orderlover Σεπτέμβριος 2, 2014 #3761 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 (edited) Xαρίζεται nintendo ds στο χρώμα https://patater.com/files/projects/manual/manual.html , έχουν σπάσει οι μεντεσέδες και οι πιτσιρικάδες κατάφεραν να κόψουν και την καλωδιοταινία της οθόνης, για όποιον έχει ανταλλακτικά και πιάνουν τα χέρια του νομίζω εύκολα φτιάχνεται! Kαι εδώ μια φωτό άπως ακριβώς είναι http://www.thelab.gr/1063318114-post14.html Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 2, 2014 από spazoklaban Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 2, 2014 #3762 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Μιας και μόλις γύρισα απο διακοπές και είμαι πιο grumpy απο τον Αστρόμπαλο εν καιρό περιόδου, το κόβουμε εδώ γιατί αλλιώς θα πάνε και άλλοι διακοπές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 #3763 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Λοιπόν επειδή αρχίζει και η σχολική Σεζον ίσως τα παρακάτω βοηθήματα να βοηθήσουν κανένα παιδί όπως βοήθησαν πριν μερικά χρόνια εμένα. Μου τα είχαν χαρίσει γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω βοηθήματα, οπότε νομίζω άργησα να τα δώσω σε άλλο παιδί.1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης)3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης)Ίσως υπάρχουν και τα εξής (να ψάξω γιατί δεν θυμάμαι να τα έδωσα)i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)ii) Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός)Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα πράγματα βρίσκονται Πάτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Σεπτέμβριος 2, 2014 #3764 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Επειδή κάτι είπε πιο πάνω ο Dolly για περίοδο και δε το πιάσατε. Μαντέψτε... είμαι στη πρώτη μέρα περιόδου....Τέλος τα offtopic και μένουμε μέχρι το post 3770 του Τάσου.Απο εδώ και κάτω πέφτει τσεκούρωμα και το πόσο θα πέσει, θα είναι ανάλογο με το αν με πετύχετε πριν το depon ή μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Σεπτέμβριος 2, 2014 #3765 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Πάμε για τσεκούρωμα!! ( πλακίτσα! ) Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg παραλαβή απο Ζωγράφου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 #3766 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 Λοιπόν επειδή αρχίζει και η σχολική Σεζον ίσως τα παρακάτω βοηθήματα να βοηθήσουν κανένα παιδί όπως βοήθησαν πριν μερικά χρόνια εμένα. Μου τα είχαν χαρίσει γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω βοηθήματα, οπότε νομίζω άργησα να τα δώσω σε άλλο παιδί.1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης)3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης)Ίσως υπάρχουν και τα εξής (να ψάξω γιατί δεν θυμάμαι να τα έδωσα)i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)ii) Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός)Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα πράγματα βρίσκονται Πάτρα.Βρέθηκαν στην αποθήκη. Υπάρχουν όλα :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 2, 2014 #3767 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)Ενδιαφέρομαι για τα παραπάνω. Θα σου στείλω πμ να δούμε αν βολεύει να κανονίσουμε αποστολή χωρίς να σε ταλαιπωρήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 2, 2014 #3768 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2014 i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)Έφυγε για τον [MENTION=22279]acct[/MENTION] Και μένουν :1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης)3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης)Ίσως υπάρχουν και τα εξής (να ψάξω γιατί δεν θυμάμαι να τα έδωσα)i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)ii) Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός)Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα πράγματα βρίσκονται Πάτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Σεπτέμβριος 3, 2014 #3769 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Πάμε για τσεκούρωμα!! ( πλακίτσα! )Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg παραλαβή απο Ζωγράφου! Παιζει να το πασαρεις γιατι εχω ενα ιδιο μπας και με βοηθησει αλλιως το ξαναμεταφερω σε αλλον ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 3, 2014 #3770 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 (edited) Καλησπέρα...πάμε να χαρίσουμε κάτι διαφορετικό...Χαρίζονται:1. Τριθέσιος καναπές Sato από δερματίνη (σε κακή κατάσταση καθώς βγαίνει η δερματινή σιγά σιγά, αλλά με ένα κάλλυμα είναι ότι πρέπει για εξοχικό ή ότι άλλο σκεφτεί κανείς)2. Γραφείο υπολογιστή πλάτους περίπου 1μ με θέση για πύργο και θήκη για cds κλπ. Ιδανικό για κάποιον φοιτητή. Φθορές έχει μόνο στο σημείο που ακουμπούσα τον καρπό μου από την χρήση του ποντικιού.3. Τροχήλατο έπιπλο τηλεοράσεως. με θέσεις για dvd player, μέχρι και 42άρα τηλεόραση την σηκώνει, και θήκη για τα dvd, καλώδια κλπ.όποιον ενδιαφέρει μπορώ να του στείλω φωτογραφίες με mail. Σε 3 εβδομάδες θα πάρουν το μπιπ οπότε ίσως είναι καλύτερα να φύγουν σε κάποιον με οικονομική δυσκολία ή ανάγκη από το να τα πετάξω και να τα πάρουν οι γύφτοι.Όποιος θέλει κανονίζει με μια μεταφορική να τα πάρει στον χώρο του ή αν έχει ο ίδιος κάποιο μεγάλο όχημα. Φυσικά τα έξοδα δικά του. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 3, 2014 από tavliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapata Σεπτέμβριος 3, 2014 #3771 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Ενδιαφερομαι για το 3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2014 #3772 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Μπορω να εχω φωτο για το 2? Με ενδιαφερει για το εξοχικο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 3, 2014 #3773 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 ^^ και στους δύο θα σας τις στείλω μόλις γυρίσω στο σπίτι...αναμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Σεπτέμβριος 3, 2014 #3774 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Πάμε για τσεκούρωμα!! ( πλακίτσα! )Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg παραλαβή απο Ζωγράφου! Θα μπορουσα να μπω στη σειρα για το πληκτρολογιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Σεπτέμβριος 3, 2014 #3775 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] ενδιαφέρον με την σειρά μου για το 2 αν δεν δοθεί για να πετάξω το δικό μου που έσπασε. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2014 #3776 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Αποσυρω το ενδιαφερον. Το ηθελα για το χωριο, αλλα το χρειαζεσαι παραπανω εσυ, για να μπαινεις στον λαμπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 3, 2014 #3777 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Καλησπέρα...πάμε να χαρίσουμε κάτι διαφορετικό...Χαρίζονται:1. Τριθέσιος καναπές Sato από δερματίνη (σε κακή κατάσταση καθώς βγαίνει η δερματινή σιγά σιγά, αλλά με ένα κάλλυμα είναι ότι πρέπει για εξοχικό ή ότι άλλο σκεφτεί κανείς)2. Γραφείο υπολογιστή πλάτους περίπου 1μ με θέση για πύργο και θήκη για cds κλπ. Ιδανικό για κάποιον φοιτητή. Φθορές έχει μόνο στο σημείο που ακουμπούσα τον καρπό μου από την χρήση του ποντικιού.3. Τροχήλατο έπιπλο τηλεοράσεως. με θέσεις για dvd player, μέχρι και 42άρα τηλεόραση την σηκώνει, και θήκη για τα dvd, καλώδια κλπ.όποιον ενδιαφέρει μπορώ να του στείλω φωτογραφίες με mail. Σε 3 εβδομάδες θα πάρουν το μπιπ οπότε ίσως είναι καλύτερα να φύγουν σε κάποιον με οικονομική δυσκολία ή ανάγκη από το να τα πετάξω και να τα πάρουν οι γύφτοι.Όποιος θέλει κανονίζει με μια μεταφορική να τα πάρει στον χώρο του ή αν έχει ο ίδιος κάποιο μεγάλο όχημα. Φυσικά τα έξοδα δικά του.Με ενδιαφέρει το 2 και μένα για ξάδερφό μου άνεργο.. το γραφείο που έχει είναι δαλυμένο και το έχει πάνω από 8 χρόνια..αν δεν δοθεί το παίρνω εγώ σε παρακαλώ.Θα στείλω και φώτος από το παλιό αν χρειαστεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 3, 2014 #3778 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 παίδες το βρήκα στο "δείξτε το γραφείο σας" http://www.thelab.gr/1063226084-post2419.html φανταστείτε όμως ότι έχει ένα ράφακι που ενώνει τις θήκες για τα cd και στο ποντίκι λίγο από κάτω του έχει φύγει λίγο το προστατευτικό του ξύλου. θα σας στειλω και καλύτερες να δείτε τι υπάρχει και από κάτω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 3, 2014 #3779 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 παίδες το βρήκα στο "δείξτε το γραφείο σας"http://www.thelab.gr/1063226084-post2419.html φανταστείτε όμως ότι έχει ένα ράφακι που ενώνει τις θήκες για τα cd και στο ποντίκι λίγο από κάτω του έχει φύγει λίγο το προστατευτικό του ξύλου. θα σας στειλω και καλύτερες να δείτε τι υπάρχει και από κάτω Είναι τέλειο σε σχέση με αυτό που έχει..ίσως να με ενδιαφέρει και το 3 για μένα.Έχεις καμιά φώτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 3, 2014 #3780 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2014 Προτεραιότητα στους προλαλήσαντες φυσικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts