THANOSJ3 Οκτώβριος 1, 2012 #1361 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Βρε παιδιά να μπορούμε να χαρίζουμε τουλάχιστον...υπάρχει πράγμα να δώσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1362 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Άν κάποιος χαρίσει, μπορεί να συμμετέχει. Και πάλι αυτό θα είναι στη κρίση μας και δε το κονσερβοποιούμε σε κάποιον κανόνα για να έχουμε ευελιξία Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Οκτώβριος 1, 2012 #1363 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 (edited) Με μηδέν μηνύματα δεν νομίζω. Δοκίμασε όταν περάσεις τα 100. Και από εδώ και πέρα, λόγω του γεγονότος με τον vasmeister, δεκτοί σε giveaways θα γίνονται όσοι είναι 6 μήνες στο φόρουμ και έχουν 100 μηνύματα. Όσοι δεν πληρούν τον κανόνα θα γίνονται τυπικά thread banned μέχρι να πιάσουν και τα δύο τα όρια.Με αγάπη, Λάβος.Φίλε Λάβε, γίνεσαι αρκετά σκληρός όντως με του λακωνικούς.Για παράδειγμα είναι πολύ εύκολο, όχι να πιάσεις το όριο των 100, αλλά ακόμα και τα 1000 αρκεί να γράφειςμπαρούφες του στύλ "Συμφωνώ", "Ωραία", "Μπράβο" κλπ.Το θέμα δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει δηλαδή τόσο με τα μηνύματα(άποψη μου βέβαια)...Εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι όπως κι εγώ που κυρίως διαβάζουν και μαθαίνουν πράγματα και εντάξει, όπουμπορώ να βοηθήσω κι εγώ με την όποια εμπειρία μου θα γράψω.Το θέμα έχει να κάνει με τον πόσο καιρό είναι ο καθένας γραμμένος και με την συμμετοχή που έχει στο τσαμπέ!Κι εγώ έχω κάνει μόνο αγορές βέβαια γιατί δεν είχα ακόμα το δικαίωμα για πώληση(και δεν έκανα το τρίκ που έκαναν ορισμένοι με αγγελίες άλλων...), κι έχω πάρει απο εδώ 2 πραγματάκια λόγω της τραγικής οικονομικής μου κατάστασης πλέον.Αν θεωρείς πάντως ότι όντως δεν θα πρέπει να έχουμε δικαίωμα στο giveaway, πάο πάσο!:suicide2:Φιλικά πάντα και για μένα δεν θα αλλάξει κάτι για το Lab!:no: Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2012 από newmail115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Οκτώβριος 1, 2012 #1364 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 (edited) Με μηδέν μηνύματα δεν νομίζω. Δοκίμασε όταν περάσεις τα 100. δεκτοί σε giveaways θα γίνονται όσοι είναι 6 μήνες στο φόρουμ και έχουν 100 μηνύματα. νομίζω πως ένα διαζευτικό "ή" αντί για "και" θα ήταν πιο δίκαιο.Ακόμα και να μην γράψει τίποτα κάποιος δε νομίζω να περιμένει 6 μήνες για να πάρει κάτι από εδώ. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2012 από roybatty Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1365 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Με το ή γίνονται πιο δίκαια τα πράγματα. Το αλλάζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Οκτώβριος 1, 2012 #1366 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Με το ή γίνονται πιο δίκαια τα πράγματα. Το αλλάζω. Ε είσαι αλλαχτής Έυγε:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Οκτώβριος 2, 2012 #1367 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Καλησπέρα σε όλους σας. Φίλε Argy βλέπω ο σκληρός σου είναι IDE. Επειδή δεν έχω καλώδιο θα μπορούσες να μου δώσεις αν έχεις? Δηλώνω ενδιαφέρον! (Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να βάλω έικόνα και να γράψω το συστημά μου όπως έχετε οι περισσότεροι? Ευχαριστώsorry αλλά μόνο εγώ νομίζω ότι ο [MENTION=26344]prokopeos[/MENTION] είναι ο vasmeister;; Φυσικά είναι αθώος μέχρι απόδειξης του αντίθετου.. :giveup:Ontopic τώρα [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION] ενημερώνω πως θα περιμένω μέχρι αυτό το σκ αλλιώς το pc θα πάει σε όποιον ενδιαφερθεί... Να αδειάσει το δωμάτιο θέλω... Σε λίγο θα φτιάξω αλλά δύο pc για χάρισμα, θα ενημερώσω στο thread αφού τα κάνω λειτουργικά πρώτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 2, 2012 #1368 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Φυσικά είναι αθώος μέχρι απόδειξης του αντίθετου.. Γι'αυτό το λόγο δεν έχει φάει ban ακόμα, μιας και έχω παραπάνω από μια ενδείξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Οκτώβριος 2, 2012 #1369 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 Και για να ξαναμπουμε στο κλιμα..Χαριζεται Western Digital WD400 40GB IDE πληρως λειτουργικος ρΣε ποια περιοχή είσαι?Φτιάχνω συστηματάκι (με xp) για φίλο και γλυτώνουμε χρήματα..αν είσαι σχετικά κοντά μπορώ να μπώ στον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Οκτώβριος 2, 2012 #1370 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2012 έχω μια δωροεπιταγη 20€ για αγορές από 100ευρω και πάνω από καταστήματά Γερμανός ,ΟΤΕ,κόσμοτε. μέχρι 31/10. αν κάποιος ενδιαφέρεται ευχαρίστως να του τη δώσω. θα είμαι αθηνα σήμερα και αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotoscorfu Οκτώβριος 3, 2012 #1371 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK δεν έχει το πλαϊνό παράθυρο και τα fan του είναι σε καλή κατάσταση παραλαβή από Καλλιθέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 3, 2012 #1372 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 Με ενδιαφέρει το THERMALTAKE VA8000BWS ARMOR BLACK. Όταν λες ότι λείπει το παράθυρο, εννοείς δεν έχει καθόλου πλαϊνό πάνελ, σωστά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 3, 2012 #1373 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 [φωνή 4]φιλαράκι ακόμα δεν ήρθες θα μας φας το κουτάκι;[/φωνή 4] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 3, 2012 #1374 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 [φωνή 4]φιλαράκι ακόμα δεν ήρθες θα μας φας το κουτάκι;[/φωνή 4] Δε φταίω εγω αν δε μετράς τα ποστ στο Off-topic, για να μπορείς να μας τη λες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 3, 2012 #1375 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 χαλάρωσε φίλε, πλάκα σου έκανε. μην είσαι μυγιάγγιχτος Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 3, 2012 #1376 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 τα μισα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Οκτώβριος 3, 2012 #1377 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 χαριζεται καταγραφικο Pci για 4 καμερες και 1 ηχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Οκτώβριος 3, 2012 #1378 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 χαριζεται καταγραφικο Pci για 4 καμερες και 1 ηχο.εχεις καποιο λινκ καποια εικονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Οκτώβριος 3, 2012 #1379 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 χαλάρωσε φίλε, πλάκα σου έκανε. μην είσαι μυγιάγγιχτος Με 2 smilies στο μήνυμα έμοιαζα να παρεξηγήθηκα; Πόσα ήθελε για να γίνει αστείο, 4; :happy2: ΥΓ: Μου χρωστάς απάντηση σε πμ από 15/8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandrosss Οκτώβριος 3, 2012 #1380 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2012 εχεις καποιο λινκ καποια εικονα? οχι το εχω μπροστα μου ομως, και ειναι κινεζικο τωρα λινκ εικονα δυσκολα μου βαζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts