VladimiR Οκτώβριος 13, 2012 #1521 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 [MENTION=6617]HILL.K[/MENTION] Εγώ είμαι ο Κώστας! Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] για την καρτούλα PCI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerocool Οκτώβριος 14, 2012 #1522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορούμε να βάλουμε πράγματα εκτός πληροφορικής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 14, 2012 #1523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 oτι θες βαζεις.... πριν μια σελιδα εδωσε ενα παιδι ενα radio-mp3 αυτοκινητου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2012 #1524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Σε αυτά που έχω στο προηγούμενο μου ποστ προστίθεται και ένα καλώδιο scart μήκους 1.5μ το οποίο είναι ακόμη σφραγισμένο. Να ενημερώσω πως αν τα πράγματα δεν φύγουν εντός λίγων ημερών θα πάνε για πέταμα Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Οκτώβριος 15, 2012 #1525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Σε αυτά που έχω στο προηγούμενο μου ποστ προστίθεται και ένα καλώδιο scart μήκους 1.5μ το οποίο είναι ακόμη σφραγισμένο. Να ενημερώσω πως αν τα πράγματα δεν φύγουν εντός λίγων ημερών θα πάνε για πέταμα Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk Μοσχατο στον ηλεκτρικο βολευει να περασω να το παραλαβω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 15, 2012 #1526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 φιλε Mpilia με ενδιαφερει ο φορτιστης του laptop HP.νομιζω ειμαι ο πρωτος που εκφραζει ενδιαφερον,αν οντως ιχυει σε παρακαλω στειλε ενα πμ να μπυ πεις πως μπορω να τον παραλαβω.ευχαριστω.Minaspit, περιμενω απαντηση απο τον Tankard αν μπορεσει τελικα να παρει τα πραγματα επειδη προηγειται, αλλιως σου λεω εσενα αμεσως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 15, 2012 #1527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 - 2 τροφοδοτικά (no name) 300W ATX. πριν 3-4 χρόνια που τα είχα δοκιμάσει τελευταία φορά λειτουργούσαν κανονικά.Αν υπάρχουν ακόμα, θα ήθελα το ένα τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 15, 2012 #1528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 Αν υπάρχουν ακόμα, θα ήθελα το ένα τροφοδοτικό. έχει μεινει ενα. Όποτε σε βγάλει ο δρόμος σου από Μοσχάτο περνάς και το παίρνεις [MENTION=15515]tavlamari[/MENTION] Κανενα πρόβλημα. Έχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fjsc Οκτώβριος 15, 2012 #1529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2012 έχει μεινει ενα. Όποτε σε βγάλει ο δρόμος σου από Μοσχάτο περνάς και το παίρνεις Ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω π.μ να κανονίσουμε συνάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris_led Οκτώβριος 16, 2012 #1530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Καλημέρα έχω μια CRT 17αρα hitachi cm615 (έχει και λειτουργία που απομαγνητίζεται! αμέ!! ) Τα κουμπάκια της θέλουν να τα πατάς λίγο πλάγια για να δουλέψουν, αλλά κατά τα άλλα είναι οκ! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την παραλάβει από Ζωγράφου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2012 #1531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 (edited) Αυριο-μεθαυριο θα εχω προς διαθεση ενα σετ 5.1 ηχειων Creative Inspire T6200. Ολα δουλευουν μια χαρα, εκτος απο το χειριστηριο που παρα-ειναι ευαισθητο! ΕΓΩ θα διαλεξω σε ποιον θα το δωσω βαση ¨παλαιοτητας" και κατα ποσο active ειναι ο χρηστης.ΑΝ δεν σας αρεσει ο τροπος που το δινω, απλα μην ποσταρετε.... Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 16, 2012 από YDinopoulos Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 16, 2012 #1532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Καλημερα Γιαννη,θα τα ηθελα τα ηχεια για το σπιτι της κοπελας μου που εχει κατι απλα 2,1 για ταινιες.:flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 16, 2012 #1533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Βάλε με σαν προτεραιότητα!!Σκ θα μπορέσω να περάσω με το αμάξι αν είναι..Αν δεν το πάρει ο Φάνης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Οκτώβριος 16, 2012 #1534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Minaspit, περιμενω απαντηση απο τον Tankard αν μπορεσει τελικα να παρει τα πραγματα επειδη προηγειται, αλλιως σου λεω εσενα αμεσως..Παίδες λόγω έλλειψης χρόνου θα απορύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ πολύ τον Mpilias για την προσφορά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2012 #1535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 @FANISTELROOY , σου στελνω ΡΜ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 16, 2012 #1536 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Παίδες λόγω έλλειψης χρόνου θα απορύρω το ενδιαφέρον μου. Ευχαριστώ πολύ τον Mpilias για την προσφορά του.Οποτε Minaspit αν θελεις μου στελνεις πμ να κανονισουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 16, 2012 #1537 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Αν γινεται να "μπω στη σειρα" για τα ηχεια? Τα θελω για την αδερφη μου της εχω παρει τα δικα της 2.1 (να εχω μουσικη στο φοιτητοσπιτο) και την εχω αφησει με τα ηχεια του φορητου μονο τοσο καιρο :whistling Θα το εκτιμουσα καθως δεν εχω σκοπο να διαθεσω χρηματα για αγορα καινουριων Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2012 #1538 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Εχω κανονισει με τον Φανη για αυριο. Αν δεν κατσει θα ενημερωσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Οκτώβριος 16, 2012 #1539 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Αυριο-μεθαυριο θα εχω προς διαθεση ενα σετ 5.1 ηχειων Creative Inspire T6200. Ολα δουλευουν μια χαρα, εκτος απο το χειριστηριο που παρα-ειναι ευαισθητο! ΕΓΩ θα διαλεξω σε ποιον θα το δωσω βαση ¨παλαιοτητας" και κατα ποσο active ειναι ο χρηστης.ΑΝ δεν σας αρεσει ο τροπος που το δινω, απλα μην ποσταρετε....Κ εγώ σε σειρά για τα ηχεία! Βασικα μόνο αν γίνετε αποστολή! Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 16, 2012 #1540 Κοινοποίηση Οκτώβριος 16, 2012 Οχι. Ειναι αρκετα βαρια, δεν αξιζει και δεν προκειται να ταλαιπωρηθω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts