Jump to content

Μην το πετάτε, χαρίστε το εδώ και κάντε κάποιον ευτυχισμένο...

dpolal

Recommended Posts

@Mpilias - δικό σου. Στείλε στοιχεία αποστολής με πμ.

Για την κάρτα λίγο υπομονή.

Εισαι ωραιος! Αν την δωσεις σε μενα οποτε θες πες μου για να σου δωσω τα στοιχεια μου... Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!:rolleyes:

Βρηκα ενα NintedoDSi το οποιο ειναι σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση.Ανοιγει αλλα κλεινει αμεσως λογο μπαταριας μιας και δεν υπαρχει ο φορτιστης του.Εχει και κατι γρατζουνιτσες αλλα κατα τα αλλα φαινεται να ειναι μια χαρα.Οποιος εχει φορτιστη και το θελει ερχεται Νεο Κοσμο απο Δευτερα και το παιρνει.Εχει μεσα και ενα παιχνιδι lego batman.

Αν δεν εχει δωθει, δηλωνω ενδιαφερον:daisy:.

Ευχαριστώ τον argy1 για το DSi που μου έδωσε :flower:

Χαρίζω κι εγώ με τη σειρά μου τα ακόλουθα:

Κουτί Altec Performer μαύρο σε σχετικά καλή κατάσταση, λείπει το πορτάκι από το πάνω οπτικό drive, περιλαμβάνει ένα απλό τροφοδοτικό ATX και γνήσιο αυτοκόλλητο WindowsXP Home

Λόγω όγκου και βάρους Νίκαια / Village Park για συνάντηση.

Ενδιαφερον για το κουτάκι αν υπάρχει ακομα!

χαρίζεται τηλεόραση 28'' SONY χρώματος γκρι, (trinitron crt ζυγίζει πολλά κιλά)

σαν αυτή εδώ είναι

DSCF4862-1.jpg

για τον λόγο αυτό παραλαβή από το Χαλάνδρι. Αγγαρέψτε και έναν δύο φίλους σας. Αλλιώς θα την πάω στην ανακύκλωση... σας απειλώ :p

[MENTION=22080]tavliban[/MENTION] μπραβο στον ταβλιμπαν...παιδες σκεφτειται και το ενδεχομενο να την ποαρετε και να την δωσετε σε μια οικογενεια που δεν εχει,οχι απλα να τη ν παρετε για το γκαραζ ας πουμε για την 1 ωρα που θα μαστορεψετε κατι να την εχετε να παιζει...επειδη εδω δυσκολα θα βρεθει καποιος που πραγματικα θα την χρειαζετε μιας και αφου εχει την δυνατοτητα για pc μαλλον θα εχει και tv ας σκεφτουμαι να την δωσουμε σε καποιον που την εχει αναγκη..offtopic αλλα..αποψη μου προφανως,αλλα πιστευω και ο δοτης κατι τετοιο θα σκεφτετε.

Έγινε επεξεργασία από Jimaki MBG