SirGeorge Αύγουστος 12, 2011 #61 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Χαρίζονται δύο τεράστιες κεραίες για Wireless Link. Έχουνε τεράστιο πιάτο σε μορφή πλέγματος περίπου 60cm*60cm και είναι στο κουτί τους. Τις είχα αγοράσει 150 ευρώ αλλάδεν τις χρειάστηκα ποτέ.Επίσης χαρίζονται δύο πολυμηχανήματα που δουλεύουν αλλά μάλλον θέλουνε μελάνια.Επίσης χαρίζεται μια CRT οθόνη 17"Τέλος χαρίζεται ένας επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής Olympus χρωστικής εξάχνωσης που απλά τελείωσε το αναλώσιμό του toner.Μοναδική προϋπόθεση να τα πάρει κάποιος ΜΟΝΟ ΌΛΑ ΜΑΖΙ και να έρθει ο ίδιος να τα παραλάβει από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.Για όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί και να τα αξιοποιήσει.Για επικοινωνία στο 6932.198415 ή στο george@gecon.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Αύγουστος 12, 2011 #62 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 θα με ενδιέφερε η μια κεραια... το πορτα πορτα εξυπηρετει με τον τροπο που θες, ή είναι πάιδεμα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 12, 2011 #63 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Φίλε μου σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Το τόνισα ότι τα χαρίζω όλα μαζί και μόνο άμα έρθει κάποιος να τα παραλάβει από τον χώρο μου, άμα μπω στον κόπο να τα πακετάρω μόνο και μόνο λόγω όγκου δεν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Αύγουστος 12, 2011 #64 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2011 Aν δεν έχει φύγει στον ''ProPitsiriko$ '' το θέλω γιατί μόλις παρέδωσαν πνεύμα τα κουμπιά από το δικό μου... Δυστυχως ακομα δεν το εχω παραλαβει διοτι δεν εχω λαβει απαντηση στο pm που εστειλα στο παλικαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Αύγουστος 13, 2011 #65 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2011 Χαρίζονται δύο τεράστιες κεραίες για Wireless Link. Έχουνε τεράστιο πιάτο σε μορφή πλέγματος περίπου 60cm*60cm και είναι στο κουτί τους. Τις είχα αγοράσει 150 ευρώ αλλάδεν τις χρειάστηκα ποτέ.Επίσης χαρίζονται δύο πολυμηχανήματα που δουλεύουν αλλά μάλλον θέλουνε μελάνια.Επίσης χαρίζεται μια CRT οθόνη 17"Τέλος χαρίζεται ένας επαγγελματικός φωτογραφικός εκτυπωτής Olympus χρωστικής εξάχνωσης που απλά τελείωσε το αναλώσιμό του toner.Μοναδική προϋπόθεση να τα πάρει κάποιος ΜΟΝΟ ΌΛΑ ΜΑΖΙ και να έρθει ο ίδιος να τα παραλάβει από το Πανόραμα Θεσσαλονίκης.Για όποιον έχει όρεξη να ασχοληθεί και να τα αξιοποιήσει.Για επικοινωνία στο 6932.198415 ή στο george@gecon.grΚαλημέρα με ενδιαφέρουν , σε 2 ωρες θα είμαι Θεσ/νίκη για δουλειές , θα σου κάνω ένα τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stackeras Αύγουστος 15, 2011 #66 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Καλημέρα με ενδιαφέρουν , σε 2 ωρες θα είμαι Θεσ/νίκη για δουλειές , θα σου κάνω ένα τηλέφωνο.Εάν δεν βόλεψε ενημερώστε με ενδιαφέρομαι και εγώ. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry308 Αύγουστος 15, 2011 #67 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 Δεν βόλεψε τελικά, βγήκαν άλλες δουλειές ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirGeorge Αύγουστος 15, 2011 #68 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 οποιος θελει παιδια ας παρει τηλ να περασει να του τα δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 15, 2011 #69 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 οποιος θελει παιδια ας παρει τηλ να περασει να του τα δωσωΕνδιαφέρομαι.Για να μην ενοχλήσω τέτοια ώρα,θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gharit Αύγουστος 15, 2011 #70 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 φιλε roybatty κλεισανε απο μενα για αυριο το πρωι.Καλο βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
roybatty Αύγουστος 15, 2011 #71 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 οκ,δεν υπάρχει πρόβλημα.Εαν δεν χρειαστείς κάποιο από τα πολυμηχανήματα πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gharit Αύγουστος 15, 2011 #72 Κοινοποίηση Αύγουστος 15, 2011 ok, θα ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gharit Αύγουστος 16, 2011 #73 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2011 Τα πραγματα παρεληφθησαν.Ευχαριστω και δημοσια τον SirGeorge για την ευγενικη του κινηση και την αψογη συνεργασια του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2011 #74 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ενα λαπτοπ Compaq Pressario 1700 (P3 @ 700MHz-512 MB RAM-DVDROM) Απ'εξω ειναι σε μετρια κατασταση κ εχουν φυγει κατι πλαστικα στο πλαι. Η οθονη δουλευει κανονικα. Λειτουργικα ειναι μια χαρα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Αύγουστος 17, 2011 #75 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Αν το λαπτοπ ειναι οκ για browsing ενδιαφερομαι εγω..Ειμαι αθηνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2011 #76 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Πιστευω οτι γιαυτο ειναι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Αύγουστος 17, 2011 #77 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Οκ αν θελεις και συ μπορουμε να συνεννοηθουμε με πμ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Αύγουστος 17, 2011 #78 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2011 Aν δεν κατσει θα το ηθελα για να το κανω δωρακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafeine Αύγουστος 18, 2011 #79 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Χαρίζονται 2 οθόνες 17" CRT μια AOC και μια Philips. Και οι δύο σε άριστη κατάσταση.προϋπόθεση να έρθουν οι ενδιαφερόμενοι να τις παραλάβουν από το σπίτι μου. πληροφορίες με pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeMaitre Αύγουστος 18, 2011 #80 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2011 Χαρίζεται πολυμηχάνημα [ame=http://www.amazon.com/Hewlett-Packard-PSC500-Multifunction-Device/dp/B00001WRP3]HP PSC 500[/ame] με το εξής πρόβλημα:Όταν επιχειρώ να σκανάρω μια σελίδα, το scanner ξεκινά τη διαδικασία προθέρμανσης κανονικά (ανάβει η λάμπα του), αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα στο πάνελ βγάζει μήνυμα ότι το scanner αντιμετώπισε πρόβλημα και χρειάζεται επανεκκίνηση.Όσες φορές κι αν το ανοιγοκλείσω, εμφανίζει πάντα το ίδιο πρόβλημα!Αν και οι καιροί είναι χαλεποί και δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για επιδιόρθωση ούτε για αντικατάσταση (άτιμη ανεργία), αποφάσισα να το δώσω σε κάποιον που μπορεί να το αξιοποιήσει, γιατί οι γνώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να του βάλω χέρι και λυπάμαι να το βλέπω να σκονίζεται...Ο εκτυπωτής λειτουργεί κανονικά, αλλά είναι τεράστιο για να το έχω επάνω στο γραφείο μόνο για να εκτυπώνω (άλλωστε, εκτυπωτή σκέτον έχω για να εξυπηρετηθώ).Παραλαβή από Καλλιθέα, αφού προηγηθεί συνεννόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts