Ripper18 Ιανουάριος 31, 2014 #3241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 AVM FRITZ WLAN 7140 έχω τρία απο αυτα ειναι σε άριστη κατάσταση έχουν και το καλώδιο Υ Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536 με καμένη μητρικη σε καλή κατάσταση ειναι χωρίς ram,μόνο το λαπτοπ DLINK DKVM-2KU 2-Port Kb-Video-Mouse USB αδούλευτο παραλαβη από Καλλιθέα κεντρικά,δεν μπορώ να κάνω αποστολές ενδιαφερομαι αν εχει μεινει κανενα FRITZ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Ιανουάριος 31, 2014 #3242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 έφυγαν ολα φίλε τρία έβαλα τέσσερα έδωσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 31, 2014 #3243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2014 έφυγαν ολα φίλε τρία έβαλα τέσσερα έδωσα Ευχαριστω για το Fujitsu Siemens Amilo Pi 1536 μακαρι να καταφερω να το φτιαξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Φεβρουάριος 1, 2014 #3244 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 Ενα μεγαλο ευχαριστω στον Σωτηρη για το fritz, μπηκε κιολας πανω και κανει τα δικα του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJman Φεβρουάριος 1, 2014 #3245 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2014 έφυγαν ολα φίλε τρία έβαλα τέσσερα έδωσα Σε ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HILL.K Φεβρουάριος 2, 2014 #3246 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 χαρίζω μητρικη χωρίς backplate σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση, δεν εχω επεξεργαστη να τη δοκιμάσωASRock > K8Upgrade-760GX Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Φεβρουάριος 2, 2014 #3247 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 χαρίζω μητρικη χωρίς backplate σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση, δεν εχω επεξεργαστη να τη δοκιμάσωASRock > K8Upgrade-760GXΜε ενδιαφέρει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
UpcomingDesigner Φεβρουάριος 2, 2014 #3248 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2014 χαρίζω μητρικη χωρίς backplate σε αγνωστη λειτουργική κατάσταση, δεν εχω επεξεργαστη να τη δοκιμάσωASRock > K8Upgrade-760GXκαι εμένα αν κάτι χαλάσει με το παιδί παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Φεβρουάριος 3, 2014 #3249 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 βαλε με και εμενα στην σειρα για το 939 moboευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Φεβρουάριος 3, 2014 #3250 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 με ενδιαφερει το kvm εαν υπαρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 3, 2014 #3251 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 Χαρίζεται ασύρματο ADLS2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2, σε άριστη κατάσταση, πλήρους συσκευασίας και παρελκομένων.Δόθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Φεβρουάριος 3, 2014 #3252 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2014 [MENTION=22931]adikos[/MENTION]Σε ποια περιοχή είσαι? Θα με ενδιέφερε ο φορτιστής samsung αν είναι micro usb όπως φαίνεται στη φωτο Στάλθηκε από το V972 Core4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παρέλειψα να αναφέρω πως βρίσκομαι Πάτρα.Είναι αυτός της φωτό, με micro usb. Προηγήθηκε ενδιαφέρον από άτομο Αθήνα από γειτονικό φόρουμ, αλλά αν δεν προχωρήσει τον κρατάω για σένα. Τελικά ο φορτιστής δόθηκε φίλε μου στο άτομο που είχε προηγηθεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 4, 2014 #3253 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Χαρίζονται δύο παλιοί εκτυπωτές: 1. Dot matrix OKI Microline 3320 2. Laser Brother HL-1240 Προτεραιότητα στο Ηράκλειο (Κρήτη), εκτός εάν έχετε βολικό τρόπο να παραλάβετε από αλλού. Brother Solutions Center: HL-1240: Others Αν χρειάζεται, ίσως καταφέρω να βρω και κανένα παράλληλο καλώδιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Φεβρουάριος 4, 2014 #3254 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Ο οκι με ενδιαφέρει άμεσα..αλλά μένω Αθήνα.Γίνεται με ΚΤΕΛ + έξοδα δικά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Φεβρουάριος 4, 2014 #3255 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Ο οκι με ενδιαφέρει άμεσα..αλλά μένω Αθήνα.Γίνεται με ΚΤΕΛ + έξοδα δικά μου?Θα σου απαντήσω μέχρι αύριο, είναι λίγο δύσκολο να προλάβω να ασχοληθώ με πακετάρισμα και αποστολή.Επίσης κρατημένος ο laser εκτός φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 4, 2014 #3256 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Χαριζονται δυο XL full towers chieftech & casetech μπεζ χρωματος φυσικα, με ροδακια αμονταριστα και σε πολυ καλη κατασταση (λειπουν τα καλυμματα φατνιων 5,25) προοριζονταν για κανα retro revival case mod αλλα που χρονος πλεον.. ιδανικα δοκιμες modding! Επισης διαθεσιμος βανδαλισμενος σκελετος, πορτα και καπακια απο LianLi P80 Armorsuit για ανταλλακτικα/DIY Projects Κοοlance exos I εξωτερικα αριστο αλλα αγνωστη λειτουργικη κατασταση Εξακολουθουν να υπαρχουν διαθεσιμα αχρησιμοποιητα αμορτισερ και μπρατσα καρεκλων γραφειου που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ. Παραλαβη απο το εργαστηριο μου Καλλιθεα θα προτιμηθουν χρηστες που σκοπευουν να περασουν αμεσα ZHTHΣΗ: καλυμματα 5,25 για Cosmos S μεταφορικα δικα μου φυσικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 4, 2014 #3257 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 Επίσης κρατημένος ο laser εκτός φόρουμ.Θα τον ηθελα για τη σχολη... ηρακλειο ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Φεβρουάριος 4, 2014 #3258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ:Χαριζονται δυο XL full towers chieftech & casetech μπεζ χρωματος φυσικα, με ροδακια αμονταριστα και σε πολυ καλη κατασταση (λειπουν τα καλυμματα φατνιων 5,25) προοριζονταν για κανα retro revival case mod αλλα που χρονος πλεον.. ιδανικα δοκιμες modding! Επισης διαθεσιμος βανδαλισμενος σκελετος, πορτα και καπακια απο LianLi P80 Armorsuit για ανταλλακτικα/DIY Projects Κοοlance exos I εξωτερικα αριστο αλλα αγνωστη λειτουργικη κατασταση Εξακολουθουν να υπαρχουν διαθεσιμα αχρησιμοποιητα αμορτισερ και μπρατσα καρεκλων γραφειου που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ. Παραλαβη απο το εργαστηριο μου Καλλιθεα θα προτιμηθουν χρηστες που σκοπευουν να περασουν αμεσα ZHTHΣΗ: καλυμματα 5,25 για Cosmos S μεταφορικα δικα μου φυσικα Ενδιαφέρομαι για το chieftech XL full tower, έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris92 Φεβρουάριος 4, 2014 #3259 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ:Χαριζονται δυο XL full towers chieftech & casetech μπεζ χρωματος φυσικα, με ροδακια αμονταριστα και σε πολυ καλη κατασταση (λειπουν τα καλυμματα φατνιων 5,25) προοριζονταν για κανα retro revival case mod αλλα που χρονος πλεον.. ιδανικα δοκιμες modding! Επισης διαθεσιμος βανδαλισμενος σκελετος, πορτα και καπακια απο LianLi P80 Armorsuit για ανταλλακτικα/DIY Projects Κοοlance exos I εξωτερικα αριστο αλλα αγνωστη λειτουργικη κατασταση Εξακολουθουν να υπαρχουν διαθεσιμα αχρησιμοποιητα αμορτισερ και μπρατσα καρεκλων γραφειου που ειχα αναφερει σε προηγουμενο ποστ. Παραλαβη απο το εργαστηριο μου Καλλιθεα θα προτιμηθουν χρηστες που σκοπευουν να περασουν αμεσα ZHTHΣΗ: καλυμματα 5,25 για Cosmos S μεταφορικα δικα μου φυσικα καλησπερα,ενδιαφερομαι για την koolance αν υπαρχει ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Φεβρουάριος 4, 2014 #3260 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2014 ενδιαφέρον και από μένα για το koolance! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts