l2phile Οκτώβριος 1, 2011 #141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Αν ψήνει κανείς να έρθει σπίτι μου να το πάρει (Λάρισα) ή να πληρώσει πόρτα πόρτα, χαρίζω αυτήν την πισάρα. Είναι και η μητρική και ας ξέχασα να την γράψω. Είναι του χρήστη [MENTION=10521]jesus[/MENTION]. Μου το είχε δώσει να το OCάρω ...5-10 MHz (δεν ξέρω αν πάει και παραπάνω) για να κανένα μουφοπόντο στο hwbot, αλλά δεν κάθησα. Πριν δύο χρόνια δούλευε. Μόνο για αυτό είμαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 1, 2011 #142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 τα θελω.Εχεις pm:tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Οκτώβριος 1, 2011 #143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Πλακα κανω ε.Οποιος θελει την PC-αρα δικια του Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillGS Οκτώβριος 1, 2011 #144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 (edited) Το θελω εγω εαν το πορτα-πορτα ειναι κατω απο 20 ευρω.Η 5200 δουλευει?Edit: Ακυρο το πορτα-πορτα, ερχεται ο αδερφος και την παιρνει. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 1, 2011 από BillGS Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 1, 2011 #145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Κοίτα, πριν 2 χρόνια δούλευαν όλα. Τώρα ...θα μάθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 3, 2011 #146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 1x SODIMM PC2100 DDR266 512MB CL2.5 1x Intel PRO/Wireless 2100 LAN 3B MiniPCI Adapter Ξεμειναν απο το φορητο που μας αφησε χρονους. Οπου πανε ΕΛΤΑ ερχονται και αυτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Οκτώβριος 3, 2011 #147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 1x SODIMM PC2100 DDR266 512MB CL2.51x Intel PRO/Wireless 2100 LAN 3B MiniPCI Adapter Ξεμειναν απο το φορητο που μας αφησε χρονους. Οπου πανε ΕΛΤΑ ερχονται και αυτα Με ενδιαφέρουν, για αναβάθμιση ενός παλιού λάπτοπ. Στέλνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Οκτώβριος 3, 2011 #148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Αν ψήνει κανείς να έρθει σπίτι μου να το πάρει (Λάρισα) ή να πληρώσει πόρτα πόρτα, χαρίζω αυτήν την πισάρα. Είναι και η μητρική και ας ξέχασα να την γράψω. Είναι του χρήστη [MENTION=10521]jesus[/MENTION]. Μου το είχε δώσει να το OCάρω ...5-10 MHz (δεν ξέρω αν πάει και παραπάνω) για να κανένα μουφοπόντο στο hwbot, αλλά δεν κάθησα. Πριν δύο χρόνια δούλευε. Μόνο για αυτό είμαι σίγουρος. Aν υπαρχει ακομα θα με ενδιεφερε. Φερτο αυριο στην βολτα ...να το στησουμε στο πικ νικ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeronemo Οκτώβριος 3, 2011 #149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 1x SODIMM PC2100 DDR266 512MB CL2.5Ξεμειναν απο το φορητο που μας αφησε χρονους. Οπου πανε ΕΛΤΑ ερχονται και αυτα κι εμενα αν περισσεψει η μνημη ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Οκτώβριος 3, 2011 #150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 Aν υπαρχει ακομα θα με ενδιεφερε.Φερτο αυριο στην βολτα ...να το στησουμε στο πικ νικΣτο έφαγε ο BillGS. Τα κελεπούρια φεύγουν στα μπαμ, δεν περιμένουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Οκτώβριος 3, 2011 #151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2011 1x SODIMM PC2100 DDR266 512MB CL2.51x Intel PRO/Wireless 2100 LAN 3B MiniPCI Adapter Ξεμειναν απο το φορητο που μας αφησε χρονους. Οπου πανε ΕΛΤΑ ερχονται και αυτα Gone [MENTION=5110]qbiefox[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BillGS Οκτώβριος 4, 2011 #152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 4, 2011 Στο έφαγε ο BillGS. Τα κελεπούρια φεύγουν στα μπαμ, δεν περιμένουν.me love you long time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 6, 2011 #153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Χαριζεται κουτα με ευρηματα πασης φυσης απο μετακομιση..Ολα τα αντικειμενα ειναι αγνωστου λειτουργιας.. αν καποιος ξερει απ αυτα και θελει να τα φτιαξει ειναι ευπροσδεκτος να τα παρει..3 κινητα με η χωρις φορτιστη το καθενα δε θυμαμαι..ενα ισιωτικο και μια τοστιερα μαλλιων ενα μινι στερεοφωνικο χωρις ολα τα καλωδια..δυο ασυρματοι panasonic και philips νομιζω, ο ενας χωρις τροφοδοσιακαμια εικοσαρια dvd αντιγραφης με ταινιες divx και σειρες..και λιγα ακομα που δεν τα θυμαμαι τωρα και δεν μπορω να τα δω γιατι ειμαστε ενα μπαχαλο.. Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του στειλω φωτο της κουτας σε ενα μειλ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Οκτώβριος 6, 2011 #154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Χαριζεται κουτα με ευρηματα πασης φυσης απο μετακομιση..Ολα τα αντικειμενα ειναι αγνωστου λειτουργιας.. αν καποιος ξερει απ αυτα και θελει να τα φτιαξει ειναι ευπροσδεκτος να τα παρει..3 κινητα με η χωρις φορτιστη το καθενα δε θυμαμαι..ενα ισιωτικο και μια τοστιερα μαλλιων ενα μινι στερεοφωνικο χωρις ολα τα καλωδια..δυο ασυρματοι panasonic και philips νομιζω, ο ενας χωρις τροφοδοσιακαμια εικοσαρια dvd αντιγραφης με ταινιες divx και σειρες..και λιγα ακομα που δεν τα θυμαμαι τωρα και δεν μπορω να τα δω γιατι ειμαστε ενα μπαχαλο.. Οποιος ενδιαφερεται μπορω να του στειλω φωτο της κουτας σε ενα μειλ..Στα ιδια ακριβως ειμαι και εγω ... ολο το σπιτι μια κουτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Οκτώβριος 6, 2011 #155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Διαθεσιμα για οποιον τα χρειαζεται τα παρακατω για παραλαβη απο τον χωρο μου στην ΚαλλιθεαPrimax Colorado 19200 USB scanner με καλωδιο & μετασχηματιστη (ελαχιστα δουλεμενο, καθαρο αλλα ελαφρως κιτρινισμενο)Epson Stylus 460 serial, both cables Ιncluded (ελαχιστα δουλεμενο, καθαρο αλλα ελαφρως κιτρινισμενο)MODEM ADSL SIEMENS CL-110-I με τον μετασχηματιστηMagic the Gathering (Deckmasters) 150καρτες σε ζελατινεςΟλα τα εξαρτηματα οταν αποσυρθηκαν στην αποθηκη δουλευανωστοσο δεν μπορω να εγγυηθω τι παιζει πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 6, 2011 #156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Epson Stylus 460 serial, Magic the Gathering δικά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcloneclone Οκτώβριος 6, 2011 #157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Daytime Dreamer υπαρχουν τα πραγματα ακομα.δηλωνω ενδιαφερον απλα να δω τι ειναι αυτα.μαλλον για τα κινητα και ενα μινι στερεοφωνικο χωρις ολα τα καλωδια..δυο ασυρματοι panasonic και philips νομιζω, ο ενας χωρις τροφοδοσια.θα μου στειλεις φωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 6, 2011 #158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Καλησπερα alex εγω τα δινω τα πραγματα αυτα οχι ο daytime dreamer..Τα συγκεκριμενα ακριβως ομως πραγματα που μου ειπες τα εχει μαλλον προλαβει ενα παληκαρι απο διπλα φορουμ, δεν ξερω αν εισαι το ιδιο παληκαρι κιολας, καθως ειναι ακριβως τα ιδια πραγματα.. Αλλοι δυο φιλοι που μου εχουν στειλε σε πμ το ενδιαφερον τους ας το πουνε και δω για να δουμε τι θα μεινει και να εξυπηρετησω κι αυτους αν προλαβουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Οκτώβριος 6, 2011 #159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Ενδιαφερομαι και γω για Magic the Gathering αν δεν τα παρει ο Αστρολαβος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcloneclone Οκτώβριος 6, 2011 #160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 mpilias,οτι μεινει στειλε μου πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts