acct Μάρτιος 3, 2014 #3341 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 1GB. acct πες μου αν τη θες γιατι μετα παει στοn slalom. Βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από άλλους, οπότε ελεύθερη από εμένα, ευχαριστώ για την απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 3, 2014 #3342 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 AGP είναι? Αν ναι μπορεί να με ενδιαφέρει pci .... για να βρεις agp ... πρεπει να κινησεις γη και ουρανο! οποτε παει στον [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] ( σου φουλαραν και τα mail ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 3, 2014 #3343 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2014 Άδειασα το Inbox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
westside Μάρτιος 4, 2014 #3344 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 εχω την point of view geforce 6600GT ... καποτε ηταν θεα , πλεον ,... στην ντουλαπα XD http://media.ldlc.com/ld3/300/2005/LD0000483509.jpgμονο αρνητικο ειναι πως κανει φασαρια το ανεμιστηρακι , δεν ξερω αμα επιτρεπετε , αλλα θα πονταρα πως με λιγο λαδι ισως φτιαξει XD αν την θελει καποιος αθηναιος απο ιλιον μερια , του την πεταω τσακ μπαμedit : επισης ξεθαψα και ενα crypto PC TV radio tuner IIIΑν υπαρχει κατι διαθεσιμο ενδιαφερομε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Μάρτιος 4, 2014 #3345 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 [MENTION=32025]westside[/MENTION]η καρτα τηλεορασης ? γιατι την γραφικων στην προλαβαν επισης εχω μια καρτα για ασυρματο ιντερνετ , απο Linksys , η οποιο ομως δουλευει ΜΟΝΟ στα windows XP και νομιζω ισως και Vista .... απο 7 και πανω τα drivers σκοτωναν Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 4, 2014 #3346 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2014 Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω:0-6 μήνες, 100 μηνύματα6-12 μήνες, 50 μηνύματα12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματαΑν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Μάρτιος 5, 2014 #3347 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Ενδιαφέρομαι τρελά για την κάρτα σου [MENTION=31456]kpetros[/MENTION] γιατί το πρωί της 1/1 μου κάηκε η δική μου (6800GT)...και επίσης για τις μνήμες σου [MENTION=30679]yz3427[/MENTION] αν είναι οι 1066 γιατί έχω ακριβώς τις ίδιες και τα 2gb είναι λίγα πλέον.Αν κάτι είναι διαθέσιμο please!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yz3427 Μάρτιος 5, 2014 #3348 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Ενδιαφέρομαι τρελά για την κάρτα σου [MENTION=31456]kpetros[/MENTION] γιατί το πρωί της 1/1 μου κάηκε η δική μου (6800GT)...και επίσης για τις μνήμες σου [MENTION=30679]yz3427[/MENTION] αν είναι οι 1066 γιατί έχω ακριβώς τις ίδιες και τα 2gb είναι λίγα πλέον.Αν κάτι είναι διαθέσιμο please!!οι μνημες δοθηκαν στον slalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakinor Μάρτιος 5, 2014 #3349 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 χαριζονται 4 θηκες απο ebay πολυ απλες για το HTC ONE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnir Μάρτιος 5, 2014 #3350 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 AGP είναι? Αν ναι μπορεί να με ενδιαφέρει Καλησπερα. Εχω μια καρτα γραφικων agp, μοντελο 2004. ΔΕΝ θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω πως ειναι μια matrox κατι (NOMIZΩ πως ειναι αυτη Matrox G400 - Wikipedia, the free encyclopedia ) Θα κοιταξω το απογευμα και θα ποσταρω λεπτομεριες. Αν σε ενδιαφερει μου λες....ή οποιος αλλος ενδιαφερετε διδετε με ραντεβου στον σταθμο Δ.Πλακεντιας ή στο The Mall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2014 #3351 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Χαρίζεται Κάρτα VGA EVGA Gtx 285 χωρίς ψύκτρα. Προσοχή η κάρτα παρουσιάζει coil whine όταν τρέχει παιχνίδια κατά τα άλλα είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, δοκίμασα βερνίκι κλπ χωρίς επιτυχία. Δυστυχώς έχω μόνο waterblock για αυτήν το οποίο και θα κρατήσω μήπως βρώ άλλη κάρτα να το βάλω πάνω.Επίσης κουτί Supercase SKP-386 χωρίς τροφοδοτικό και μαζί και ένα EIDE DVDRW. Σε καλή κατάσταση.Θα δοθούν μόνο σε παλιά μέλη είτε σε άτομα που είναι ενεργά στο thread αυτό και δίνουν πράμα.Περιοχή Ίλιον και αυστηρά τριγύρω για το κουτί γιατί είμαι χωρίς αμάξι.Ανταλλαγές δεκτές μόνο με αμάξι του 08 και μετά (χαχαχα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Μάρτιος 5, 2014 #3352 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Χαρίζεται Κάρτα VGA EVGA Gtx 285 χωρίς ψύκτρα. Προσοχή η κάρτα παρουσιάζει coil whine όταν τρέχει παιχνίδια κατά τα άλλα είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, δοκίμασα βερνίκι κλπ χωρίς επιτυχία. Δυστυχώς έχω μόνο waterblock για αυτήν το οποίο και θα κρατήσω μήπως βρώ άλλη κάρτα να το βάλω πάνω. Επίσης κουτί Supercase SKP-386 χωρίς τροφοδοτικό και μαζί και ένα EIDE DVDRW. Σε καλή κατάσταση. Θα δοθούν μόνο σε παλιά μέλη είτε σε άτομα που είναι ενεργά στο thread αυτό και δίνουν πράμα. Περιοχή Ίλιον και αυστηρά τριγύρω για το κουτί γιατί είμαι χωρίς αμάξι. Ανταλλαγές δεκτές μόνο με αμάξι του 08 και μετά (χαχαχα) ενδιαφέρομαι εγώ για την κάρτα γραφικών.. έχω και ένα waterblock για αυτήν αλλά δεν έχω την κάρτα μένει κι ένας φίλος μου ίλιον οπότε μπορεί αν τον αγγαρέψω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2014 #3353 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Όποτε θέλεις ας έρθει να την πάρει μετά τις 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2014 #3354 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Χαρίζεται Κάρτα VGA EVGA Gtx 285 χωρίς ψύκτρα. Προσοχή η κάρτα παρουσιάζει coil whine όταν τρέχει παιχνίδια κατά τα άλλα είναι ΠΛΗΡΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, δοκίμασα βερνίκι κλπ χωρίς επιτυχία. Δυστυχώς έχω μόνο waterblock για αυτήν το οποίο και θα κρατήσω μήπως βρώ άλλη κάρτα να το βάλω πάνω.Επίσης κουτί Supercase SKP-386 χωρίς τροφοδοτικό και μαζί και ένα EIDE DVDRW. Σε καλή κατάσταση.Θα δοθούν μόνο σε παλιά μέλη είτε σε άτομα που είναι ενεργά στο thread αυτό και δίνουν πράμα.Περιοχή Ίλιον και αυστηρά τριγύρω για το κουτί γιατί είμαι χωρίς αμάξι.Ανταλλαγές δεκτές μόνο με αμάξι του 08 και μετά (χαχαχα)Πιθανό ενδιαφέρον για το κουτί. Μήπως μπορείς να δείξεις μια φωτογραφία; :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 5, 2014 #3355 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Πιθανό ενδιαφέρον για το κουτί. Μήπως μπορείς να δείξεις μια φωτογραφία; :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014849Είναι σε καλή κατάσταση. Όχι γρατζουνιές κλπ. Μόνο οτι αν πατηθούν με το χέρι τα 5.25 καλύματα μπαίνουν μέσα. (Το ένα απο τα 3 ελεύθερα βασικά. Δεν πρέπει να έχει ούτε γραντζουνιάΦωτογραφία λίγο δύσκολο τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Μάρτιος 5, 2014 #3356 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Το λινκ μου κάνει μια χαρά. Θα επανέλθω με επιβεβαίωση το συντομότερο. Ευχαριστώ :-) Sent from my Galaxy Note using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 5, 2014 #3357 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Καλησπερα.Εχω μια καρτα γραφικων agp, μοντελο 2004. ΔΕΝ θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω πως ειναι μια matrox κατι (NOMIZΩ πως ειναι αυτη Matrox G400 - Wikipedia, the free encyclopedia ) Θα κοιταξω το απογευμα και θα ποσταρω λεπτομεριες. Αν σε ενδιαφερει μου λες....ή οποιος αλλος ενδιαφερετε διδετε με ραντεβου στον σταθμο Δ.Πλακεντιας ή στο The Mall. Ευχαριστώ πολύ για την προθυμία. Δυστυχώς χρειάζομαι nvidia όμως λόγω του ότι το μηχάνημα που θα μπει, παίζει σε περίεργο linux και nvidia είναι μονόδρομος εκεί. Δώρισέ την σε κάποιον άλλον που θα την εκμεταλλευτεί καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexnir Μάρτιος 5, 2014 #3358 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 Καλησπερα.Εχω μια καρτα γραφικων agp, μοντελο 2004. ΔΕΝ θυμαμαι σιγουρα αλλα νομιζω πως ειναι μια matrox κατι (NOMIZΩ πως ειναι αυτη Matrox G400 - Wikipedia, the free encyclopedia )Θα κοιταξω το απογευμα και θα ποσταρω λεπτομεριες.Αν σε ενδιαφερει μου λες....ή οποιος αλλος ενδιαφερετε διδετε με ραντεβου στον σταθμο Δ.Πλακεντιας ή στο The Mall.ειναι διαθεσιμη για οποιον επιθυμει.Συναντηση, οπως λεω και ποιο πανω, σταθμος Δ.Πλακεντιας ή στο The Mall.To μοντελο τελικα Nvidia pc6600gt-512.ALBATRON PC6600GT 512MB DDR TV OUT, PCI-EXPRESS | at Mighty Ape NZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Μάρτιος 5, 2014 #3359 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 https://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200014849Είναι σε καλή κατάσταση. Όχι γρατζουνιές κλπ. Μόνο οτι αν πατηθούν με το χέρι τα 5.25 καλύματα μπαίνουν μέσα. (Το ένα απο τα 3 ελεύθερα βασικά. Δεν πρέπει να έχει ούτε γραντζουνιάΦωτογραφία λίγο δύσκολο τώραενδιαφερον και απο εμενα για το κουτι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
westside Μάρτιος 5, 2014 #3360 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2014 (edited) Παράθεση: Αρχικό μήνυμα απο Κανόνες "χαρίστε το εδώ" Ενημέρωση κανόνων: για να μπορεί κάποιος χρήστης να ζητήσει κάτι πρέπει να ισχύουν ένα από τα παρακάτω: 0-6 μήνες, 100 μηνύματα 6-12 μήνες, 50 μηνύματα 12-36 μήνες, 40 μηνύματα και 36+ μήνες, 30 μηνύματα Αν κάποιος χαρίσει πράγματα - και δεν εννοώ κατηγορίας καλωδίου ρεύματος - τότε οι παραπάνω κανόνες δεν ισχύουν. Συγνωμη.... δεν το ειχα διαβασει... Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 5, 2014 από westside Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts