dimitrisOS Οκτώβριος 9, 2012 #1481 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Αργησα,?Απαντησα μετα απο 4 λεπτα μολις το ειδα δηλαδη. Δεν πειραζει απλα κοιταξες τις ωρες που εγινε η ζητηση σε συγκιρση με το αλλο σιτε?? αυτό έκανα σε εκείνο το site λέει "από pan..... » Τρί Οκτ 09, 2012 1:59 pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kwstas71 Οκτώβριος 9, 2012 #1482 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Εγινε συγνωμη για την συνχηση παντως αν δεν παρει την καμερα το παιδι, ενδιαφερομαι εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Οκτώβριος 9, 2012 #1483 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Κάπως άσχετο με την θεματολογία του TheLab.gr, αλλά μιας και άλλαξα το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου μου, χαρίζω το παλιό DEH-P3500MP της Pioneer. Το μόνο θεματάκι, είναι ότι κάποιες (σχετικά σπάνια) φορές, αν πας πχ να δυναμώσεις την ένταση, δεν κάνει καλή επαφή η πρόσοψη με την υπόλοιπη μονάδα, με αποτέλεσμα να κλείνει για κάποια δευτερόλεπτα. Κι αυτό γιατί πριν αρκετά χρόνια, είχε σπάσει το ένα από τα δύο κερατάκια που κρατούν την πρόσοψη, και η αντικατάστασή του έγινε από εμάς. Το πλαστικό περίβλημα, ανθρακί χρώματος, που φαίνεται στο link δυστυχώς δεν συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία. Δίνεται μόνο ότι βλέπετε στη δεύτερη φωτογραφία. Ορίστε και ορισμένες φώτος... Όποιος ενδιαφέρεται (άμα το χρειάζεται πραγματικά ακόμα καλύτερα) και μπορεί να περάσει από Ηλιούπολη, ας ενημερώσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Οκτώβριος 9, 2012 #1484 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Το θέλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
physio Οκτώβριος 9, 2012 #1485 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο TifoziF1 για το πολυμηχάνημα epson...:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Οκτώβριος 9, 2012 #1486 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 έμεινε το κινητό !Να υπενθυμίσω παραλαβή από Γαλάτσι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos Οκτώβριος 9, 2012 #1487 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 έμεινε το κινητό !Να υπενθυμίσω παραλαβή από Γαλάτσι .Δημήτρη, το Pebl θα μ' ενδιέφερε κι εμένα, μιας και έχω ένα άριστο εμφανισιακά αλλά χαλασμένο :-)Το θέμα είναι ότι είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είσαι διατεθειμένος να το στείλεις Θεσσαλονίκη, με έξοδα δικά μου φυσικά, θα το ήθελα. Αλλιώς καλή καρδιά και κάποιος άλλος θα βρεθεί να σ' απαλλάξει ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Οκτώβριος 9, 2012 #1488 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2012 Χαρίζετε camera Microsoft VX-800 σε λευκό χρώμα και ένα κινητό motorola pebl u6 σε μαύρο χρώμα δουλεύει αλλά η εξωτερική το εμφάνιση είναι τραγική Μένα Γαλάτσι και παραλάβει κάπου εκεί κοντά αποστολές δεν κάνω διότι δεν με βολεύει .Η "αγγελία" έχει μπει και σε άλλα site .Ευχαριστώ.Υπαρχει ακομα διαθεσιμη η καμερα? αν ναι ενδιαφερομαι. Στειλε μου pm να με ενημερωσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrisOS Οκτώβριος 10, 2012 #1489 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Δημήτρη, το Pebl θα μ' ενδιέφερε κι εμένα, μιας και έχω ένα άριστο εμφανισιακά αλλά χαλασμένο :-)Το θέμα είναι ότι είμαι Θεσσαλονίκη. Αν είσαι διατεθειμένος να το στείλεις Θεσσαλονίκη, με έξοδα δικά μου φυσικά, θα το ήθελα. Αλλιώς καλή καρδιά και κάποιος άλλος θα βρεθεί να σ' απαλλάξει ;-)Αφού δεν το θέλει κανείς άλλος ας το στείλω αλλά θα αργήσω λίγο γιατί δεν με βολεύει το ταχυδρομείοΥπαρχει ακομα διαθεσιμη η καμερα? αν ναι ενδιαφερομαι. Στειλε μου pm να με ενημερωσειςέχω αναφέρει πως έχει φύγει Link to comment Share on other sites More sharing options...
zografos Οκτώβριος 10, 2012 #1490 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Αφού δεν το θέλει κανείς άλλος ας το στείλω αλλά θα αργήσω λίγο γιατί δεν με βολεύει το ταχυδρομείοΣ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου στέλνω με PM τα στοιχεία μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOHNX2 Οκτώβριος 10, 2012 #1491 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 (edited) ---- Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 10, 2012 από JOHNX2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Οκτώβριος 10, 2012 #1492 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2012 Παιδια εαν καποιος εχει καρτα γραφικων PCI-E οτι μαρκα/μοντελο να ειναι, και δεν την θελει, ας στειλει ενα Π.Μ.Ευχαριστω.σε λάθος thread έχεις ποστάρει.Βάλτο στη ζήτηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Οκτώβριος 11, 2012 #1493 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 here :jump1:done :lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 11, 2012 #1494 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 Να κλειδωσουμε ολο το thread δεν πολυ-λεει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Οκτώβριος 11, 2012 #1495 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2012 done :lock: άψογος ο jaguar !!! Και πάλη ευχαριστώ ! μου βγήκε λίγο ο πάτος μέχρι να το φέρω πέραμα αλλά χαλάλι !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 12, 2012 #1496 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Χαριζω εναν φορτιστη laptop HP ο οποιος κατι επαθε πριν καποιο καιρο και αγορασαμε καινουργιο για το λαπτοπ.. Αν καποιος εχει ορεξη να τον παλεψει ειναι καλοδεχουμενος..Ο φορτιστης λεει 90W max, 19V, 4.74A.. Ειναι με το ντουκι βυσμα της hp γιατι ειναι για 17αρη.. Αν καποιος θελει φωτογραφια για να επιβεβαιωσει το βυσμα η οτιδηποτε αλλο μπορω να του στειλω με μειλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Οκτώβριος 12, 2012 #1497 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Αν είσαι Αθήνα με ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
digitaltiger Οκτώβριος 12, 2012 #1498 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Χαρίζονται 2 "ρακορακια" διαμέτρου 3/8 γωνιακά..Δυστυχώς δεν μπορώ εγώ να τα χρησιμοποιήσω γιατί δεν κουμπώνουν πάνω στα εξαρτήματα μου..έχω μονο γωνιακά...ασημένια είναι!! Τα δίνω γιατί δεν μου χρειάζονται θα πάρω ίσια Καλησπερα,υπαρχουν ακομα τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THANOSJ3 Οκτώβριος 12, 2012 #1499 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 Όχι τα έχω στείλει στον [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] περιμένω να τα παραλάβει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladimiR Οκτώβριος 12, 2012 #1500 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2012 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] μήπως υπάρχει ακόμα η κάρτα PCI 4+1 USB??Έχω ένα μηχάνημα P4 που αντέχει ακόμα αλλά δε δουλεύει καμία USB θύρα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts