Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

Xαρίζεται nintendo ds στο χρώμα https://patater.com/files/projects/manual/manual.html , έχουν σπάσει οι μεντεσέδες και οι πιτσιρικάδες κατάφεραν να κόψουν και την καλωδιοταινία της οθόνης, για όποιον έχει ανταλλακτικά και πιάνουν τα χέρια του νομίζω εύκολα φτιάχνεται!

Kαι εδώ μια φωτό άπως ακριβώς είναι http://www.thelab.gr/1063318114-post14.html

Έγινε επεξεργασία από spazoklaban

Λοιπόν επειδή αρχίζει και η σχολική Σεζον ίσως τα παρακάτω βοηθήματα να βοηθήσουν κανένα παιδί όπως βοήθησαν πριν μερικά χρόνια εμένα. Μου τα είχαν χαρίσει γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω βοηθήματα, οπότε νομίζω άργησα να τα δώσω σε άλλο παιδί.

1. Φυσική Γ' Λυκείου Τεύχος 1 (Γεώργιος Δημόπουλος)

2. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 1 (Κώστας Σαλτέρης)

3. Χημεία Β' Λυκείου Τεύχος 2 (Κώστας Σαλτέρης)

Ίσως υπάρχουν και τα εξής (να ψάξω γιατί δεν θυμάμαι να τα έδωσα)

i) Μαθηματικά 1-2 τόμος Γ' Λυκείου (Στεργίου-Νάκης)

ii) Φυσική 1-2 Τόμος Γ' Λυκείου (Παλόγος- Ποντικός)

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τα πράγματα βρίσκονται Πάτρα.

Επειδή κάτι είπε πιο πάνω ο Dolly για περίοδο και δε το πιάσατε. Μαντέψτε... είμαι στη πρώτη μέρα περιόδου....

Τέλος τα offtopic και μένουμε μέχρι το post 3770 του Τάσου.

Απο εδώ και κάτω πέφτει τσεκούρωμα και το πόσο θα πέσει, θα είναι ανάλογο με το αν με πετύχετε πριν το depon ή μετά

Λοιπόν επειδή αρχίζει και η σχολική Σεζον ίσως τα παρακάτω βοηθήματα να βοηθήσουν κανένα παιδί όπως βοήθησαν πριν μερικά χρόνια εμένα. Μου τα είχαν χαρίσει γιατί δεν μπορούσα να αγοράσω βοηθήματα, οπότε νομίζω άργησα να τα δώσω σε άλλο παιδί.

Βρέθηκαν στην αποθήκη. Υπάρχουν όλα :crazy_pilot:

Έφυγε για τον [MENTION=22279]acct[/MENTION]

Και μένουν :

Πάμε για τσεκούρωμα!! ( πλακίτσα! :p )

Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg

παραλαβή απο Ζωγράφου!

Παιζει να το πασαρεις γιατι εχω ενα ιδιο μπας και με βοηθησει αλλιως το ξαναμεταφερω σε αλλον ... ?

Καλησπέρα...πάμε να χαρίσουμε κάτι διαφορετικό...

Χαρίζονται:

1. Τριθέσιος καναπές Sato από δερματίνη (σε κακή κατάσταση καθώς βγαίνει η δερματινή σιγά σιγά, αλλά με ένα κάλλυμα είναι ότι πρέπει για εξοχικό ή ότι άλλο σκεφτεί κανείς)

2. Γραφείο υπολογιστή πλάτους περίπου 1μ με θέση για πύργο και θήκη για cds κλπ. Ιδανικό για κάποιον φοιτητή. Φθορές έχει μόνο στο σημείο που ακουμπούσα τον καρπό μου από την χρήση του ποντικιού.

3. Τροχήλατο έπιπλο τηλεοράσεως. με θέσεις για dvd player, μέχρι και 42άρα τηλεόραση την σηκώνει, και θήκη για τα dvd, καλώδια κλπ.

όποιον ενδιαφέρει μπορώ να του στείλω φωτογραφίες με mail. Σε 3 εβδομάδες θα πάρουν το μπιπ οπότε ίσως είναι καλύτερα να φύγουν σε κάποιον με οικονομική δυσκολία ή ανάγκη από το να τα πετάξω και να τα πάρουν οι γύφτοι.

Όποιος θέλει κανονίζει με μια μεταφορική να τα πάρει στον χώρο του ή αν έχει ο ίδιος κάποιο μεγάλο όχημα. Φυσικά τα έξοδα δικά του.

Έγινε επεξεργασία από tavliban

Πάμε για τσεκούρωμα!! ( πλακίτσα! :p )

Χαρίζω πληκτρολόγιο Logitech G11, δουλεύει εκτός απο μερικά 3-4 κουμπακια

http://ecx.images-amazon.com/images/I/41H2ACP4ZEL.jpg

παραλαβή απο Ζωγράφου!

Θα μπορουσα να μπω στη σειρα για το πληκτρολογιο?

Καλησπέρα...πάμε να χαρίσουμε κάτι διαφορετικό...

Χαρίζονται:

1. Τριθέσιος καναπές Sato από δερματίνη (σε κακή κατάσταση καθώς βγαίνει η δερματινή σιγά σιγά, αλλά με ένα κάλλυμα είναι ότι πρέπει για εξοχικό ή ότι άλλο σκεφτεί κανείς)

2. Γραφείο υπολογιστή πλάτους περίπου 1μ με θέση για πύργο και θήκη για cds κλπ. Ιδανικό για κάποιον φοιτητή. Φθορές έχει μόνο στο σημείο που ακουμπούσα τον καρπό μου από την χρήση του ποντικιού.

3. Τροχήλατο έπιπλο τηλεοράσεως. με θέσεις για dvd player, μέχρι και 42άρα τηλεόραση την σηκώνει, και θήκη για τα dvd, καλώδια κλπ.

όποιον ενδιαφέρει μπορώ να του στείλω φωτογραφίες με mail. Σε 3 εβδομάδες θα πάρουν το μπιπ οπότε ίσως είναι καλύτερα να φύγουν σε κάποιον με οικονομική δυσκολία ή ανάγκη από το να τα πετάξω και να τα πάρουν οι γύφτοι.

Όποιος θέλει κανονίζει με μια μεταφορική να τα πάρει στον χώρο του ή αν έχει ο ίδιος κάποιο μεγάλο όχημα. Φυσικά τα έξοδα δικά του.

Με ενδιαφέρει το 2 και μένα για ξάδερφό μου άνεργο.. το γραφείο που έχει είναι δαλυμένο και το έχει πάνω από 8 χρόνια..αν δεν δοθεί το παίρνω εγώ σε παρακαλώ.Θα στείλω και φώτος από το παλιό αν χρειαστεί.

παίδες το βρήκα στο "δείξτε το γραφείο σας"

http://www.thelab.gr/1063226084-post2419.html

φανταστείτε όμως ότι έχει ένα ράφακι που ενώνει τις θήκες για τα cd και στο ποντίκι λίγο από κάτω του έχει φύγει λίγο το προστατευτικό του ξύλου.

θα σας στειλω και καλύτερες να δείτε τι υπάρχει και από κάτω :p

παίδες το βρήκα στο "δείξτε το γραφείο σας"

http://www.thelab.gr/1063226084-post2419.html

φανταστείτε όμως ότι έχει ένα ράφακι που ενώνει τις θήκες για τα cd και στο ποντίκι λίγο από κάτω του έχει φύγει λίγο το προστατευτικό του ξύλου.

θα σας στειλω και καλύτερες να δείτε τι υπάρχει και από κάτω :p

Είναι τέλειο σε σχέση με αυτό που έχει..ίσως να με ενδιαφέρει και το 3 για μένα.Έχεις καμιά φώτο?