ThorLite Σεπτέμβριος 12, 2012 #1221 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζεται Sony Camera HC17E η κάμερα δουλεύει κανονικά αλλά εχει προβλημα το touchscreen η οθόνη δείχνει κανονικά εικόνα.Οποιος την θέλει περνάει και του τη δίνω.ΥΓ Θα την δώσω μόνο σε όποιον με βολέψει χρονικά και περάσει από το σπίτι μου ή τη δουλειά μου.ΥΓ2 Ζωγράφου/Αγιος Στεφανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Σεπτέμβριος 12, 2012 #1222 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 σε ποια περιοχη εισαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 12, 2012 #1223 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Ζωγράφου μετα της 6,Αγιος Στεφανος 9-4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisuresuitlarry Σεπτέμβριος 12, 2012 #1224 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 (edited) με ενδιαφερει γιατι χαλασε η δικη μου.ΥΓ σου εστειλα ενα ΡΜ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 12, 2012 από leisuresuitlarry Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Σεπτέμβριος 12, 2012 #1225 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Να δηλώσω και εγώ ενδιαφέρων (αν δεν κάτσει με τους παραπάνω)γιατί έχω την ίδια και θέλω να τη χρησιμοποιήσω για να αλλάξω κάποια κουμπιά που μου κολλάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Σεπτέμβριος 12, 2012 #1226 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζεται και από εμένα scaner Primax colorado direct 9600.θέλει ενα απλό μετασχηματιστή να δουλέψει.Όποιος ενδιαφέρεται pm me Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 12, 2012 #1227 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Αυτό αν θυμάμαι πολέμαγα να βρώ drivers για windows xp για να δουλέψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Σεπτέμβριος 12, 2012 #1228 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζεται Sony Camera HC17E η κάμερα δουλεύει κανονικά αλλά εχει προβλημα το touchscreen η οθόνη δείχνει κανονικά εικόνα.Οποιος την θέλει περνάει και του τη δίνω.ΥΓ Θα την δώσω μόνο σε όποιον με βολέψει χρονικά και περάσει από το σπίτι μου ή τη δουλειά μου.ΥΓ2 Ζωγράφου/Αγιος ΣτεφανοςΜε ενδιαφέρει η κάμερα. Μπορώ να περάσω στις 16:00 από τον Άγιο Στέφανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Σεπτέμβριος 12, 2012 #1229 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Για την ώρα έχει προλάβει ο leisuresuitlarry αν κάτι πάει στραβά θα υπάρξει ενημέρωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 12, 2012 #1230 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζονται 2 Cool Drive 6 μαύρα.Στο ένα έχει κολλήσει ο ανεμιστήρας και στο άλλο οι αισθητήρες δε παίζουν σωστά. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω.ΔΕΝ παίζουν σε windows 7 από όσο θυμάμαι. Δεν τα αναγνωρίζει σωστά το πρόγραμμα.Περιοχή Καισαριανή Παγκράτι Ευαγγελισμό συνήθως όλη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 12, 2012 #1231 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Ξεθαψα αυτα κλιπς απο διαφορες ψυχτρες.Δεν ξερω/θυμαμαι απο ποιες ειναι οποιος/α γνωριζει κατι και το θελησειλεει.http://i.imgur.com/e4ZPZ.jpgεπειδή δεν βλέπω να προλαβαίνω να συναντηθούμε αυτήν την έβδομάδα,εαν κάποιο από τα παιδιά εδώ μέσα θέλει τα clips δώστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3likos Σεπτέμβριος 12, 2012 #1232 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζεται Sony Camera HC17E η κάμερα δουλεύει κανονικά αλλά εχει προβλημα το touchscreen η οθόνη δείχνει κανονικά εικόνα.Οποιος την θέλει περνάει και του τη δίνω.ΥΓ Θα την δώσω μόνο σε όποιον με βολέψει χρονικά και περάσει από το σπίτι μου ή τη δουλειά μου.ΥΓ2 Ζωγράφου/Αγιος ΣτεφανοςΑν δεν γίνει με όποιον προηγείται δηλώνω ενδιαφέρονΜένω Ζωγράφου μπορώ οποτεδήποτε να περάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2012 #1233 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Χαρίζονται 2 Cool Drive 6 μαύρα.Στο ένα έχει κολλήσει ο ανεμιστήρας και στο άλλο οι αισθητήρες δε παίζουν σωστά. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχω καιρό να τα χρησιμοποιήσω.ΔΕΝ παίζουν σε windows 7 από όσο θυμάμαι. Δεν τα αναγνωρίζει σωστά το πρόγραμμα.Περιοχή Καισαριανή Παγκράτι Ευαγγελισμό συνήθως όλη μέρα.Ενδιαφέρομαι για το ένα από αυτά, αυτό με τον κολλημένο ανεμιστήρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisuresuitlarry Σεπτέμβριος 12, 2012 #1234 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Για την ώρα έχει προλάβει ο leisuresuitlarry αν κάτι πάει στραβά θα υπάρξει ενημέρωση. ευχαριστω παρα πολυ για την καμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 12, 2012 #1235 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Ενδιαφέρομαι για το ένα από αυτά, αυτό με τον κολλημένο ανεμιστήρα.Τα τσεκάρω αύριο και ενημερώνω για λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 12, 2012 #1236 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasmeister Σεπτέμβριος 12, 2012 #1237 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12, 2012 Δηλώνω ενδιαφέρων για το Scanner Primax colorado direct 9600. Jimn σου στέλνω και pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Σεπτέμβριος 13, 2012 #1238 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 Δηλώνω ενδιαφέρων για το Scanner Primax colorado direct 9600. Jimn σου στέλνω και pm.Σου το κρατάω,έχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Σεπτέμβριος 13, 2012 #1239 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 @aposporis - αν μπορείς να στείλεις το 2ο Θεσσαλονίκη με ταχυδρομείο - με έξοδα δικά μου εννοείται - θα το ήθελα το Cool Drive 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 13, 2012 #1240 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2012 [MENTION=4802]PetrosD[/MENTION][MENTION=16598]dangar[/MENTION]Αυτό με το κολλημένο ανεμιστήρα θέλει λίγο καθάρισμα κ λάδωμα και θα παίζει. Ήδη ψευτογυρίζει.Από τους 4 αισθητήρες θερμοκρασίας που έχει οι 2 δείχνουν σωστά, ο ένας δείχνει 14 βαθμούς και ο άλλος μηδέν.Στο άλλο γυρίζει κανονικά ο ανεμιστήρας και δείχνουν σωστά οι 3 αισθητήρες. Ο 4 είναι κομμένο το καλώδιο και το έβγαλα.Μπορώ να βάλω ένα αισθητήρα από το ένα στο άλλο και να είναι ένα καλό κ ένα ... :hang3:Πείτε τι θέλετε και να κανονίσουμε πού πώς και πότε θα βρεθούμε και θα το στείλω. :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts