Prodromos Μάρτιος 12, 2014 #3401 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 κοιτα δεν εχω ορεξη να τσακονομαι για το αν αυτο που χαρισα αρεσε σε καποιους η οχι... αν δεν σου αρεσε μη δηλωσεις ενδιαφερον.. (no offense) Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Μάρτιος 12, 2014 #3402 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2014 ....No offense λες, αλλά ποιός επέδειξε "όρεξη να τσακωθεί μαζί σου";Κανείς, νομίζω.Όπως έκανες εσύ το σχόλιό σου, έτσι απλά ακολούθησαν και άλλα...Χωρίς καμμία "offensive" διάθεση...(...εκτός κι αν αποτελεί..."προειδοποίηση" το "δεν έχω όρεξη να...")(...όσο για το "τί δε μου άρεσε" και την παραίνεση πώς να το...χειριστώ, ήμουν νομίζω σαφής με το προηγούμενό μου μήνυμα, σχετικά με το "τί με ΝΟΙΑΖΕΙ"...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djkostas Μάρτιος 13, 2014 #3403 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 ....No offense λες, αλλά ποιός επέδειξε "όρεξη να τσακωθεί μαζί σου";Κανείς, νομίζω. Όπως έκανες εσύ το σχόλιό σου, έτσι απλά ακολούθησαν και άλλα... Χωρίς καμμία "offensive" διάθεση... (...εκτός κι αν αποτελεί..."προειδοποίηση" το "δεν έχω όρεξη να...") (...όσο για το "τί δε μου άρεσε" και την παραίνεση πώς να το...χειριστώ, ήμουν νομίζω σαφής με το προηγούμενό μου μήνυμα, σχετικά με το "τί με ΝΟΙΑΖΕΙ"...) Δηλαδή όχι μόνο έκανες πατάτα στην προσπάθεια σου να το παίξεις αστυνόμος, αλλά αντι να ζητήσεις συγνώμη, προσπαθείς να το σώσεις παίζωντας το δικαστής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Μάρτιος 13, 2014 #3404 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Οκ, φτάνει. Πάμε παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmos Μάρτιος 13, 2014 #3405 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 [MENTION=6489]Kosmos[/MENTION]Η κάρτα δεν δόθηκε τελικά. Δεν ξανα επικοινώνησε ο ενδιαφερόμενος...Οπότε στείλε πμ για τα περαιτέρω.Ευχαριστώ πολύ τον swatoner για την παραχώρηση της καρτας!:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 13, 2014 #3406 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Ευχαριστώ πολύ τον swatoner για την παραχώρηση της καρτας!:happy2:Να σου δουλέψει σωστά ελπίζω μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Μάρτιος 13, 2014 #3407 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 Οκ, φτάνει. Πάμε παρακάτω....εγώ δηλαδή θα πρέπει τώρα να του στείλω πμ αυτουνού με τη μαναβική και το άστοχο σχόλιο (καθώς ΑΛΛΟΣ ξεκίνησε την "αστυνόμευση"); (...Και να 'χε και νόημα δηλαδή, να το 'κανα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 13, 2014 #3408 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2014 ...εγώ δηλαδή θα πρέπει τώρα να του στείλω πμ αυτουνού με τη μαναβική και το άστοχο σχόλιο (καθώς ΑΛΛΟΣ ξεκίνησε την "αστυνόμευση"); (...Και να 'χε και νόημα δηλαδή, να το 'κανα...)καποιος να τον σταματησει......pls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 14, 2014 #3409 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 χαρίζω motherboard MSI P4 mATX πράσινου χρώματος 100% καμμένη.Καθαρά και μόνο αν κάποιος θέλει να το έχει για μόστρα στο τοίχο η ότι άλλο νομίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 14, 2014 #3410 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 [MENTION=15504]Pokemon640[/MENTION]μήπως έχεις το backplate για την μητρική αυτή. θα με ενδιέφερε πιθανώς για να τοποθετηθεί σε άλλη που έχει παραπλήσια διάταξη πίσω αλλά έχει χαθεί το backplate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάρτιος 14, 2014 #3411 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 Αν πιστεύεις ότι σου κάνει δες :MSI, motherboard, backplate Pictures, MSI, motherboard, backplate Images, MSI, motherboard, backplate Photos, MSI, motherboard, backplate Videos - User Media - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάρτιος 14, 2014 #3412 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2014 Τελικά δεν κάνει. Ευχαριστώ για την προσπάθεια και την φωτό.Σε google με το μοντέλλο σου μου έδειχνε σε μια φωτό το backplate και είχε σε διαφορετική θέση τις υποδοχές για ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάρτιος 15, 2014 #3413 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 Χαριζεται Playstation 2 fat διαλυμενο.Ειναι ολο κομματι κομματι σε μια σακουλα.Δεν θυμαμε τι προβλημα ειχε αλλα νομιζω το dvd. Παραλαβη μονο απο τη δουλεια μου στο Ρεντη 10:00-19:00 καθημερινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Μάρτιος 15, 2014 #3414 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 Χαρίζεται το κάτωθι πολύμπριζο ( Turbo-X Πρίζα Ασφαλείας 10απλή ALU10SP )Μετά από ένα ατύχημα είναι πνιγμένο από αναψυκτικό.Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί.Για όποιον θέλει να πειραματιστεί.Είναι το κάτωTurbo-X Πρίζα Ασφαλείας 10απλή ALU10SP - Πολύπριζα ασφαλείας - plaisio.grΑποκλειστικά παραλαβή από περιοχές Κοζάνη-Καστοριά και γύρω.Τελευταίο Up αν δεν βρεθεί κάποιος να το παραλάβει θα πάω ανακύκλωση-κάδο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Μάρτιος 15, 2014 #3415 Κοινοποίηση Μάρτιος 15, 2014 Τελευταίο Up αν δεν βρεθεί κάποιος να το παραλάβει θα πάω ανακύκλωση-κάδο.Εκτός Κοζάνης-Καστοριάς στέλνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Μάρτιος 16, 2014 #3416 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 [MENTION=21555]ynns[/MENTION] Αν αναλαμβάνεις μεταφορικά αποκλειστικά με κουριερ αποστολή.H αν έχεις κάποιον δικό σου να το παραλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Μάρτιος 16, 2014 #3417 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 @ynns Αν αναλαμβάνεις μεταφορικά αποκλειστικά με κουριερ αποστολή.H αν έχεις κάποιον δικό σου να το παραλάβει.Ευχαριστώ, αλλά το courier είναι λίγο ακριβό δεδομένου ότι το πολύπριζο μπορεί να μην επισκευάζεται.Φαίνεται ότι θα ταϊσης τον κάδο τελικά!ΦιλικάYnns Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάρτιος 16, 2014 #3418 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2014 χαριζω παλιο αλλα λειτουργικο σετ:μητρικη (socket 370 νομιζω) + Backplateεπεξεργαστη celeron κατιμνημη 128ΜΒ SDRAMκαρτα γραφικων agp nvidia ισα να δειχνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaras17 Μάρτιος 18, 2014 #3419 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2014 χαριζω παλιο αλλα λειτουργικο σετ:μητρικη (socket 370 νομιζω) + Backplate επεξεργαστη celeron κατι μνημη 128ΜΒ SDRAM καρτα γραφικων agp nvidia ισα να δειχνει θα ήθελα να κάρτα agp Να την βάλω σε ένα μηχανάκι ενός φίλου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narayan Μάρτιος 25, 2014 #3420 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2014 Χαρίζεται του κουτί της φωτογραφίας, θέλει ένα καθάρισμα εσωτερικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts