Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2014 #3261 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 (edited) @aircopφιλε μου εχεις πμ για το chieftecUPDATE: Chieftec & Casetech εφυγαν στον Γιαννη.@Chris92εχεις επισης πμ για το koolance@3likosεαν δεν προχωρησει με τον Chrisyou're next in line Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 5, 2014 από Κοπρίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Φεβρουάριος 5, 2014 #3262 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 Πριν λίγο παρέλαβα τα full tower κουτιά, ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο (Κοπρίτης) για την άψογη συνεννόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 5, 2014 #3263 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2014 ευχαριστω και εγω τον γιωργο για την υδροψυξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 6, 2014 #3264 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 Χαρίζονται δύο παλιοί εκτυπωτές:1. Dot matrix OKI Microline 3320 2. Laser Brother HL-1240 Προτεραιότητα στο Ηράκλειο (Κρήτη), εκτός εάν έχετε βολικό τρόπο να παραλάβετε από αλλού. Brother Solutions Center: HL-1240: Others Αν χρειάζεται, ίσως καταφέρω να βρω και κανένα παράλληλο καλώδιο... O Brother παραδόθηκε στον [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION], ο OKI είναι πακεταρισμένος και περιμένει σπίτι, με προτεραιότητα στον [MENTION=3441]Aris137[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 6, 2014 #3265 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2014 thank you very much [MENTION=22342]minast[/MENTION]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2014 #3266 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos Φεβρουάριος 9, 2014 #3267 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του.Έχω άλλα δυο χαλασμένα. Πιθανόν και με το δικό σου να φτιάξω ένα ...Είμαι Θεσσαλονίκη. Αν αυτό δεν είναι πρόβλημα, δηλώνω ενδιαφέρον για το Satio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Φεβρουάριος 9, 2014 #3268 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά, Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Φεβρουάριος 9, 2014 #3269 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 (edited) Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα. Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά. Φιλικά, Αν υπάρχει δυνατότητα αποστολής, πληρώνω Βραζιλιανά χορεύτρια (μεταμφιεσμένη σε courier) να την παραλάβει (edit: το "μη λειτουργική" τώρα το πρόσεξα... οπότε αποσύρω) Όπως και να 'χει - μπράβο για την κίνηση Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 9, 2014 από caution Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 9, 2014 #3270 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,ενδιαφέρον και εγώ μπορώ να περάσω να την πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 9, 2014 #3271 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την κάρτα. Μπορώ να της κάνω ένα reflow και ίσως φτιάξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2014 #3272 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Sony Ericsson Satio χαρίζεται αλλά έχει πρόβλημα δεν ανάβει έτσι ξαφνικά το αποφάσισε να ανάβει μόνο το κόκκινο led του.Ενδιαφέρον και απο μενα για το satio.Εχω ενα με σπασμένο digitizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Φεβρουάριος 9, 2014 #3273 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Θα προτιμούσα συνάντηση και θα το αφήσω λίγο ακόμα.Αν είναι να το στείλω σε κάποιον ο Noodle είναι πρώτος στην επιλογή λόγω συμμετοχής στο forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Φεβρουάριος 9, 2014 #3274 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Ενδιαφερομαι και γω για το κινητο απλα σε ποια περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Φεβρουάριος 9, 2014 #3275 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Θα προτιμούσα συνάντηση και θα το αφήσω λίγο ακόμα.Αν είναι να το στείλω σε κάποιον ο Noodle είναι πρώτος στην επιλογή λόγω συμμετοχής στο forum.Απο ποια περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Φεβρουάριος 9, 2014 #3276 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2014 Χαρίζεται το AverMedia AverTV Media Port - TV-Tuners - plaisio.grΟ παραλήπτης αν δεν είναι Καλαμάτα, πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Έχω το media player, τηλεκοντρόλ και παροχή ρεύματος μόνο. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Αντώνη για την άμεση αποστολή και προϊόν Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους ! Να ενημερώσω πως τελικά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω το media player όπως ήθελα γι αυτό και το ξαναβάζω στο θέμα. Όπως το πήρα με ότι είχε θα το δώσω. Avermedia AverTV Media Port | Skroutz.gr Επίσης δίνονται και κάποιοι σκληροί δίσκοι που βρήκα ξεχασμένους. Hitachi model: HTS541680J9SA00 Western Digital model: 14300 Seagate ST51270A Για τον πρώτο δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου στους άλλους 2 από όσο θυμάμαι δούλευαν. Πρώτα ποστ εδώ και μετά.θα προτιμήσω άτομα από γύρω περιοχές μήπως γίνει χέρι χέρι η συναλλαγή αλλιώς αποστολή με κούρειρ με έξοδα δικά σας. Θάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Φεβρουάριος 10, 2014 #3277 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 (edited) Να ενημερώσω πως τελικά δεν μπόρεσα να το χρησιμοποιήσω το media player όπως ήθελα γι αυτό και το ξαναβάζω στο θέμα.Όπως το πήρα με ότι είχε θα το δώσω. Avermedia AverTV Media Port | Skroutz.gr Επίσης δίνονται και κάποιοι σκληροί δίσκοι που βρήκα ξεχασμένους. Hitachi model: HTS541680J9SA00 Western Digital model: 14300 Seagate ST51270A Για τον πρώτο δεν μου τον αναγνωρίζει καθόλου στους άλλους 2 από όσο θυμάμαι δούλευαν. Πρώτα ποστ εδώ και μετά.θα προτιμήσω άτομα από γύρω περιοχές μήπως γίνει χέρι χέρι η συναλλαγή αλλιώς αποστολή με κούρειρ με έξοδα δικά σας. Θάνος Ενδιαφερομαι για το avermedia αν υπαρχει ακομα Υπαρχει περιπτωση να μπορεις να στειλεις με ΕΛΤΑ για μειωση κοστους.Αφου σου κανω καταθεση εννοείτε τα χρηματα. Ευχαριστω Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 10, 2014 από DJman Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 10, 2014 #3278 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 Χαιρετώ.Χαρίζεται Gigabyte GV-R489-1GH-B μη λειτουργική στο κουτί της χωρίς παρελκόμενα.Παραλαβή είτε από Δουκίσσης Πλακεντίας Σαββατοκύριακα και βράδια είτε από περιοχή Πλαισίου Μεταμόρφωσης καθημερινές πρωινά.Φιλικά,Έχουμε κάτι νεότερο; Την πήρε κάποιο από τα παιδιά που είχαν προηγηθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Φεβρουάριος 10, 2014 #3279 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2014 εγώ όχι - αλλά τελικά δεν κάνει γι αυτό που είχα κατά νου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Φεβρουάριος 11, 2014 #3280 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2014 Καλησπέρα σας.Αφού απέσυραν τα άλλα δυο παιδιά (caution, p_under) δικιά σου [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION].Στείλε pm να κανονίσουμε.Φιλικά, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts