dangar Ιούλιος 2, 2014 #3641 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 @Mpilias - δικό σου. Στείλε στοιχεία αποστολής με πμ.Για την κάρτα λίγο υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 2, 2014 #3642 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 @Mpilias - δικό σου. Στείλε στοιχεία αποστολής με πμ.Για την κάρτα λίγο υπομονή. Εισαι ωραιος! Αν την δωσεις σε μενα οποτε θες πες μου για να σου δωσω τα στοιχεια μου... Σε ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liangour Ιούλιος 2, 2014 #3643 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 περιμένω τηλ. σου για να κανονίσουμε να πάρεις τον 40αρη.παρελαβα και ευχαριστω πολυ το Δημητρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Ιούλιος 2, 2014 #3644 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Nα ευχαριστήσω και από εδώ τον [MENTION=1848]Narayan[/MENTION] για το κουτάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Ιούλιος 2, 2014 #3645 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2014 Για την κάρτα λίγο υπομονή....για την οποία κάρτα, ενδιαφέρομαι και από μέρους μου, σε περίπτωση που δεν κάτσει με όποιον προηγήθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 3, 2014 #3646 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Το ΤideWater έφυγε στον @Mpilias . Καλοδούλευτο!@BasiliCeLew - δική σου η MSI. Στείλε στοιχεία αποστολής με πμ.Τα λοιπά ως έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Ιούλιος 3, 2014 #3647 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2014 Βρηκα ενα NintedoDSi το οποιο ειναι σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση.Ανοιγει αλλα κλεινει αμεσως λογο μπαταριας μιας και δεν υπαρχει ο φορτιστης του.Εχει και κατι γρατζουνιτσες αλλα κατα τα αλλα φαινεται να ειναι μια χαρα.Οποιος εχει φορτιστη και το θελει ερχεται Νεο Κοσμο απο Δευτερα και το παιρνει.Εχει μεσα και ενα παιχνιδι lego batman.Αν δεν εχει δωθει, δηλωνω ενδιαφερον:daisy:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 4, 2014 #3648 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Έφυγε και η MSI. Καλοδούλευτη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BasiliCeLew Ιούλιος 4, 2014 #3649 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2014 Έφυγε και η MSI. Καλοδούλευτη!Άψογος σε όλα σου. Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Ιούλιος 7, 2014 #3650 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Ευχαριστώ τον argy1 για το DSi που μου έδωσε :flower:Χαρίζω κι εγώ με τη σειρά μου τα ακόλουθα:Κουτί Altec Performer μαύρο σε σχετικά καλή κατάσταση, λείπει το πορτάκι από το πάνω οπτικό drive, περιλαμβάνει ένα απλό τροφοδοτικό ATX και γνήσιο αυτοκόλλητο WindowsXP HomeΛόγω όγκου και βάρους Νίκαια / Village Park για συνάντηση.Ενδιαφερον για το κουτάκι αν υπάρχει ακομα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Ιούλιος 7, 2014 #3651 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2014 Υπάρχει, σου στέλνω για να κανονίσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drizztgr Ιούλιος 9, 2014 #3652 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 Ευχαριστώ και γω με τη σειρα μου τον Narayan για το κουτακι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Ιούλιος 9, 2014 #3653 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2014 *bump* Έδωσα έστω και με Delay, το 2ο κουτί στον @THANOSJ3Μένει το νούμερο 3 μόνο Photos: όποιος ενδιαφέρεται μου λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Ιούλιος 11, 2014 #3654 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 @Mpilias - δικό σου. Στείλε στοιχεία αποστολής με πμ.Για την κάρτα λίγο υπομονή.Παρεληφθη το tidewater.. Ευχαριστω παρα πολυ τον Dangar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Ιούλιος 11, 2014 #3655 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 Χαρίζω το παιχνίδι Smackdown vs Raw 2008 για XBOX 360.Είμαι κοντά στα Village Park Ρέντη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 11, 2014 #3656 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 χαρίζεται τηλεόραση 28'' SONY χρώματος γκρι, (trinitron crt ζυγίζει πολλά κιλά) σαν αυτή εδώ είναι για τον λόγο αυτό παραλαβή από το Χαλάνδρι. Αγγαρέψτε και έναν δύο φίλους σας. Αλλιώς θα την πάω στην ανακύκλωση... σας απειλώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Ιούλιος 11, 2014 #3657 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 @Mpilias - Παρακαλώ.Ελπίζω να το αξιοποιήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιούλιος 11, 2014 #3658 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 θα την ήθελα πάρα πολύ την trinitron, αν δεν χρειαζόμουν 50 ευρώ βενζίνη και διόδια για να έρθω μέχρι το χαλάνδρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Ιούλιος 11, 2014 #3659 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 (edited) [MENTION=22080]tavliban[/MENTION] μπραβο στον ταβλιμπαν...παιδες σκεφτειται και το ενδεχομενο να την ποαρετε και να την δωσετε σε μια οικογενεια που δεν εχει,οχι απλα να τη ν παρετε για το γκαραζ ας πουμε για την 1 ωρα που θα μαστορεψετε κατι να την εχετε να παιζει...επειδη εδω δυσκολα θα βρεθει καποιος που πραγματικα θα την χρειαζετε μιας και αφου εχει την δυνατοτητα για pc μαλλον θα εχει και tv ας σκεφτουμαι να την δωσουμε σε καποιον που την εχει αναγκη..offtopic αλλα..αποψη μου προφανως,αλλα πιστευω και ο δοτης κατι τετοιο θα σκεφτετε. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 11, 2014 από Jimaki MBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούλιος 11, 2014 #3660 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2014 ^^ my thoughts exactly.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts