GnF Μάρτιος 29, 2013 #2321 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Αλήθεια?...Τελικά εκανα καλα που δε κοιμήθηκα!Ενδιαφέρομαι αλλα επειδη ειμαι λίγο άσχετος, που μπαίνει αυτο? ξέρω το north bridge kai to south bridge.αν έχεις την μητρική της υπογραφής σου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Μάρτιος 29, 2013 #2322 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 αν έχεις την μητρική της υπογραφής σου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.Ωχ κατάλαβα,επειδη ειναι κολημένο με το πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 29, 2013 #2323 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Ωχ κατάλαβα,επειδη ειναι κολημένο με το πιο πάνω?αν ξηλώσεις την ψύκτρα σου που απάγει θερμότητα απο το chipset και ταυτόχρονα απο τα vrm για να βάλεις το block θα πρέπει να βρείς τρόπο να κρυώνεις τα vrm. Ίσως να κόψεις και αφήσεις την υπόλοιπη ψήκτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Μάρτιος 29, 2013 #2324 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Δινονται τα εξης παιχνιδια (απο περιοδικα ) Darkfall Hitman-contracts The mystery of the mummy Post portem Myst Syberia syberia 2 counterstrike 1 Ειναι εμφανισιακα σε καλη κατασταση Μinority report (dvd) Groundhog day (dvd) Aν καποιος ενδιαφερεται (αλλα θα πληρωσει πορτα-πορτα εξοδα παραληπτη περιπου 6 Ε..).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Μάρτιος 29, 2013 #2325 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Μηπως γίνεται με πατέντα να μπούν στην gpu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάρτιος 29, 2013 #2326 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Δινονται τα εξης παιχνιδια (απο περιοδικα )Darkfall Hitman-contracts The mystery of the mummy Post portem Myst Syberia syberia 2 counterstrike 1 Ειναι εμφανισιακα σε καλη κατασταση Μinority report (dvd) Groundhog day (dvd) Aν καποιος ενδιαφερεται (αλλα θα πληρωσει πορτα-πορτα εξοδα παραληπτη περιπου 6 Ε..).. Δε φαντάζομαι να έχουν κανένα κλειδί για Steam, ε? Ενδιαφέρομαι για τα Syberia και λίγο για κάποια από τα υπόλοιπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Μάρτιος 29, 2013 #2327 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 @GnFΚαλησπέρα φίλε , θα το ήθελα το Alphacool αν δεν δωθεί στον παραπάνω που ενδιφέρθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GnF Μάρτιος 29, 2013 #2328 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Μηπως γίνεται με πατέντα να μπούν στην gpu?πιθανό αλλά θα το μάθεις μόνο αν το δοκιμάσεις και δεν ξέρω αν θα κάνει σωστή απαγωγή απο ΄τοσο μεγάλο φόρτο εργασίας@GnFΚαλησπέρα φίλε , θα το ήθελα το Alphacool αν δεν δωθεί στον παραπάνω που ενδιφέρθηκε. πολύ ευχαρίστως αν το παλικάρι απο επάνω μας πεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 29, 2013 #2329 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Χαριζονται ενα DVD Ide ασπρο ASUSενα trust predator xk100 joystickκαι μια ψυκτρα σκληρου zalmanΠρωτα εδω, ο πρωτος μου λεει ποιο θελει και παιρνει.οχι ολα ενας και μην τα δω σε μια βδομαγα για πουλημα .επισης εχω την επιλογη του να επιλεξω σε ποιον θα τα δωσω περα απο τη σειρα προτεραιοτητας...Up γιατι τελικα κανενα δε δοθηκε καθως τελικα κανεις δεν επικοινωνησε απο οσους ειχαν πει.Εαν καποιος εχει κανα ποντικι που να μην το θελει ας μου στειλει ενα πμ.μονο με μπιλια να μην ειναι.το θελω για το λαπτοπ γιατι δε τη παλευω με το trackpad και παιζω και κανα cs που και που και δεν εχω δευτερο ποντικι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Scientist Μάρτιος 29, 2013 #2330 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 πιθανό αλλά θα το μάθεις μόνο αν το δοκιμάσεις και δεν ξέρω αν θα κάνει σωστή απαγωγή απο ΄τοσο μεγάλο φόρτο εργασίαςπολύ ευχαρίστως αν το παλικάρι απο επάνω μας πεί.Ενοείται πως ειναι ελεύθερα απο εμένα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Μάρτιος 29, 2013 #2331 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2013 Up μιας και κανείς δεν τα πήρε τελικά:Εδώ και καιρό τα δίνω αυτά σε αγγελία, τα δύο ήταν για χάρισμα έτσι κι αλλιώς, αλλά κανείς δεν τα ζήτησε.Τα ποστάρω εδώ για χάρισμα, ελπίζω να τα χρειαστεί κάποιος γιατί σε λίγες μέρες μάλλον πάνε για ανακύκλωση.Όποιος θέλει κάντε κι ένα mention για να το δω. Παραλαβή απο Περιοχή Ανάληψη Θεσσαλονίκης.Modem - Router: Micronet OTE aDSL modem: Για απλή σύνδεση πχ ΟΤΕ aDSL.Modem - Router: SAGEM FAst800 OTE aDSL modem: Απλό κλασσικό για απλή σύνδεση aDSLΕκτυπωτής: HP Deskjet 5150 USB - Λειτουργικός, φυσικά είναι κάποιο καιρό εκτός χρήσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Μάρτιος 30, 2013 #2332 Κοινοποίηση Μάρτιος 30, 2013 Up γιατι τελικα κανενα δε δοθηκε καθως τελικα κανεις δεν επικοινωνησε απο οσους ειχαν πει.Εαν καποιος εχει κανα ποντικι που να μην το θελει ας μου στειλει ενα πμ.μονο με μπιλια να μην ειναι.το θελω για το λαπτοπ γιατι δε τη παλευω με το trackpad και παιζω και κανα cs που και που και δεν εχω δευτερο ποντικι.Εμεινε μονο η ψυκτρα.τα αλλα εφυγαν.βρεθηκε και ποντικι Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 31, 2013 #2333 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Χαρίζονται τα παρακάτω... Περιοδικά PC Master Νούμερα απο 222 έως 272. Λείπουν κάποια, δεν είναι πλήρης η συλλογή. Επίσης έχω και τα cd τους. Δώρο και κάποια PC Magazine Στο πατρικό μου έχω και αρκετά παλιότερα τεύχη απο το 2001. Πληκτρολόγιο Logitech PS2. Είναι σε άριστη κατάσταση λειτουργικά. Ένα καθαρισματάκι το θέλει όμως γιατί κάθεται αρκετό καιρό ξεχασμένο στην ντουλάπα. Παραλαβή μόνο απο Ίλιον απογευματινές ώρες. Δυστυχώς δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου να τρέχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Μάρτιος 31, 2013 #2334 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 θα με ενδιεφερε το πληκτρολογιο στειλε μου ενα πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Μάρτιος 31, 2013 #2335 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 θα με ενδιεφερε το πληκτρολογιο στειλε μου ενα πμΔεν μπορώ να σου στείλω. Βγάζει σφάλμα. Στείλε εσύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Μάρτιος 31, 2013 #2336 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Θα με ενδιεφερε και μενα το πληκτρολογιο αν δεν το παρει τελικα ο φιλος απο πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Μάρτιος 31, 2013 #2337 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2013 Παρέλαβα σήμερα την "οθονούλα" από τον PClord!Ευχαριστώ! Αύριο έχω καλό καθάρισμα και στο γραφείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Απρίλιος 1, 2013 #2338 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 [MENTION=21135]vlahoskwn[/MENTION]Εξακολουθείς να μην μπορείς να λάβεις pm. Δεν μπορώ να απαντήσω. Θα απαντήσω εδώ αναγκαστικά:Δυστυχώς δε γίνεται να στο στείλω εκτός Αθηνών. Δεν έχω να το συσκευάσω. κουτί δεν υπάρχει. Αν το τυλίξω σε σακούλα θα σπάσει και τσάμπα θα πληρώνω μεταφορικά.[MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION]το πληκτρολόγιο δικό σου στείλε πμ να κανονίσουμε να περάσεις να το πάρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
regent Απρίλιος 1, 2013 #2339 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2013 [MENTION=4402]regent[/MENTION] ενδιαφέρεσαι ακόμη ? ?Ενδιαφέρομαι αν υπάρχει ακόμα. Λυπάμαι για την καθυστερημένη απάντηση αλλά είχα να μπω καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Απρίλιος 2, 2013 #2340 Κοινοποίηση Απρίλιος 2, 2013 ενταξει φιλε swatoner δεν περαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts