Aris137 Οκτώβριος 1, 2012 #1341 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Μιας και τον ξέθαψα θα τον δώσω σε κάποιον που θα τον έχει ανάγκη...ARK | Intel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Οκτώβριος 1, 2012 #1342 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Ξαναλεω και σταματαω εδω. Μελος το οποιο γραφει κατα βαση μονο εδω και ειδικα μονο για να ζητησει το οτιδηποτε, εμενα δεν μου αρεσει. Πες με ρατσιστη, υπερανω κλπ, δεν με κοφτει.Ολοι οσοι γραφουν εδω ειναι ενεργα μελη στο φορουμ και δεν πεφτουν με τα μουτρα στο καθε τι που χαριζεται. Υπαρχουν φυσικα κ ατομα χωρις ενεργη συμμετοχη που ζητανε καποια πραγματα, αλλα οχι συνεχεια να γινονται προκλητικοι.Sent from my HTC HD2 using TapatalkΚοίτα δεν ξέρω τι θέμα έχεις, Έχω κάνει διάφορα πόστ όμως οκ? Δεν κάθομαι να λιώνω στο να εφευρώ διάφορα threads για να γίνω πρώτος. Δεν μίλησες και πολύ ωραία και δεν μ'αρέσει η συμπεριφορά σου. Αυτός που δίνει κάτι μπορεί ν'αποφασίσει που θα το δώσει. Στην τελική κάθεσαι και ξεκατινιάζεσαι. Λοιπόν παρακαλώ τους admins να σβήσουν όλο αυτό το πανηγύρι που γίνεται απο χθες για να μην χαλαστεί το thread. ΥΓ: Βάλε λίγο μυαλό φίλε γιατί συμπεριφέρεσαι λες και είμαστε ακόμα δημοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Οκτώβριος 1, 2012 #1343 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 παρακαλώ πολύ τους admins να κάνουν delete τα δικά μου πόστ απο χθές που έγινε όλ'αυτό επειδή δεν χρειάζεται να γίνεται αυτό. Σόρρυ παίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 1, 2012 #1344 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Eγω παντως δημοτικο ειμαι! δεν ξερω για σενα..... Και επειδη αυριο εχουμε μονο Μελετη του Περιβαλλοντος να διαβασουμε βρηκα λιγο χρονο ακομα να ασχοληθω μαζι σου. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 2 μητρικες 2 Μητρικές μια 754 και μια 939 νομίζω με ψιλοφουσκίτσα πυκνωτές αλλά τελευταία φορά μπούταραν κανονικά. Και τις θες και τις 2 Δηλώνω ενδιαφέρον για τις 2 μητρικές σε ότι κατάσταση είναι. Σου στέλνω pm να συννενοηθούμε. Και ενω τις θελουν και αλλα δυο ατομα που μπορει πραγματικα να τις χρειαζονται Κ εγώ στην ουρά για μια 939!!!! Και εγώ ενδιαφέρομαι για την 939 Τελικα τις παιρνεις εσυ Φύγαν στον vasmeister Να ευχαριστήσω τον Νίκο για τις μητρικές. Συνεπέστατος, φιλικός και ευγενικός, αν και νομίζω ότι έφτασες νωρίτερα από εμένα Και οπως εχει γινει και αλλες φορες απο μελη με ιδια συμπεριφορα στο συγκεκριμενο θεμα που οτι κινειται εκτελειται, αποδεικνυεται οτι τις μητρικες δεν τις χρειαζοσουν και αντι να τις ξαναδωσεις εδω τις εβαλες αγγελια ανταλλαγης (στην ουσια σαν να πουλας και με τα χρηματα που βγαζεις να αγοραζεις κατι αλλο) Ανταλλάσω ps2 (Όχι το slim) + motherboard sockets 754,939 με: κάρτα γραφικών agp 8x +μνήμες drr1 1gb Εκτός αν προτείνετε κάτι άλλο. Ευχαριστώ. Το PS2 δεν ξέρω αν λειτουργεί.. Δεκτή δοκιμή. Αυτο ειναι που δεν γουσταρω. Το παρον θα γινει report να το δουνε και οι mod, admin klp :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 1, 2012 #1345 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 (edited) Ξεφτιλας μπαν ασαπ χασαπ+1 fanilSent from my iPhone using Tapatalk Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2012 από SirDiman Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Οκτώβριος 1, 2012 #1346 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 +1 και στους δύο απο πάνω,,, για να μην κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου με την περιοχή του vasmeister και την συσχετίσω με τον kostas17peristeri :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1347 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 O vasmeister έφαγε permaban από το φόρουμ για αυτή του την ενέργεια. Πάμε παρακάτω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 1, 2012 #1348 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Και για να ξαναμπουμε στο κλιμα..Χαριζεται Western Digital WD400 40GB IDE πληρως λειτουργικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
prokopeos Οκτώβριος 1, 2012 #1349 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Καλησπέρα σε όλους σας. Φίλε Argy βλέπω ο σκληρός σου είναι IDE. Επειδή δεν έχω καλώδιο θα μπορούσες να μου δώσεις αν έχεις? Δηλώνω ενδιαφέρον! (Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να βάλω έικόνα και να γράψω το συστημά μου όπως έχετε οι περισσότεροι? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1350 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους σας. Φίλε Argy βλέπω ο σκληρός σου είναι IDE. Επειδή δεν έχω καλώδιο θα μπορούσες να μου δώσεις αν έχεις? Δηλώνω ενδιαφέρον! (Μπορεί κάποιος να μου πεί πως μπορώ να βάλω έικόνα και να γράψω το συστημά μου όπως έχετε οι περισσότεροι? ΕυχαριστώΜε μηδέν μηνύματα δεν νομίζω. Δοκίμασε όταν περάσεις τα 100. Και από εδώ και πέρα, λόγω του γεγονότος με τον vasmeister, δεκτοί σε giveaways θα γίνονται όσοι είναι 6 μήνες στο φόρουμ ή έχουν 100 μηνύματα. Όσοι δεν πληρούν τον κανόνα θα γίνονται τυπικά thread banned μέχρι να πιάσουν και τα δύο τα όρια.Με αγάπη, Λάβος. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2012 από astrolabos Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Οκτώβριος 1, 2012 #1351 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 [MENTION=26344]prokopeos[/MENTION] Καλα μολις εκανες εγγραφη στο φορουμ και βρηκες με τη μια το thread και ετυχε να ξερεις τι παιζει ωστε να ζητησεις τον δισκο..?Σορυ αλλα θα επιλεξω που θα δωσω τον σκληρο οπως και τα υπολοιπα πραγμματακια απο το το προηγουμενο ποστ μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 1, 2012 #1352 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Χαρίζεται η καρτούλα τηλεόρασης... CRYPTO MPEG 4 PC TV RADIO - TV TUNER - E-SHOP.GRμου εκανε παρεα στα φοιτητικα μου χρόνια, τώρα κάθεται στο συρτάρι.. Θα δωθει σε ενεργα μέλη και κατα προτίμηση απο τριγυρω περιοχες γιατι δεν μπορω να στέλνω με κουριερ νομος πελλας ημαθιας θεσσαλονικης κτλπ Η κάρτα υπάρχει ακόμη; Θα βόλευε στο χωριό που μένω για την δουλειά. Θα είμαι σε αναμονή, αν βρεθεί κάποιος που την χρειάζεται, πάω πάσο Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 1, 2012 #1353 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Η καρτα υπάρχειΣε ποιο χωριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 1, 2012 #1354 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Η καρτα υπάρχειΣε ποιο χωριο?Κανονικά μένω Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω δουλειάς μένω Γαλλικό Κιλκίς.Για να μην doublepostάρω, έχω ένα πολυμηχάνημα HP 1510, αν θυμάμαι καλά. Παρέδωσε πνεύμα με τις συχνές πτώσεις τάσεις εδώ πέρα. Αν το θέλει κανείς για ανταλλακτικά ή να το φτιάξει (βαριέμαι να το ανοίξω εγώ), αρκεί να μην ζητήσει να το στείλω γιατί θα βγει ο κούκος αηδόνι. Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1355 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Κανονικά μένω Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω δουλειάς μένω Γαλλικό Κιλκίς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Οκτώβριος 1, 2012 #1356 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 να την δώσω σε ενα φίλο μου που είναι φοιτητης θεσσαλονικη να βρεθειτε αν ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Οκτώβριος 1, 2012 #1357 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Με μηδέν μηνύματα δεν νομίζω. Δοκίμασε όταν περάσεις τα 100. Και από εδώ και πέρα, λόγω του γεγονότος με τον vasmeister, δεκτοί σε giveaways θα γίνονται όσοι είναι 6 μήνες στο φόρουμ και έχουν 100 μηνύματα. Όσοι δεν πληρούν τον κανόνα θα γίνονται τυπικά thread banned μέχρι να πιάσουν και τα δύο τα όρια.Με αγάπη, Λάβος. δηλαδη σ εμας που ειμαστε "λακωνικοι" κατα καποιο τροπο δεν μας επιτρεπεται να χαριζουμε? αν κατι δεν το χρειαζομαστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 1, 2012 #1358 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Να σε γνωρίσουμε λίγο ρε παλικάρι. Μίλα στο φόρουμ, πες καμία κουβέντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Οκτώβριος 1, 2012 #1359 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Δεν μου πεφτει λογος, αλλα το να γραφεται κανεις στο φορουμ για να ζητησει με 0 post οκ ισως να ειναι υποπτο -οχι απαραιτητα-. Αλλα να μην τον αφηνουμε να χαριζει, ειναι λιγο κουλο...Με ολο τον σεβασμο στους admins γλυψ γλυψ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Οκτώβριος 1, 2012 #1360 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Τι σου κάνει ένα κόμμα βρε παιδί μου... Γαλλικό, Κιλκίς. Χωριουδάκι κοντά στη Νέα Σάντα, για όσους γνωρίζουν το στρατόπεδο. Δεν την "χρειάζομαι" την κάρτα, για αυτό λέω ότι μπορώ να περιμένω, μπορεί κάποιος να την χρειάζεται Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts