nix Αύγουστος 3, 2011 #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Γεια σου Λευτερηθελω τη matrox,στειλε μου σε παρακαλω ενα τηλέφωνο επικοινωνιας.Νικος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuro22 Αύγουστος 3, 2011 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2011 Ευχαριστώ πολύ τον φίλο fontanero για την προσφορά του SE w910.Φίλε aquasonic αν δεν καταφέρω να φτιάξω αυτό που θέλω θα σου το δώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
expert1 Αύγουστος 4, 2011 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 (edited) Χαριζω επεξεργαστες 1.pentium 1.6 - 1.8 -2.0/256-512/400 socket 478,2.celeron 1.8 -2.0 - 2.4/128/400 socket 478,3. Athlon 1600 ax1600m3tc socket 462 εκλεισε4. Pentium 3 733/256/133 socket 3705. Celeron 1300/256/100 socket 3706. καρτα τηλεορασης χωρις παρελκομενα7.καρτα ηχου εκλεισε8. ψυκτρες για socket 370 αλα ειναι σε αριστη λειτουργικη καταστασηεχω αναρτησει την αγγελια και σε αλλο φορουμ του χωρου,για να την διαβαζουν περισσοτεροι ενδιαφερομενοι.Κραταω σειρα προτεραιοτητος.μονο Θεσσαλονικη ,συναντηση στο παρκινγκ του ΜΑΚΡΟ,τερμα λεωφορειων Κηφησιας Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 4, 2011 από expert1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 4, 2011 #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Χαρίζω το παλιό μου Razer Deathadder, συνάντηση μόνο στην Μαγούλα όποιος ενδιαφέρετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fontanero Αύγουστος 4, 2011 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Χαριζονται τα παρακατω κινητα(Sony Ericcsson-LG-Motorola),φορτιστες (Nokia) κι ενα bluetooth(κινεζος μαλλον). Το LG και το Motorola αναβουν αλλα δεν ξερω αν λειτουργουν σωστα.Το Sony δεν αναβει καν,μπορει να θελει μπαταρια.Οποτε δινονται κυριως ως ανταλλακτικα. Δινονται οπως φαινονται στις φωτογραφιες,με τις γρατζουνιτσες τους,τα σπασιματακια τους κι εννοειται χωρις κουτια κλπ. Να αναφερω οτι ΔΕΝ προερχονται απο καμμια γιαφκα ΟΥΤΕ ειναι κλεμμενα,ειναι συσκευες χρονων που ηταν στο συρταρι. To LG εχει handsfree και το bluetooth φορτιστη αυτοκινητου.:clap: Περιοχη Θεσσαλονικη. Eχει μεινει το Motorola και το bluetooth.Επισης βρηκα κι ενα κουτακι με σφραγισμενα καλωδια,τα οποια 1η φορα βλεπω στη ζωη μου,και δυο ηχεια Jamo Power 120s τα οποια δουλευουν αλλα δεν παιζουν καθαρα κι απ'το ενα λειπει η μπροστινη σιτα. Να προσθεσω πως θα ειναι διαθεσιμα μετα τις 15 Αυγουστου λογω διακοπων:clap:, οποτε,μεχρι τοτε δεν θα μπορω να απανταω σε τυχον pm's.:sorry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 4, 2011 #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Καλησπερα ενδιαφερομαι για το Razer Deathadder αν ειναι ευκολο να συναντηθουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Αύγουστος 4, 2011 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 H matrox βρήκε νέο σπίτι , τα άλλα ισχύουν ως έχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nix Αύγουστος 4, 2011 #48 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2011 Σε ευχαριστω πολυ για τη matrox :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Αύγουστος 5, 2011 #49 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Να 'σαι καλά φίλε , καλοδούλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Infotech Αύγουστος 5, 2011 #50 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Eχει μεινει το Motorola και το bluetooth.Επισης βρηκα κι ενα κουτακι με σφραγισμενα καλωδια,τα οποια 1η φορα βλεπω στη ζωη μου,και δυο ηχεια Jamo Power 120s τα οποια δουλευουν αλλα δεν παιζουν καθαρα κι απ'το ενα λειπει η μπροστινη σιτα.Να προσθεσω πως θα ειναι διαθεσιμα μετα τις 15 Αυγουστου λογω διακοπων:clap:, οποτε,μεχρι τοτε δεν θα μπορω να απανταω σε τυχον pm's.:sorry:Καλησπέρα φίλε μου, έχω 1 από αυτά (ηχείο Jamo Power) και το άλλο μου είναι καμμένο. Αν δεν τα θέλει κανένας άλλος και δεν τα έχεις δώσει ήδη θα τα ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
expert1 Αύγουστος 5, 2011 #51 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2011 Χαριζω επεξεργαστες 1.pentium 1.6 - 1.8 -2.0/256-512/400 socket 478,2.celeron 1.8 -2.0 - 2.4/128/400 socket 478,3. Athlon 1600 ax1600m3tc socket 462 εκλεισε4. Pentium 3 733/256/133 socket 3705. Celeron 1300/256/100 socket 3706. καρτα τηλεορασης χωρις παρελκομενα7.καρτα ηχου εκλεισε8. ψυκτρες για socket 370 αλα ειναι σε αριστη λειτουργικη καταστασηεχω αναρτησει την αγγελια και σε αλλο φορουμ του χωρου,για να την διαβαζουν περισσοτεροι ενδιαφερομενοι.Κραταω σειρα προτεραιοτητος.μονο Θεσσαλονικη ,συναντηση στο παρκινγκ του ΜΑΚΡΟ,τερμα λεωφορειων Κηφησιαςπροσθετω και εναν pentium 3 1000mhz slot1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Αύγουστος 6, 2011 #52 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 με ενδιαφερει η καρτα τηλεωρασης απο Θεσ/νικη ειμαικαι ο pentium 3 1000mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 6, 2011 #53 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 [MENTION=18161]bafoKrator[/MENTION]Καθημερινές 9-5 δουλεύω εκεί, οπότε PM me για να κανονίσουμε.P.S. Η Μαγούλα στην Πάτρα είναι πάνω από το πανεπιστήμιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 6, 2011 #54 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Βλέπω έχω και ένα full cover EK waterblock για Ati 4870, ισχύει πάλι συνάντηση μόνο στην Μαγούλα για όποιον ενδιαφέρετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafoKrator Αύγουστος 6, 2011 #55 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Καλησπερα @unstoppable!Δυστυχως λαθος μου μεγαλο τωρα ειδα τη Μαγουλα!Δεν μενω Πατρα σε ευχαριστω παρα πολυ παντως για το καλο που πηγες να κανεις!Συγγνωμη και παλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Αύγουστος 6, 2011 #56 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2011 Φίλε unstoppable με ενδιαφέρει το waterblock για την 4870 . Έχεις π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Αύγουστος 9, 2011 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Μιας κι ήρθα Ελλάδα κι είχα χρόνο ξέθαψα την ντουλάπα με τα pc. Λοιπόν υπάρχουν 4 κουφάρια towers 2 ψιλοαρχαία, 2 απλά παλιά με μητρικές, και μια κούτα με ανεμιστηράκια, καλώδια, ψύκτρες κτλ.. Δεν έχω ιδέα τι δουλεύει και τι όχι και δε πρόκειται να κάτσω να το ψάξω.Χαρίζονται όλα μαζί οπότε όποιος θέλει έρχεται Περιστέρι, Αθήνα και τα παίρνει όλα παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Αύγουστος 9, 2011 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Αν τα παιδια δεν εχουν προβλημα, θα ηθελα μονο την πλακετα απο το SE και το motorola. Για να φτιαξω 2 να φυγουν στους γονεις. Επισης δινω το ανω LG και εγω αλλα με σπασμενη LCD για ανταλλακτικα (δεν αξιζει να το φτιαξω για μενα). Aν δεν έχει φύγει στον ''ProPitsiriko$ '' το θέλω γιατί μόλις παρέδωσαν πνεύμα τα κουμπιά από το δικό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tankard Αύγουστος 9, 2011 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2011 Μιας κι ήρθα Ελλάδα κι είχα χρόνο ξέθαψα την ντουλάπα με τα pc. Λοιπόν υπάρχουν 4 κουφάρια towers 2 ψιλοαρχαία, 2 απλά παλιά με μητρικές, και μια κούτα με ανεμιστηράκια, καλώδια, ψύκτρες κτλ.. Δεν έχω ιδέα τι δουλεύει και τι όχι και δε πρόκειται να κάτσω να το ψάξω.Χαρίζονται όλα μαζί οπότε όποιος θέλει έρχεται Περιστέρι, Αθήνα και τα παίρνει όλα παρέα.Με ενδιαφέρουν. Αν μπορείς να περιμένεις μέχρι το ΣΚ ακόμα καλύτερα αλλιώς να πεταχτώ κάποιο απόγευμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Αύγουστος 10, 2011 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2011 Αν περισεψει απο τον Tankard το ενα απο τα δυο απλα παλια κουτια με μητρικη και τιποτα ανεμιστηρακια και ψυκτρες θα τα ηθελα μπας και φτιαξω ενα pc για να παιζουμε κανα dota lan..Μπορω αν θες Tankard επισης να παρω τα πραγματα απ τον DJD και να ερθεις να τα παρεις το Σαββατοκυριακο μιας και ειμαστε γειτονες με τον DJD μενω περιστερι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts