orderlover Νοέμβριος 9, 2011 #261 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Φίλε πραγματικά, δεν έχει νόημα που θα πάει το τροφοδοτικό, σημασία έχει η πράξη της δωρεάς και η διάθεση για αυτή :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 12, 2011 #262 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 χαρίζεται τηλεόραση philips 14"εχει ενα θεμα με τον ηχο,καποιες φορες κοβεται τελειως και μερικες φορες κανει και κατι κουλα η οθονη,δειχνοντας ασπρομαυρα για λιγα λεπτα και επανερχεται..ισως φτιαχνεται με μικρο κοστος,αν θελει καποιος ας την παραλαβει,πριν καταληξει στον καδο ανακυκλωσης..Πατρα και δωρο 450gr σκονης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsakali Νοέμβριος 12, 2011 #263 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 χαρίζεται τηλεόραση philips 14"εχει ενα θεμα με τον ηχο,καποιες φορες κοβεται τελειως και μερικες φορες κανει και κατι κουλα η οθονη,δειχνοντας ασπρομαυρα για λιγα λεπτα και επανερχεται.. ισως φτιαχνεται με μικρο κοστος,αν θελει καποιος ας την παραλαβει,πριν καταληξει στον καδο ανακυκλωσης.. Πατρα και δωρο 450gr σκονης... φίλε μου αν δεν έχεις δώσει με ενδιαφέρουν τα 450gr σκόνης :):):):):):D:D:D:D:D:D:D:D!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 12, 2011 #264 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 "Τις δημόσιες ευχαριστίες μου στο NooDle :T:"...είπε και άρχισε να ψάχνει το πολύμετρό του :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Νοέμβριος 12, 2011 #265 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 δούλεψε κανονικά? κοιτα μόνο μην γίνει κάρβουνο το pc και με κυνηγας Link to comment Share on other sites More sharing options...
caution Νοέμβριος 12, 2011 #266 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 δούλεψε κανονικά?κοιτα μόνο μην γίνει κάρβουνο το pc και με κυνηγας Ακόμα είμαι στην φάση της διερεύνησης :clap: /ot Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio102004 Νοέμβριος 13, 2011 #267 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 thanks aircop για το κουτακι!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aircop Νοέμβριος 13, 2011 #268 Κοινοποίηση Νοέμβριος 13, 2011 thanks aircop για το κουτακι!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyline_IS Νοέμβριος 14, 2011 #269 Κοινοποίηση Νοέμβριος 14, 2011 (edited) Επειδη ξεκινησα καθαρισμα αποθηκης βρηκα κατι καλωδια για subwoofer?ενισχυτη? που ειχε ο προηγουμενος ιδιοκτητης στο αμαξι μου.Επειδη πιανουν χωρο και δεν τα χρειαζομαι το ποσταρω εδω σε περιπτωση που ενδιαφερεται καποιος πριν πανε στο καδο ανακυκλωσης..οποιος ενδιαφερεται ας στειλει ενα πμεπισης υπαρχει και ενας WD1600 τον οποιο οταν τον συνδεω στο συστημα και μεσω προγραμματος μου βγαζει οτι ειναι στα τελευταια του και να κανω back up τα αρχεια μου..Αν μπορει καποιος να το φτιαξει ή να αφαιρεσει οποια χρησιμα parts μπορει θα χαρω να του το δωσω Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 14, 2011 από Skyline_IS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Νοέμβριος 16, 2011 #270 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) Προς δόσιμο: (ΕΚΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ASUS AH3650 < For Sale.) 1x PCI-E USB 1x Blue NEON.. (Χαλασμένη η μια πλευρά από την μια λάμπα, δουλεύον μονο οι υπόλοιπες 3..) + διαφορες παλιές GPU και LAN/Διχτυού κάρτες 1x Blue FAN 12cm (απλά έχει κοπεί το καλώδιο από την προέκταση ρεύματος, οποιος έχει την όρεξη να το κολλήσει.. δικό του!) 1x PCI-E Audigy Golden (+Front Case on tower) 3x Floppy. 4x DVD Units. 3x CD Units. (Το Card Reader θέλω να φύγει με το Fujitsu Scaleo.) (Το ΔΕΞΊ κουτί μονο.. το Fujitsu "Scaleo" είναι προς πώληση..) -Φαίνεται το panel τις Audigy. Motherboard άδεια χωρίς τίποτα.. παρα μονο μια Pentium 4 @ 1,6 Ghz.. Aκυρα: Σφραγισμένο VGA-VGA καλώδιο, 8-pin τροφοδοσία, προέκταση από 2 ρεύματα... Πιθανός μέσα στην βδομάδα να δώσω και το PocketPC > Acer N300 με Windows 5.. εάν δεν βρω κάποια λύση για τα χαλασμένα PIN τροφοδοσίας στην μπαταρία.. Μονο με συνάντηση στο Μενίδι..... δεν σπαταλάω χρόνο με συγκοινωνίες....) .... (Η Asus AH3650 και το κουτί (Fujitsu Scaleo) φαίνονται στις pics αλλα δεν χαρίζονται... είναι προς πώληση όπως επίση και το Logitech X-530 5.1..) Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από Ghost Dog 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 16, 2011 #271 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Θα ήθελα μια καρτα γραφηκων για ενα παλιο πισι που εχω και μου κανει νουμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Νοέμβριος 16, 2011 #272 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Προς δόσιμο:1x PCI-E USB+ διαφορες παλιές GPU και LAN/Διχτυού κάρτες(Το ΔΕΞΊ κουτί μονο.. το Fujitsu "Scaleo" είναι προς πώληση..)-Φαίνεται το panel τις Audigy.Motherboard άδεια χωρίς τίποτα.. παρα μονο μια Pentium 4 @ 1,6 Ghz..Θα ήθελα το κουτί με τη μητρική και την PCI-e VGA που φαίνεται στην πρώτη φωτό δίπλα στην Audigy αν συμφωνείς.Επίσης 1 μαύρο DVD και την κάρτα USB μόνο αν δεν τα ζητήσει κάποιος άλλος.ΦιλικάYnns Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Νοέμβριος 16, 2011 #273 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Φίλε μου έχεις τα κομμάτια του πασλ που μου λείπουν για να φτιάξω το pc που χρειάζομαι...Λοιπόν περνάω και παίρνω1x PCI-E USB1x PCI-E Audigy Golden (+Front Case on tower)1x VGA1 ή 2 DVDκαι την ASROCKσου στέλνω PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Νοέμβριος 16, 2011 #274 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Αν δεν πάρει την Audigy Golden (με το front panel) ο Infotech ενδιαφέρομαι κι εγώ!Επίσης και για την VGA με τις δύο εξόδους (DVI-D και D-sub).Ευχαριστώ! :man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Νοέμβριος 16, 2011 #275 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 (edited) Audigy: Creative SB0090 Sound Blaster Audigy PCI Sound Card w/ SB1394 Firewire <Infotech. Η πρώτη VGA κάτω αριστερά με τις δυο εξόδους πρέπει να είναι μια Nvidia GeForce2 MX400 στα 32MB αν δεν κάνω λάθος..Η δεύτερη έχω που είχε στραβό σιδεράκι (το οποιο και ίσιωσα ) είναι μια ATI Rage 128mb Pro και η σφραγισμένη είναι Radeon 9250 128MB V/D/VO <Infotech + FANISTELROOY DeMaitre, Ότι μείνει από τις 3 VGA (Οποια δηλαδή πάρει ο Infotech και μετά ο FANISTELROOY, δικό σου.) Ynns συγγνώμη αλλα δεν εμπιστεύομαι χρηστη με '0' posts. Asrock P4165G < Infotech 2/7 DVD < Infotech 1x PCI-E USB < Infotech. Επίσης, ο Infotech θα πάρει και 1x DDR1 256MB Ram, και ψάχνω να βρω τις υπόλοιπες.. γιατί κάπου είμαι σίγουρος ότι έχω 2 x 1GB DDR1.. Το κουτάκι κλειστό. Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 16, 2011 από Ghost Dog 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Νοέμβριος 16, 2011 #276 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Άμα βρεις τις 2 x 1GB DDR1 και θες να τις χαρίσεις, μπορώ να τις πάρω εγώ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Νοέμβριος 16, 2011 #277 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Κάτσε να τις βρω πρώτα και όλα γίνονται! ;P :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Νοέμβριος 16, 2011 #278 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Η 9250 με ενδιαφερει . Μενιδι ειναι εφικτο επισης. Εαν δεν εχει καποιος αλλος σειρα , πες μου .Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Νοέμβριος 16, 2011 #279 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Θα με ενδιεφερε η PCI-E USB (Εαν ειναι USB3.0), το PocketPC αν το δωσεις τελικα, και οτι περισεψει απο DVD/Floppies (για να τα χωσω σε μερικα παλια PCακια που εχω) Danke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Νοέμβριος 16, 2011 #280 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2011 Μ ενδιαφερει το μαυρο floppy disk drive και το μαυρο DVD ROM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts