aposporis Σεπτέμβριος 8, 2012 #1201 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Χαρίζεται ZALMAN ZM400B-APS ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ (???)Όταν βραχυκυκλώνω το πράσινο με μαύρο γυρίζει ο ανεμιστήρας του αλλά όταν το συνδέω στο PC δε ξεκινάει !!!! Το PC είναι μια χαρά γιατί με άλλο τροφοδοτικό ξεκίνησε με τη μια.Λογικά κάτι έχει καεί μέσα στο Zalman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Σεπτέμβριος 8, 2012 #1202 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Χαρίζεται ZALMAN ZM400B-APS ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ (???)Όταν βραχυκυκλώνω το πράσινο με μαύρο γυρίζει ο ανεμιστήρας του αλλά όταν το συνδέω στο PC δε ξεκινάει !!!! Το PC είναι μια χαρά γιατί με άλλο τροφοδοτικό ξεκίνησε με τη μια.Λογικά κάτι έχει καεί μέσα στο Zalman.Αν υπάρχει το θέλω,ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Σεπτέμβριος 8, 2012 #1203 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2012 Χαρίζεται ZALMAN ZM400B-APS ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ (???)Όταν βραχυκυκλώνω το πράσινο με μαύρο γυρίζει ο ανεμιστήρας του αλλά όταν το συνδέω στο PC δε ξεκινάει !!!! Το PC είναι μια χαρά γιατί με άλλο τροφοδοτικό ξεκίνησε με τη μια.Λογικά κάτι έχει καεί μέσα στο Zalman.Δηλώνω επίσης ενδιαφέρον μπας και δουλέψει με εναν μικρό ενισχυτή αυτοκινήτου που έχω και θέλω να πειραματιστώ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1204 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Χαριζονται τα εξης πραγματακια:Trust easyclick wireless mouse FLOPPY DISK DRIVE black+καλωδιο συνδεσης της thermaltake και 10 δισκετες EMTEClogic3 usb rumble gamepad (ειχε σπασει το δεξι αναλογικο,το κολησα και ειναι οκ)Οποιος θελει κατι απο τα παραπανω μπορει να περασει να τα παρει.Προς αποφυγη παρεξηγησεων δηλωνω οτι θα τα δωσω σε οποιον με βολευει καλυτερα λογο ελειψης χρονου. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1205 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 τα θελω ου ακριβως εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmakr1416003456 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1206 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Το ακυρωσα δεν με βολευεει η περιοχηευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1207 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 (edited) Φίλε argy1 με ενδιαφέρει το mouse και το gamepad. Αν δεν έχεις κανονίσει ήδη κάτι με κάποιον άλλο είμαι στον Αγ. Δημήτριο και μπορώ να περάσω anytime Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2012 από newmail115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1208 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 O pmakr αποσυρθηκε οποτε εισαι ο επομενος,Αν θες περνας και τα περνεις,σου στελνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
newmail115 Σεπτέμβριος 9, 2012 #1209 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 (edited) Φίλε Μιχάλη εγώ κι ο πιτσιρικάς μου σ' ευχαριστούμε και δημόσια για το mouse και το gamepad που παρέλαβα.Είναι άψογα, να 'σαι καλά!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 9, 2012 από newmail115 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 9, 2012 #1210 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Περιμένω τηλέφωνο από τον jimn για το τροφοδοτικό. Αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω. Reselie είσαι επόμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Σεπτέμβριος 9, 2012 #1211 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Περιμένω τηλέφωνο από τον jimn για το τροφοδοτικό. Αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω. Reselie είσαι επόμενος.ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 9, 2012 #1212 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Ξεθαψα αυτα κλιπς απο διαφορες ψυχτρες.Δεν ξερω/θυμαμαι απο ποιες ειναι οποιος/α γνωριζει κατι και το θελησειλεει.http://i.imgur.com/e4ZPZ.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 9, 2012 #1213 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 με ενδιαφέρουν τα 2 από δεξιά.Σε ποια πόλη είσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Σεπτέμβριος 9, 2012 #1214 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Scythe τα βλέπω τα δεξιά, αν βοηθάω Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 9, 2012 #1215 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 με ενδιαφέρουν τα 2 από δεξιά.Σε ποια πόλη είσαι;Εξω απο Θεσσαλονικη αλλα κατεβαινω καθημερινα λογω εργασιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 9, 2012 #1216 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Εξω απο Θεσσαλονικη αλλα κατεβαινω καθημερινα λογω εργασιας.ωραία,στείλε μου με ένα πμ το τηλέφωνο σου να σε πάρω για να βρεθούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Σεπτέμβριος 9, 2012 #1217 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2012 Tα offtopic πήγανε στη μαύρη τρύπα. Σε μερικούς την επόμενη το menu έχει κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aposporis Σεπτέμβριος 10, 2012 #1218 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 Το τροφοδοτικο το πήρε ο jimn.Reselie τι ακριβώς ψάχνεις μπας κ έχω τίποτα άλλο στη ντουλάπα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reselie Σεπτέμβριος 10, 2012 #1219 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2012 (edited) Το τροφοδοτικο το πήρε ο jimn.Reselie τι ακριβώς ψάχνεις μπας κ έχω τίποτα άλλο στη ντουλάπα???Δε πειράζει ! έτσι και αλλιώς δήλωσε πρώτος ενδιαφέρον!οτιδήποτε που να βγάζει πάνω απο 25Α σε 12άρι rail! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 10, 2012 από Reselie Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimn Σεπτέμβριος 11, 2012 #1220 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2012 Περιμένω τηλέφωνο από τον jimn για το τροφοδοτικό. Αν αλλάξει κάτι θα ειδοποιήσω. Reselie είσαι επόμενος.Αποστόλη σε ευχαριστω και δημόσια για το τροφοδοτικό :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts