Trotos Σεπτέμβριος 13, 2011 #121 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Αυθεντικά όλα στα κουτιά τους.1. The Great Battles of Hannibal2. Heroes of Might N' Magic 33. Gabriel Knight 34. Lands of Lore 35. Guild wars -Special edition6. Empire earth7 Age of empires 38. World Of Warcraft +Burning crusade (cd keys προφανως χρησιμοποιημένα και δεν υπάρχει περίπτωση να θυμυθώ κωδικούς.....)9. Dungeons N Dragons online (stormreach) (Όταν πρωτοβγήκε)10. Chronicles Of RIddick - Escape from butchers bay- Developer's cut (σφραγισμένο - από msi)ΛΑΡΙΣΑ ΜΟΝΟ.Αν τα θέλει κάποιος από επαρχία τα στέλνω ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΠΑΚΕΤΟ με επιβάρυνση του παραλήπτη.Επαναλαμβάνω περι serials κτλ. Όλα χρησιμοποιημένα κτλ κτλ.σου στέλνω πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Σεπτέμβριος 15, 2011 #122 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2011 Αυθεντικά όλα στα κουτιά τους.1. The Great Battles of Hannibal2. Heroes of Might N' Magic 33. Gabriel Knight 34. Lands of Lore 35. Guild wars -Special edition6. Empire earth7 Age of empires 38. World Of Warcraft +Burning crusade (cd keys προφανως χρησιμοποιημένα και δεν υπάρχει περίπτωση να θυμυθώ κωδικούς.....)9. Dungeons N Dragons online (stormreach) (Όταν πρωτοβγήκε)10. Chronicles Of RIddick - Escape from butchers bay- Developer's cut (σφραγισμένο - από msi)ΛΑΡΙΣΑ ΜΟΝΟ.Αν τα θέλει κάποιος από επαρχία τα στέλνω ΜΟΝΟ ΟΛΑ ΠΑΚΕΤΟ με επιβάρυνση του παραλήπτη.Επαναλαμβάνω περι serials κτλ. Όλα χρησιμοποιημένα κτλ κτλ.Καλησπέρα αν δεν δόθηκαν θα με ενδιέφεραν στέλνω και πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Σεπτέμβριος 17, 2011 #123 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2011 (edited) Από εβδομάδα υπάρχει διαθέσιμο για χρήστες πέριξ της Πάτρας, 1) μια παλιά μητρική 8RDA+(nforce 2) μαζί με κάποιον 2) 1700+ή 1800+ TbredB (με χαμηλωμένο VID μόνιμα στο 1.1 από 1.5 λόγω κατεβαστηριού=> δε το βάζετε ΠΟΤΕ default στο BIOS) και 3) 2x256 mb ram. Την τελευταία φορά που τον τσέκαρα δούλευε κανονικά, έκτοτε μπήκε στην κούτα.. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 19, 2011 από papatsonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Σεπτέμβριος 18, 2011 #124 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i. Τα τηλέφωνα είναι όπως τα βλέπετε στη φωτογραφία. Λειτουργούν κανονικά, ωστόσο και στα δύο λείπει το μπροστινό κάλυμμα γύρω από το πληκτρολόγιο. Επίσης στο ένα η οθόνη δείχνει πολύ φωτεινή και δεν είναι ευδιάκριτη, σαν ξεπλυμένη ένα πράγμα. Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα της οθόνης ή της πλακέτας ή της σύνδεσής τους. Το άλλο έχει μια δυσκολία στο να φορτίσει (μάλλον τα pins στο κάτω μέρος δε λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Δίνονται λοιπόν για κάποιον που μπορεί να θέλει ανταλλακτικά ή κάποιο τηλέφωνο για backup του backup. Αθήνα μόνο, συνάντηση στο σταθμό νερατζιώτησα το απόγευμα ή στο Γαλάτσι/Κυψέλη. PM me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Σεπτέμβριος 18, 2011 #125 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2011 Έχω ένα cd από μητρική Αsus M4A79 series..δεν έχω ιδεά πώς βρέθηκε στα πράγματά μου..αν το θέλει κάποιος ακόμα και με ταχυδρομείο ας μου πει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Σεπτέμβριος 19, 2011 #126 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2011 Χαρίζονται 2 Sony-Ericsson k750i...Έφυγαν, ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trotos Σεπτέμβριος 20, 2011 #127 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2011 σου στέλνω πμ.τι έγινε με τα games? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 23, 2011 #128 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω:3 οθόνες CRT 17" πλήρως λειτουργικές3 οθόνες CRT 15" πλήρως λειτουργικές5 πλήρη Τοwer H/Y από Socket 1 έως και Socket 478 σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά.μερικά πληκτρολόγια + ποντίκια + ηχείαΧαρίζονται μόνο ΟΛΑ μαζί αποκλειστικά και μόνο για παραλαβή από την περιοχή του Πανοράματος Θεσ/νίκης. Για επικοινωνία στο 6932.198415 (Γιώργος) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Σεπτέμβριος 23, 2011 #129 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Καθόλου επιπλέον πληροφορίες για τα πλήρη Η/Υ μπορείς να δώσεις; Τα βασικά δηλαδή:1. CPU2. RAM3. HDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Σεπτέμβριος 23, 2011 #130 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω:3 οθόνες CRT 17" πλήρως λειτουργικές3 οθόνες CRT 15" πλήρως λειτουργικές5 πλήρη Τοwer H/Y από Socket 1 έως και Socket 478 σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά.μερικά πληκτρολόγια + ποντίκια + ηχείαΧαρίζονται μόνο ΟΛΑ μαζί αποκλειστικά και μόνο για παραλαβή από την περιοχή του Πανοράματος Θεσ/νίκης. Για επικοινωνία στο 6932.198415 (Γιώργος)Aν δεν τα εχεις δωσει θα με ενδιαφεραν σου εστειλα και pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Σεπτέμβριος 23, 2011 #131 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2011 Με ενδιαφέρουν για να καλύψω τις ανάγκες ενός δημοτικού σχολείου.Θα καλέσω αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 24, 2011 #132 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2011 Παρακαλώ όποιος ενδιαφέρεται να με καλέσει ξανά γιατί χάλασε το κινητό μου και έχασα τα νούμερα όσων είχανε καλέσει.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Σεπτέμβριος 26, 2011 #133 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 Χαρίζονται τα παρακάτω:3 οθόνες CRT 17" πλήρως λειτουργικές3 οθόνες CRT 15" πλήρως λειτουργικές5 πλήρη Τοwer H/Y από Socket 1 έως και Socket 478 σχεδόν όλα πλήρως λειτουργικά.μερικά πληκτρολόγια + ποντίκια + ηχείαΧαρίζονται μόνο ΟΛΑ μαζί αποκλειστικά και μόνο για παραλαβή από την περιοχή του Πανοράματος Θεσ/νίκης. Για επικοινωνία στο 6932.198415 (Γιώργος)έλα boy, με ενδιαφέρει ένα pc Socket 478 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Σεπτέμβριος 26, 2011 #134 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 όπως είπα όποιος το θέλει μόνο ΟΛΑ μαζί και για παραλαβή από Πανόραμα Θεσ/νίκης (έχει αρκετό κουβάλημα). Ο πρώτος που θα τα κλείσει οριστικά κλείνουμε ραντεβού και έρχεται και τα παίρνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Σεπτέμβριος 26, 2011 #135 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2011 (edited) Έρχομαι αύριο το πρωί! Σε πμ θα σου στείλω το κινητό μου.Κλείσαμε τηλεφωνικά. Ευχαριστώ!!! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 26, 2011 από eon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 28, 2011 #136 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 (edited) Χαριζονται τα παρακατω για παραλαβη απο το μπουντρουμι μου μονο! Εχουμε και λεμε Παρα πολλα backplates απο εποχες athlon xp μεχρι σημερα .... περιπου 20 backplates Λεπτη ψυχτρα απο Q6600, Volcano 8 με ανεμιστηρι για Athlon XP, μια ασυρματη κεραια (extender) το οποιο εχει μεινει απο καποια asus mobo που ειχα ... εχει και ενα μικρο τηλεκοντρολ μαζι (Asus digital home λεει) cooler titan 5.25 για σκληρο δισκο. Καινουργιο δεν το εβαλα ποτε 2 fan guards akasa Αυτα .... πμ για οποιον θελει να περασει. Θα τα εχω ολα σε μια σακουλα Επισης υπαρχει και ενα καινουργιο Siemens CL-110 modem απο αυτα που εδινε παλια η forthnet Επισης ενα block της Silverprop σε τζεταουα κατασταση. Ας περασει καποιος να τα παρει αλλιως πανε ολα σκουπιδια Οπως ειπα ... μονο ολα μαζι Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 28, 2011 από Daytime Dreamer Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsitas Σεπτέμβριος 28, 2011 #137 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 με ενδιαφερουν ολα, εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
saltjon Σεπτέμβριος 28, 2011 #138 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Το κοντρολ πρεπει να ειναι απο δεκτη τηλεορασης asus εαν ειναι ετσι με ενδιαφερει Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Σεπτέμβριος 28, 2011 #139 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 Το κοντρολ πρεπει να ειναι απο δεκτη τηλεορασης asus εαν ειναι ετσι με ενδιαφερει αν ειναι αυτο >> δεν ειναι για τηλεοραση.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 28, 2011 #140 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2011 αυτο το εχω εγω για οταν βλεπω ταινιες, play,pause,stop,fw klp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts