alexcrx Δεκέμβριος 28, 2013 #3161 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 (edited) @tomtoubθελω και εγω το block αν γινεται,ειδικα αν κανει για amd moboειμαι κορυδαλλο(εξω):hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2:τωρα ειδα οτι ειναι για cpu,το εχεις για intel ή για amd??????? Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2013 από alexcrx Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 28, 2013 #3162 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Χαρίζεται το AverMedia AverTV Media Port - TV-Tuners - plaisio.grΟ παραλήπτης αν δεν είναι Καλαμάτα, πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Έχω το media player, τηλεκοντρόλ και παροχή ρεύματος μόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Δεκέμβριος 28, 2013 #3163 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 αν δεν το χρειαζεται καποιο μελος ιδιαιτερα ,δηλωνω ενδιαφερον για το avermedia.Δεν μενω Καλαματα ,οποτε τα εξοδα αποστολης δικα μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Δεκέμβριος 29, 2013 #3164 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ψάχνω Media player εδώ και καιρό στην σειρά και εγώ.. Εκτός Καλαμάτας και εγώ και φυσικά αναλαμβάνω τα έξοδα αποστολής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 29, 2013 #3165 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Χαρίζεται το AverMedia AverTV Media Port - TV-Tuners - plaisio.grΟ παραλήπτης αν δεν είναι Καλαμάτα, πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Έχω το media player, τηλεκοντρόλ και παροχή ρεύματος μόνο. με ενδιαφέρει άμεσα αν δεν κάτσει με τον προηγούμενο ενδιαφερόμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Δεκέμβριος 29, 2013 #3166 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 @tomtoubθελω και εγω το block αν γινεται,ειδικα αν κανει για amd moboειμαι κορυδαλλο(εξω):hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2:τωρα ειδα οτι ειναι για cpu,το εχεις για intel ή για amd???????Είναι παλιό, απλά τώρα το ξέθαψα. Σε Socket 939 το είχα αλλά έχει τρύπες και για άλλα sockets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paoktothebone Δεκέμβριος 29, 2013 #3167 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 βλεπω υπαρχει ενδιαφερον για το avermedia.Aς προχωρησει παρακατω καλυτερα.Ευχαριστω.χρονια πολλα και καλες γιορτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Δεκέμβριος 29, 2013 #3168 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Θάνο, στείλε στοιχεία με πμ για να στο στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Δεκέμβριος 29, 2013 #3169 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 @tomtoub θα το ηθελα το block αν γινεται ειδικα αμα εχεις και τα παρελκομενα του θα με φτιαξεις :victory::victory::victory::victory: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Δεκέμβριος 29, 2013 #3170 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Eυχαριστω πολυ Σωτηρη ([MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION]) για τα πραγματακια!Κριμα που δεν καταφεραμε να γνωριστουμε και απο κοντα.Ευελπιστω την επομενη φορα!Να σε καλα και παλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick22 Δεκέμβριος 29, 2013 #3171 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Το HP βγάζει το εξής error και δεν προχωράει στην κανονική λειτουργία του (να τυπώσει κλπ):αναβοσβήνουν ταυτόχρονα τα 2 λαμπάκια κάτω απ' το power που σχετίζονται με τα μελάνια.Τα μελάνια αυτά καθ' αυτά δεν έχουν θέμα γιατί δοκιμάστηκαν κι αλλου. Το πιθανότερο είναι ότι θέλει καθάρισμα η οπτική επαφή μεταξύ του φορείου κεφαλών και της διάφανης κορδέλας-οδηγού.Αν το πάρεις θα πρέπει να ασχοληθείς λιγάκι μαζί του για το συγκεκριμένο θέμα (κατά τ' άλλα είναι άψογο και πεντακάθαρο), αλλά δε νομίζω να χρειαστείς ανταλλακτικά κλπ. ok στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
adikos Δεκέμβριος 29, 2013 #3172 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Οθόνες έφυγαν, μένουν οι 6 100δες εκ των οποίων έχει υπάρξει ενδιαφέρον για τις 3 αλλά δεν έχουν έρθει να τις πάρουν.Επίσης υπάρχουν οι άπειρες βιντεοκασέτες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα CD στο φίλο Γιάννης_84 (έστω & καθυστερημένα) Απ'ότι έμαθα περάσαν από εκεί & οι δύο ξαδέρφες :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Δεκέμβριος 30, 2013 #3173 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Χαρίζεται μπαταρία για το Galaxy Note 1 (N7000), ελαφρως φουσκωμενη αλλά λειτουργικη με κάπως μειωμενη αυτονομία. Αν σε κάποιον μπορεί να φανει χρήσιμη περνάει και την παίρνει από Μοσχάτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Δεκέμβριος 30, 2013 #3174 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Χαρίζεται block του eleven.Έκλεισε στον [MENTION=15394]alexcrx[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Δεκέμβριος 31, 2013 #3175 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Χαρίζεται το AverMedia AverTV Media Port - TV-Tuners - plaisio.grΟ παραλήπτης αν δεν είναι Καλαμάτα, πληρώνει τα έξοδα αποστολής. Έχω το media player, τηλεκοντρόλ και παροχή ρεύματος μόνο. Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Αντώνη για την άμεση αποστολή και προϊόν Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssns Ιανουάριος 3, 2014 #3176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 [MENTION=27068]ssns[/MENTION] αθηνα το στελνεις?Το πληκτρολογιο δωθηκε στον φιλο Ανδρεα!!Sent from my LG-P970 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Ιανουάριος 5, 2014 #3177 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Τον κλώνο τον έδωσα το Powerline βρίσκεται Ζωγράφου δίπλα από τα Παίδων.Καλησπερα, υπαρχει ακομα το Powerline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 5, 2014 #3178 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Καλησπερα, υπαρχει ακομα το Powerline?Το poweline υπαρχει ακομα.Ειναι μοναχο του αλλα μπορεις να το συνδεσεις με αλλα 85αρια powerline.Συναντηση στο Παιδων Αγια Σοφια στο Γουδι.Sent from my LG-P880 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 7, 2014 #3179 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 @tomtoubνα ευχαριστισω τον φιλο Θωμα για το blockπραγματικα ειναι σαν καινουργιοαντε παλι στον κοπριτη για μπλε ζουμια:hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2::hang2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2014 #3180 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2014 IBM netfinity3000Δεν ξερω αν δουλευει και τι,το ξεθαψα απο μια αποθηκη.Αν μπορει να φανει χρησιμο σε καποιον περναει απο Νεο Κοσμο και το τσιμπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts