SirDiman Οκτώβριος 6, 2011 #161 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Epson Stylus 460 serial, Magic the Gathering δικά μου πωπω ο επσον τι λες τωρα.... θρυλος αμα δεν τα παρεις τα θελω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 6, 2011 #162 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Αν σου αρέσει, πάρτον. Οι κάρτες όμως δικές μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 6, 2011 #163 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 οχι ρε συ τι λες δεν τα εχω ανάγκη απλα ξύπνησες αναμνήσεις με αυτα τα 2:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Οκτώβριος 7, 2011 #164 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Ρε τί πάθατε με τα Magic The Gathering; Όποιος θέλει μπορεί νάρθει πλ Αμερικής και να φύγει με καμια κατοστή από δαύτα Όσοι και νάστε....:smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro22 Οκτώβριος 7, 2011 #165 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Αρχικό μήνυμα απο fontanero Χαριζονται τα παρακατω κινητα(Sony Ericcsson-LG-Motorola),φορτιστες (Nokia) κι ενα bluetooth(κινεζος μαλλον). Το LG και το Motorola αναβουν αλλα δεν ξερω αν λειτουργουν σωστα.Το Sony δεν αναβει καν,μπορει να θελει μπαταρια.Οποτε δινονται κυριως ως ανταλλακτικα. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο fontanero για την προσφορά του SE w910. Φίλε aquasonic αν δεν καταφέρω να φτιάξω αυτό που θέλω θα σου το δώσω. Τελικά δεν κατάφερα να κάνω αυτό που είχα στο μυαλό μου όποτε ξαναχαρίζεται (αρχικά μου το χάρισε ο fontanero) Φίλε aquasonic αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι πες μου να κανονίσουμε. Αν όχι όποιος το θέλει ας ποστάρει :smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedle Οκτώβριος 7, 2011 #166 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Kαλησπερα ενδιαφερομαι για το χαλασμενο Sony αν μπορεις να το στειλεις Αθηνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 7, 2011 #167 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 μαριε ενδιαφερομαι για τις καρτες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Οκτώβριος 7, 2011 #168 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Gel bourda! Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 7, 2011 #169 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Βρηκα ενα Asus GigaX 1008 που του λειπει ο μετασχηματιστης ομωςΟποιος μπορει να το χρησιμοποιησει δικο του Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Οκτώβριος 7, 2011 #170 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Με ενδιαφερει το GigaΧ. Σου στέλνω pm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Οκτώβριος 7, 2011 #171 Κοινοποίηση Οκτώβριος 7, 2011 Βρηκα ενα Asus GigaX 1008 που του λειπει ο μετασχηματιστης ομωςΟποιος μπορει να το χρησιμοποιησει δικο τουΜ'ενδιαφέρει και μένα το GigaX αν δεν το πάρει ο Speedster.ΦιλικάYnns Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedster Οκτώβριος 8, 2011 #172 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ελευθερο απο εμενα το GigaX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Οκτώβριος 8, 2011 #173 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ρε τί πάθατε με τα Magic The Gathering;Όποιος θέλει μπορεί νάρθει πλ Αμερικής και να φύγει με καμια κατοστή από δαύτα Όσοι και νάστε....:smoke: Καλημέρα, αυτά υπάρχουν ακόμα; Για δευτέρα μπορώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Οκτώβριος 8, 2011 #174 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Καλημέρα, αυτά υπάρχουν ακόμα; Για δευτέρα μπορώ. Δεν τελειώνουνε λέμε... Όσοι κι αν είστε!:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ynns Οκτώβριος 8, 2011 #175 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 Ελευθερο απο εμενα το GigaXΟΚ, Narta έχεις pm.Ynns Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 8, 2011 #176 Κοινοποίηση Οκτώβριος 8, 2011 ΟΚ, Narta έχεις pm.Ynns Σου απάντησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Οκτώβριος 9, 2011 #177 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2011 Δεν τελειώνουνε λέμε...Όσοι κι αν είστε!:bigsmile: κράτα τα και έρχομαι. την Δευτέρα μας την έκαναν οι απεργίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Οκτώβριος 10, 2011 #178 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2011 κράτα τα και έρχομαι.την Δευτέρα μας την έκαναν οι απεργίεςΚοίτα,μέχρι τώρα δύο είστε οι ενδιαφερόμενοι,συνεπώς σας περιμένουν δύο δεματάκια από 100 τεμ για καθένα σας.:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Οκτώβριος 11, 2011 #179 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Χαρίζεται σταθερός υπολογιστής με κουτί οριζόντιας τοποθέτησης. Μη με ρωτάτε τι χαρακτηριστικά έχει, το είχα φτιάξει για home theater pc πριν πολλά χρόνια αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Αν θυμάμαι καλά έχει PIII επεξεργαστή, δούλευε κανονικά και δεν έχει σκληρό δίσκο (αν και κάτι μπορώ να βρώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tridimo Οκτώβριος 11, 2011 #180 Κοινοποίηση Οκτώβριος 11, 2011 Με ενδιαφέρει.Σου στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts