YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2012 #1421 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 @hayabusa Ενδιαφερομαι για το μοντεμ. Μπορεις να μου πεις μερικα στοιχεια οπως chipset η/και μαρκα-μοντελο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 4, 2012 #1422 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Ένα connexant 56k/v92 ειναι Γιάννη. Θα στο βγάλω μια φωτο το βραδακι (αν δε σε κατατοπισα) και θα την ανεβασω εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Οκτώβριος 4, 2012 #1423 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 PIII866. Όπως το βλέπετε,τελευταία φορά δούλευε,χρειάστηκα κάτι απ' το κουτί του και το ξεντέριασα,μού 'μεινε αυτό. Μόνο απ' το χώρο μου (Αθήνα,κέντρο),δεν δέχομαι επιστροφές!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 4, 2012 #1424 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 (edited) [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] αν ο Γιάννης δεν πάρει τελικά το modem, ενδιαφέρομαι και εγώ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 4, 2012 από minast Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 4, 2012 #1425 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 TV TUNER HAUPPAUGE WINTV HVR-1200 BULK - TV TUNER - E-SHOP.GR παραλαβή από Καλλιθέα έχω ακόμα μερικές από αυτές: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 4, 2012 #1426 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 η κάρτα τηλεόρασης δικιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 4, 2012 #1427 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 [MENTION=22342]minast[/MENTION]Φιλαρακο, παιρνεις σειρα μιας κ δεν μου κανει...Ζανη θενκς Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Οκτώβριος 4, 2012 #1428 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 TV TUNERHAUPPAUGE WINTV HVR-1200 BULK - TV TUNER - E-SHOP.GRπαραλαβή από Καλλιθέα έχω ακόμα μερικές από αυτές: θελω αν γινετε 2 καρτες ηχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
washcloud Οκτώβριος 4, 2012 #1429 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2012 Καλησπέρα...Χαρίζεταί ένας σκληρός δίσκος Western Digital..Τύπος Διασύνδεσης IDE..Χωριτηκότητα : 80GB Μοντέλο : Western Digital Caviar WD800Πρόβλημα : Ενώ συνδέεται με το συστηματακι που εχω μετατροπης ide>usb και τροφοδοτικο...δεν τον αναγνωρίζει μέσα στο συστημα του υπολογιστή καθόλου...Τον δίνω έτσι ώστε κάποιος να τον ψάξει να ασχοληθεί..Μπορεί να θέλει απλά αλλαξει η πλακέτα και να τον αναγνωρίσει.....μετά από συνεννόηση με Θάνο και αναμονή μπας και τον πάρει κάποιος άλλος, τον ΓουΝτου, τελικά τον κρατά για εμένα όπως μ' ενημέρωσε και ζήτησε να διακοινώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Οκτώβριος 5, 2012 #1430 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 TV TUNERHAUPPAUGE WINTV HVR-1200 BULK - TV TUNER - E-SHOP.GRΑν για οποιοδήποτε λόγο στραβώσει για την Κάρτα TV με τον astrolabos , και αν θέλεις βέβαια έχε και μένα υπόψιν σου:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 5, 2012 #1431 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=4796]TifoziF1[/MENTION]Μπορώ να παραλάβω τον εκτυπωτή? Έχω τον ίδιο και θα τον ήθελα για ανταλλακτικά μιας και ο δικός μου άρχισε να κάνει κάτι περίεργα κολλήματα τελευταία.Και επειδή είναι η 2η φορά που παίρνω κάτι από εδώ μέσα, είναι σειρά μου να χαρίσω. Λίστα εντός των επόμενων ημερών με καμιά 10αριά πραγματάκια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1432 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 ok, θα σου στείλω πμ και αν δεν τα καταφέρουμε πάει στον επόμενο Σειρά μου: Χαρίζονται: - 2 τροφοδοτικά (no name) 300W ATX. πριν 3-4 χρόνια που τα είχα δοκιμάσει τελευταία φορά λειτουργούσαν κανονικά. - 1 κάρτα ήχου 2.1 Creative - 56άρι pci modem - PCI κάρτα με 4 + 1εσωτερική θύρες USB - Aντιγραφικό CD Αrtec, (48/12/48) ΙDE - 12άρης ανεμιστήρας evercool. Παραλαβή από Μοσχάτο. Νομίζω δεν αξίζει αποστολή. Απαραίτητες προϋποθέσεις: 1. Όποιος πάρει κάτι να το χρειάζεται πραγματικά 2. Να έχει ξεσκονόπανο γιατί θα το χρειαστεί οπωσδήποτε 3. Aν κάποιος θέλει να ζητήσει κάτι κάντε mention για να το δω, ώστε να μην υπάρξουν μπερδέματα Προστίθεται και ένα dvd-rom LG IDE χρώματος μαύρου. Το μοντεμάκι θα το παρει ο [MENTION=22342]minast[/MENTION] [MENTION=22962]Kwstas71[/MENTION] Ο ανεμιστήρας ειναι ακόμη ελεύθερος αν τον θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 5, 2012 #1433 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 dvd-rom LG IDE θα με ενδιέφερε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 5, 2012 #1434 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Κι εμενα με ενδιαφερει το dvd-rom LG IDE,εχει καει το δικο μου και δεν εχω αξιωθει ακομα να παρω.Επισης χαριζονται pc-games:lego island etreme stunts (espaniol version)patrician IIair conflictslego rock raidershour of victory Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1435 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Όποιος μπορεί να περάσει από Μοσχάτο να το πάρει είναι δικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1436 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 dvd-rom LG IDE θα με ενδιέφερε!! αναμένω πμ για να κανονίσουμε. Εναλλακτικά το παίρνει ο [MENTION=16086]argy1[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 5, 2012 #1437 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] Ενδιαφερομαι για μια sound blaster..Ειναι διαφορετικες? ειναι καποια καλυτερη και καποια χειροτερη? δεν ξερω απο καρτες ηχου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 5, 2012 #1438 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 Κι εμενα με ενδιαφερει το dvd-rom LG IDE,εχει καει το δικο μου και δεν εχω αξιωθει ακομα να παρω.Επισης χαριζονται pc-games: lego island etreme stunts (espaniol version) patrician II air conflicts lego rock raiders hour of victory Pass από μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 5, 2012 #1439 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 To modem παρελήφθη από τον [MENTION=22342]minast[/MENTION] [MENTION=16086]argy1[/MENTION] περιμένω τηλέφωνο οπότε θέλεις Sent from my Galaxy Tab 2 10.1 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 5, 2012 #1440 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2012 [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION] Ενδιαφερομαι για μια sound blaster..Ειναι διαφορετικες? ειναι καποια καλυτερη και καποια χειροτερη? δεν ξερω απο καρτες ηχου..[MENTION=10028]Mpilias[/MENTION]αυτές που βλέπεις στην φωτογραφία είναι όλες ίδιες υπάρχει κάποιος να πέραση να παραλαβή η έχεις κατέβει Αθήνα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts