stefanakos8 Ιούνιος 5, 2012 #941 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] απο που εισαι?Αν εισαι απο σαλονικα και δεν θες να τη στειλεις ενδιαφερομαι και εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούνιος 5, 2012 #942 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Για τη μητρική εγώ αν δεν την πρόλαβε άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούνιος 5, 2012 #943 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Αρα και εγω σου στελνω απο τωρα πμ για την μητρικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 5, 2012 #944 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 (edited) Παίδες από Αθήνα είμαι αλλά τα στέλνω όπου θέλετε και αφού λάβετε τα κομμάτια , τότε πληρώνετε μεταφορικά Λοιπόν, είχα πει όποιος στείλει πρώτος pm, οπότε να είμαι και δίκαιος σε ότι γράφω, η καρτούλα είναι booked για τον Hayabusa! Για μητρική και μνήμες , pm και μιλάμε για details:yes2: Υ.Γ. Έκανα λάθος στο όνομα...μην με φάς Blade, ανάμενα details από τον Hayabusa για παράδοση κτλπ. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 5, 2012 από Typhonios details Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούνιος 5, 2012 #945 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 πανω που πηγα να γραψω οτι χαρηκα...δεν εστειλα πρωτος τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 5, 2012 #946 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 πανω που πηγα να γραψω οτι χαρηκα...δεν εστειλα πρωτος τελικα? Περίμενα pm από τον Haya, για ημερομηνία παράδοσης,είχε στείλει νωρίτερα. Επίσης για την μητρική πρώτος έστειλε pm ο Astrolabos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaggelisp7406 Ιούνιος 5, 2012 #947 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Παιρνω και εγω σειρα ειτε για την μητρικη ειτε για την καρτα γραφικων αν στραβωσει κατι με τους απο πανω.Αθηνα ειμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_ Ιούνιος 5, 2012 #948 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 ολα καλα με γεια στα παιδια και ευχαριστω στον ευγενεστατο φιλο typhonio Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 5, 2012 #949 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Δεν βλεπω να ειπε κανεις για τις μνημες κατι οποτε αν δεν τις ζητησε καποιος θα τις ηθελα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούνιος 5, 2012 #950 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Οπότε συνοψίζω:Κάρτα στον HayabusaΜητρική στον AstolaboΜνήμες στον 3likos.Σας ευχαριστώ για τα ευγενέστατα pm, κάτι θα βρω τον άλλο μήνα να δώσω από το άλλο PC που σιγά σιγά το αναβαθμίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 5, 2012 #951 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Για εμας τους άφραγκους φοιτητές σχολων επιστήμης υπολογιστών δεν υπάρχει τιποτα ? αμα δε κατσει με του πανω, λεμε τωρα, θελω καρτουλα (ητε μητρικη για αναβαθμιση) που δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιούνιος 5, 2012 #952 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Μπραβο φιλε για την κινηση σου!Πμ δεν εστειλα εγω για την μητρικη μιας και για πλακα εγραψα εδω.Οποτε κανονικα στον Αστρολαβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Ιούνιος 8, 2012 #953 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2012 Eυχαριστω πολυ τον φιλο uNick για την καρτα γραφικων(5770) μετα απο μια γρηγορη επισκευη η καρτα δουλευει κανονικοτα χωρις κανενα θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούνιος 10, 2012 #954 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Πακετάκι Socket A Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2012 #955 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Πακετάκι Socket Aθεσσαλονικη με βολεύει να το πάρω φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Ιούνιος 10, 2012 #956 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 ΜΕ την σειρά μου δίνω και εγω ενα pioneer cdj 800 mk1 ανάβει αλλα δεν δείχνει ενδείξεις στην οθόνη και δεν διαβάζει cdΟποιος πιστεύει οτι αξίζει να ασχοληθει γιατι είναι κόσμημα ας ερθει Γιαννιτσά να το πάρει..ΥΓ συγγνωμη για το double post.. :flag: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Ιούνιος 10, 2012 #957 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 θεσσαλονικη με βολεύει να το πάρω φίλε μουΈχεις pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Ιούνιος 10, 2012 #958 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 (edited) ΜΕ την σειρά μου δίνω και εγω ενα pioneer cdj 800 mk1 ανάβει αλλα δεν δείχνει ενδείξεις στην οθόνη και δεν διαβάζει cdΟποιος πιστεύει οτι αξίζει να ασχοληθει γιατι είναι κόσμημα ας ερθει Γιαννιτσά να το πάρει..ΥΓ συγγνωμη για το double post.. :flag: Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 10, 2012 από tsakali Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Ιούνιος 10, 2012 #959 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Πακετάκι Socket AΑν δεν έχει δωθεί, θα με βόλευε Κοζάνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlahoskwn Ιούνιος 10, 2012 #960 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 με ενδιαφερει το pionner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts