Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

χαρίζεται τηλεόραση 28'' SONY χρώματος γκρι, (trinitron crt ζυγίζει πολλά κιλά)

για τον λόγο αυτό παραλαβή από το Χαλάνδρι. Αγγαρέψτε και έναν δύο φίλους σας. Αλλιώς θα την πάω στην ανακύκλωση... σας απειλώ :p

Δηλωνω ενδειαφερον εαν υπαρχει ακομα η τηλεοραση.

Χαρίζονται τα παρακάτω:

4 τεμάχια γνήσια Toner Xerox 113R00667 σφραγισμένα στο κουτί τους (είναι για πολυμηχάνημα Xerox PE16)

1 τηλεόραση CRT 29" Funai μαζί με αποκωδικοποιητή MPEG4 (η τηλεόραση λειτουργεί άψογα).

Μοναδική προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να έρθει να τα παραλάβει ο ίδιος από Πανόραμα Θεσσαλονίκης και μόνο όλα μαζί.

[MENTION=1401]SirGeorge[/MENTION]

Έχω τον PE16 και τα τόνερ θα μου ήταν υπερπολύτιμα γιατί πλέον είναι δυσεύρετα και αρκετά ακριβά. Αν και βρίσκομαι Αθήνα μπορώ να αναλάβω εγώ τα έξοδα μεταφοράς με ΚΤΕΛ ή courier.

εχω 2 πολυμηχανηματα hp4650 χαλασμένα παραλαβή από Ταύρο για όποιον έχει όρεξη

Ψαχνω ενα τροφοδοτικο για πολυμηχανημα HP4500. Μηπως μπορεις να μου πεις τον κωδικο ή τα χαρακτηριστικα (volt/ma) απο αυτα των hp4650? Ευχαριστω

Χαρίζονται τα παρακάτω:

4 τεμάχια γνήσια Toner Xerox 113R00667 σφραγισμένα στο κουτί τους (είναι για πολυμηχάνημα Xerox PE16)

1 τηλεόραση CRT 29" Funai μαζί με αποκωδικοποιητή MPEG4 (η τηλεόραση λειτουργεί άψογα).

Μοναδική προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να έρθει να τα παραλάβει ο ίδιος από Πανόραμα Θεσσαλονίκης και μόνο όλα μαζί.

Ενδιαφέρομαι και για τα δύο και μπορώ να περάσω από Πανόραμα!

Δηλωνω ενδειαφερον εαν υπαρχει ακομα η τηλεοραση.

υπάρχει ακόμα. Αν ο [MENTION=29698]paspartou[/MENTION] δεν την πάρει μέχρι την Τετάρτη δικια σου. Αν δεν την πάρεις κ εσύ μέχρι την Κυριακή την αλλη εβδομάδα θα φυγει για scrap..κουραστηκα να την βλεπω. :)

Χαρίζονται τα παρακάτω:

Μοναδική προϋπόθεση ο ενδιαφερόμενος να έρθει να τα παραλάβει ο ίδιος από Πανόρ Ιξίωναμα Θεσσαλονίκης και μόνο όλα μαζί.

Να δηλώσω ενδιαφέρων για την τηλεόραση με την σειρά μου και φυσικά παραλαβή απο Πανόραμα.

Χαριζεται Nokia xpress music 5310, λειτουργικο αλλα...

H οθονη του ειναι ραγισμενη σε αρκετα σημεια ( παραμενει λειτουργησιμη ) και πολλες φορες τα αμεσως κατω απο την οθονη κουμπια δεν πιανουν, θελουν καποιες φορες μεχρι να πιασουν.. Επισης το αριστερο κουμπι κατω απο την οθονη εχει ραγισει..

Αν καποιου πιανουν τα χερια και εχει ανταλλακτικα η ειναι υπερβολικα υπομονετικος και ψυχραιμος και θελει να το λειτουργησει οπως ειναι, ειναι ευπροσδεκτος να το παραλαβει απο το σπιτι μου και να κανει τη δουλεια του..

Ανεβαζω μια φωτογραφια να το δειτε..

post-10028-1416078635,4647_thumb.jpg

P1010154_zps3516070c.jpg

P1010160_zps79e8c476.jpg

Χαρίζω τα δύο εικονιζόμενα midi tower, το μαύρο είναι ταλαιπωρημένο εξωτερικά και έχει δύο 80άρηδες ανεμιστήρες, το μπεζ είναι σε καλή κατάσταση αλλά λείπει το πλαϊνό καπάκι.

Παραλαβή από Νίκαια / Village Park Ρέντη.

Narayan μπορείς να τα κρατήσεις, για μετά τις 15 γιατί δεν ξέρω αν προλαβαίνω να έρθω να τα πάρω ευχαριστώ

Λίγο δύσκολο καθότι θα πρέπει μέσα στη βδομάδα να μου αδειάσουν τη γωνιά... έρχονται κι άλλα όμως μετά το ξεκαθάρισμα οπότε θα σε έχω υπόψιν εκείνες τις μέρες :dirol:

...κάτι που μ' ενδιαφέρει. Στέλνω πμ.

Σου απάντησα.