.Τα πλαστικά μπροστά τα έχει; Βρεθηκαν και τα αλλα 2 tray αλλα δυστηχως οχι οι βιδες.(εχω ενα βαλιτσακι βιδες και ειναι καπου εκει μεσα...γενικα) Τα πλαστικα μπροστα τα εχει ολα ΕΚΤΟΣ του flopy. Στειλε ενα πμ για το ποτε και πως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 15, 2014 #3894 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Βρεθηκαν και τα αλλα 2 tray αλλα δυστηχως οχι οι βιδες.(εχω ενα βαλιτσακι βιδες και ειναι καπου εκει μεσα...γενικα)Τα πλαστικα μπροστα τα εχει ολα ΕΚΤΟΣ του flopy. Στειλε ενα πμ για το ποτε και πως. Ok,ευχαριστώ που έψαξες.Σου στέλνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 15, 2014 #3895 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2014 Ευχαριστώ και πάλι [MENTION=30706]BasiliCeLew[/MENTION]! Σήμερα παρέλαβα τα βιβλιαράκια. i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 16, 2014 #3896 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Καλημερα παιδια για Αθηνα ποιοι ειμαστε για να κανονισουμε? @Superior_Mind (Αθηνα) + @BasiliCeLew (???) + εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 16, 2014 #3897 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 [MENTION=30245]DJman[/MENTION] εγώ δεν είμαι από Αθήνα. Εγώ θέλω να μας τα στείλει με τον ποιο ξεκούραστο για αυτόν τρόπο.Και για να μην ξεχνιόμαστε υπάρχουν ακόμα:1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης)3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης)4. Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός) 5. 2 Bluetooth (1 Samsung - 1 Sony Ericsson) άγνωστης λειτουργικής κατάστασης καθώς δεν υπάρχουν φορτιστές για να τα τσεκάρω αν είναι χαλασμένα ή λειτουργούν. Τα δίνω για ανταλλακτικά ή όποιος ξέρει να τα φτιάξει.6. Κάρτα μνήμης Micro M2 256MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Σεπτέμβριος 16, 2014 #3898 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Αααα οκ.επειδη ειπες για αποστολη νομιζα πως ησουν Αθηνα αρα ειμαστε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Σεπτέμβριος 16, 2014 #3899 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Χαρίζω Steam key για το παιχνίδι Warlock: Master of the Arcane, πρέπει να γίνει redeem μέχρι 22/09/2014. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Σεπτέμβριος 16, 2014 #3900 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2014 Χαρίζω Steam key για το παιχνίδι Warlock: Master of the Arcane, πρέπει να γίνει redeem μέχρι 22/09/2014.I want it...:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts