dreamer Ιούνιος 22, 2013 #2601 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 https://www.google.gr/search?q=huawei+echolife+hg520c&client=firefox-a&hs=x3P&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TrHFUdioD8zZPKWMgLAJ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=885αυτο ειναι.usb δεν εχει οπως βλεπεις.αν σε κανει εδω ειμαστεΕχει εξοδο usb και δεχεται συσκευες.Αναλογα τωρα τι θες να συνδεσεις.Εξω απο Θεσσαλονικη ειμαι , αν πληρωνεις μεταφορικα το πηρες.ΟΚ..Απλά πες μου ακριβώς πιο μοντέλο είναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 22, 2013 #2602 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Παρέλαβα το MODEM.Ευχαριστώ..........Τράβηξε του ένα reset, γιατί από τότε που κόπηκε το τηλέφωνο στην Ελλάδα δεν το ξανά χρησιμοποίησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 22, 2013 #2603 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2013 Jax δεν έχει έρθει ακόμα το δικό μου! (ενημέρωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούνιος 23, 2013 #2604 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2013 (edited) θηκη για ταμπλετ.10" βρεθηκε στα χερια μου.ταμπλετ ειχα και τωρα εχω τη παντοφλα το νοτε2 οποτε ας το χαρισω μονο μειονεκτημα ειναι το πιαστρακι ειναι ετοιμο να κοπει. φαινετια και στις φωτος Παρακαλω ο ΠΡΩΤΟΣ που θα απαντησει (ΠΡΩΤΑ εδω και μετα σε πμ) για την θηκη δικια του με την προυποθεση οτι ΘΑ ΕΡΘΕΙ να το παραλαβει απο τον χωρο μου (καλλιθεα) αποστολες κλπ το ξεχναω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 23, 2013 από GoMaR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιούνιος 24, 2013 #2605 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 (edited) https://www.google.gr/search?q=huawei+echolife+hg520c&client=firefox-a&hs=x3P&rls=org.mozilla:el:official&channel=fflb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=TrHFUdioD8zZPKWMgLAJ&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1680&bih=885αυτο ειναι.usb δεν εχει οπως βλεπεις.αν σε κανει εδω ειμαστεΕχει εξοδο usb και δεχεται συσκευες.Αναλογα τωρα τι θες να συνδεσεις.Εξω απο Θεσσαλονικη ειμαι , αν πληρωνεις μεταφορικα το πηρες.OK. Θα το τιμήσω να κανω καμιά μόντα με την κεραία. Όποτε και αν θέλεις το στέλνεις.Αν δεν εχεις τα στοιχεία μου απο την τελευταια συναλλαγή μας με τον HDD πεσμου να στα ξαναστείλω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 24, 2013 από Seaside Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιούνιος 24, 2013 #2606 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Τράβηξε του ένα reset, γιατί από τότε που κόπηκε το τηλέφωνο στην Ελλάδα δεν το ξανά χρησιμοποίησα.Προς το παρόν μονο στην πρίζα το εβαλα.Δοκιμή με κατ'εξοχήν οταν το συνδέσουν. Εχουμε ακόμα.Σε ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 24, 2013 #2607 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Jax δεν έχει έρθει ακόμα το δικό μου! (ενημέρωση)Πάνο σόρρυ. Στάλθηκε Παρασκευή με ΕΛΤΑ συστημένο, οπότε θα παραλάβεις λογικά αύριο.[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]: Παρέλαβες; γιατί δεν μπορώ να βρω το δέμα σου στο online σύστημα, αν και έχω το σωστό serial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 24, 2013 #2608 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Oχι Ζάχο, δεν εχει έρθει κάτι ακόμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιούνιος 24, 2013 #2609 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Έπρεπε να έχεις παραλάβει από Πέμπτη.Θα τους ιππεύσω στα ελτά courier... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 24, 2013 #2610 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Lol, ωραίοι. Ούτε ειδοποίηση δεν έχει έρθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Ιούνιος 24, 2013 #2611 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2013 Πάνο σόρρυ. Στάλθηκε Παρασκευή με ΕΛΤΑ συστημένο, οπότε θα παραλάβεις λογικά αύριο.[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]: Παρέλαβες; γιατί δεν μπορώ να βρω το δέμα σου στο online σύστημα, αν και έχω το σωστό serial.καλά ρε συ δεν έγινε και κάτι! Ευχαριστώ και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 25, 2013 #2612 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 χαρίζεται steam code για το awesomenauts... οι πρώτοι έξι που το ζητήσουν θα μπουν σε κλήρωση και θα ρίξω ζάρι το οποίο θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω εδώ...Sorry αλλά νομίζω ότι έτσι είναι δίκαιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 25, 2013 #2613 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 χαρίζεται steam code για το awesomenauts...οι πρώτοι έξι που το ζητήσουν θα μπουν σε κλήρωση και θα ρίξω ζάρι το οποίο θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω εδώ...Sorry αλλά νομίζω ότι έτσι είναι δίκαιο... Μπορώ να ποντάρω 50€ σε ντόρτια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 25, 2013 #2614 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 μπορείς να ποντάρεις στο 1 και να πάρεις το awesomenauts αν ενδιαφέρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Ιούνιος 25, 2013 #2615 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Don't mind if I join Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιούνιος 25, 2013 #2616 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Όχι ευχαριστώ, νομίζω το έχω αλλά και πάλι δε θα παίξω άρα καλύτερα καποιος που θα πιάσει τόπο. Εγώ λεφτά θέλω να ποντάρω αφού το γύρισες στο μπαρμπούτι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 25, 2013 #2617 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 γράψτε ότι η κλήρωση θα γίνει με random.org... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Ιούνιος 25, 2013 #2618 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 γιατί δνε το βάζεις στο steamgifts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 25, 2013 #2619 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 χαρίζεται steam code για το awesomenauts...οι πρώτοι έξι που το ζητήσουν θα μπουν σε κλήρωση και θα ρίξω ζάρι το οποίο θα βγάλω φωτό και θα ανεβάσω εδώ...Sorry αλλά νομίζω ότι έτσι είναι δίκαιο... Εάν σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς υπάρχει και αυτό: http://www.thelab.gr/gaming/steamgifts-com-thread-98308.html Μέσα από το Steamgifts μπορείς να κληρώνεις παιχνίδια, αλλά και να συμμετέχεις σε κληρώσεις άλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιούνιος 25, 2013 #2620 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 γιατί θέλω και κάποιο από τα παιδιά που δεν είναι στα giveaways να έχουν μια ευκαιρία να το πάρουν. και νομίζω ότι το έχουν οι περισσότεροι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts