Jump to content

Recommended Posts

[MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] απο που εισαι?

Αν εισαι απο σαλονικα και δεν θες να τη στειλεις ενδιαφερομαι και εγω...

(edited)

Παίδες από Αθήνα είμαι αλλά τα στέλνω όπου θέλετε και αφού λάβετε τα κομμάτια , τότε πληρώνετε μεταφορικά:)

Λοιπόν, είχα πει όποιος στείλει πρώτος pm, οπότε να είμαι και δίκαιος σε ότι γράφω, η καρτούλα είναι booked για τον Hayabusa!

Για μητρική και μνήμες , pm και μιλάμε για details:yes2:

Υ.Γ. Έκανα λάθος στο όνομα...μην με φάς Blade, ανάμενα details από τον Hayabusa για παράδοση κτλπ.

Έγινε επεξεργασία από Typhonios
details

πανω που πηγα να γραψω οτι χαρηκα...δεν εστειλα πρωτος τελικα? :(

πανω που πηγα να γραψω οτι χαρηκα...δεν εστειλα πρωτος τελικα? :(

Περίμενα pm από τον Haya, για ημερομηνία παράδοσης,είχε στείλει νωρίτερα.

Επίσης για την μητρική πρώτος έστειλε pm ο Astrolabos.

Παιρνω και εγω σειρα ειτε για την μητρικη ειτε για την καρτα γραφικων αν στραβωσει κατι με τους απο πανω.Αθηνα ειμαι

ολα καλα :)

με γεια στα παιδια

και ευχαριστω στον ευγενεστατο φιλο typhonio :)

Δεν βλεπω να ειπε κανεις για τις μνημες κατι οποτε αν δεν τις ζητησε καποιος θα τις ηθελα

Οπότε συνοψίζω:

Κάρτα στον Hayabusa

Μητρική στον Astolabo

Μνήμες στον 3likos.

Σας ευχαριστώ για τα ευγενέστατα pm, κάτι θα βρω τον άλλο μήνα να δώσω από το άλλο PC που σιγά σιγά το αναβαθμίζω.

Για εμας τους άφραγκους φοιτητές σχολων επιστήμης υπολογιστών δεν υπάρχει τιποτα ?:p

αμα δε κατσει με του πανω, λεμε τωρα, θελω καρτουλα (ητε μητρικη για αναβαθμιση) που δεν εχω

Μπραβο φιλε για την κινηση σου!

Πμ δεν εστειλα εγω για την μητρικη μιας και για πλακα εγραψα εδω.Οποτε κανονικα στον Αστρολαβο.

Eυχαριστω πολυ τον φιλο uNick για την καρτα γραφικων(5770) μετα απο μια γρηγορη επισκευη η καρτα δουλευει κανονικοτα χωρις κανενα θεμα

ΜΕ την σειρά μου δίνω και εγω ενα pioneer cdj 800 mk1

ανάβει αλλα δεν δείχνει ενδείξεις στην οθόνη και δεν διαβάζει cd

Οποιος πιστεύει οτι αξίζει να ασχοληθει γιατι είναι κόσμημα ας ερθει Γιαννιτσά να το πάρει..

ΥΓ συγγνωμη για το double post.. :flag:

(edited)
ΜΕ την σειρά μου δίνω και εγω ενα pioneer cdj 800 mk1

ανάβει αλλα δεν δείχνει ενδείξεις στην οθόνη και δεν διαβάζει cd

Οποιος πιστεύει οτι αξίζει να ασχοληθει γιατι είναι κόσμημα ας ερθει Γιαννιτσά να το πάρει..

ΥΓ συγγνωμη για το double post.. :flag:

Έγινε επεξεργασία από tsakali