Jimaki MBG Απρίλιος 7, 2014 #3461 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Σημειωση...Θα δωσω αυστηρη προτεραιοτητα σε παλια και ενεργα μελη !Πω πω ρατσισμός in da face...ffs :giveup::smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2014 #3462 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Ο καθένας ορίζει τους όρους που θέλει. Να λείπουν τα σχόλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 7, 2014 #3463 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 Ο καθένας ορίζει τους όρους που θέλει. Να λείπουν τα σχόλια.chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 7, 2014 #3464 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 τα ffs και οι άστοχοι χαρακτηρισμοί με κάνουν ανήσυχο :meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 7, 2014 #3465 Κοινοποίηση Απρίλιος 7, 2014 τα ffs και οι άστοχοι χαρακτηρισμοί με κάνουν ανήσυχο :meeting:πραγματικα χαβαλε εκανα πιστευω το καταλαβες.εννοειται καθενας οτι θελει κανει με τα πραγματα του.δεν εχω κανενα προβλημα με καποιον ουτε με τον Κ.Ντινοπουλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 8, 2014 #3466 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 Χαρίζεται D-Tek Fuzion GFX water block για κάρτα γραφικών.Είναι κρίμα να το κάνω πρες-παπιέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Απρίλιος 8, 2014 #3467 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 @aposporis -Αν το μπλοκάκι το στέλνεις Θεσσαλονίκη με έξοδα δικά μου θα το ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 8, 2014 #3468 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2014 [MENTION=16598]dangar[/MENTION]Κανένα πρόβλημα. Στείλε pm με λεπτομέρειες μπας και προλάβω σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 9, 2014 #3469 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Χαρίζεται microsoft wireless desktop receiver 3.1a (υπάρχει και το ποντίκι του αν το χρειάζεται κάποιος ,το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει) Επίσης και ένα usb hub από εσωτερική usb. Αθήνα Κέντρο καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 9, 2014 #3470 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Θα με ενδιέφερε το usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prodromos Απρίλιος 9, 2014 #3471 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Χαρίζεται microsoft wireless desktop receiver 3.1a (υπάρχει και το ποντίκι του αν το χρειάζεται κάποιος ,το πληκτρολόγιο δεν υπάρχει) Επίσης και ένα usb hub από εσωτερική usb. Αθήνα Κέντρο καλύτερα. και εμενα αν δεν το παρει ο φιλος απο επανω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 9, 2014 #3472 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Χαρίζεται D-Tek Fuzion GFX water block για κάρτα γραφικών.Είναι κρίμα να το κάνω πρες-παπιέ.Το μπλοκ έφυγε για τον dangar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimaki MBG Απρίλιος 9, 2014 #3473 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 Θα με ενδιέφερε το usb.Έχεις σειρά λοιπόν και μετά ο [MENTION=31773]Prodromos[/MENTION] απλά θα είμαι αθήνα την μεγάλη Πέμπτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Απρίλιος 9, 2014 #3474 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2014 [MENTION=8781]Jimaki MBG[/MENTION]Κανένα πρόβλημα. Ξανά μιλάμε τότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Απρίλιος 12, 2014 #3475 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Χαρίζονται διάφορα (καλώδια, καλωδιοταινίες,ψύκτρες, ανεμιστήρες κλπ) τα οποία δεν έχω το χρόνο να καταγράψω. Θα δωθούν όλα μαζί και κατά προτεραιότητα στη Θεσσαλονίκη Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 12, 2014 #3476 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Χαρίζονται διάφορα (καλώδια, καλωδιοταινίες,ψύκτρες, ανεμιστήρες κλπ) τα οποία δεν έχω το χρόνο να καταγράψω. Θα δωθούν όλα μαζί και κατά προτεραιότητα στη Θεσσαλονίκη Βγάλε 1-2 φωτογραφίες τουλάχιστον, για να δείξεις περι τίνος πρόκειται. Με τόσο γενική περιγραφή δεν νομίζω να έρθει κανείς να τα πάρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drkaras Απρίλιος 12, 2014 #3477 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Χαρίζονται διάφορα (καλώδια, καλωδιοταινίες,ψύκτρες, ανεμιστήρες κλπ) τα οποία δεν έχω το χρόνο να καταγράψω. Θα δωθούν όλα μαζί και κατά προτεραιότητα στη ΘεσσαλονίκηΔηλωνω ενδιαφερον και ειμαι θεσσαλονικη. Αν μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια θα βοηθουσε.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konilio Απρίλιος 12, 2014 #3478 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2014 Βγάλε 1-2 φωτογραφίες τουλάχιστον, για να δείξεις περι τίνος πρόκειται. Με τόσο γενική περιγραφή δεν νομίζω να έρθει κανείς να τα πάρει. Καλή ιδέα, θα επανέλθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Απρίλιος 15, 2014 #3479 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2014 και εμενα αν δεν το παρει ο φιλος απο επανω!Επίσης και εγώ αν δεν δόθηκαν ήδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Απρίλιος 16, 2014 #3480 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2014 [MENTION=1588]aposporis[/MENTION] - Να ευχαριστήσω και εδώ τον Απόστολο για την ευγενική του προσφορά , παρέλαβα σήμερα. Επίσης να υπενθυμίσω ότι τα παρακάτω παραμένουν διαθέσιμα:Διακλαδώσεις σωλήνων υδρόψυξης Υ και Τ σε ID10. Υπάρχουν από 4+4 τεμάχια.Ψυγείο για χρήση σε υδρόψυξη από καλοριφέρ αυτοκινήτου , μπρούτζινο , διαστάσεων 240Χ130Χ60mm (εξωτερικές διαστάσεις) . Η επιφάνεια ψύξης έχει διαστάσεις 125Χ198mm και δέχεται σωλήνα 20mm. Σετάκι PII celeron 333Mhz + Intel BI440ZX+ Diamond Speedstar A50 8Mb + 2x32Mb PC100 ram. Την τελευταία φορά λειτουργούσε άψογα , αλλά έχει περάσει καιρός από τότε.Τα παραπάνω βρίσκονται Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts