pontifikas Μάϊος 9, 2005 #41 Μάϊος 9, 2005 Να μπώ και εγώ στο Κόλπο μιας και έχω μια XL Ultimate με το zalman επάνω. Σε ψύξη και χρονισμούς -> 41C ’σε που πετάει αέρα παντού τριγύρο το Zalman και μου ψύχει και το Northbridge που του έχω βάλει παθητική (φυσικά βγάζει τον σκασμό )
haris1984 Μάϊος 9, 2005 #42 Μάϊος 9, 2005 xl ultimate?εχει διαφορα σε χρονισμους απο τις υπολοιπες χλ?
pontifikas Μάϊος 9, 2005 #43 Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 21:39] xl ultimate?εχει διαφορα σε χρονισμους απο τις υπολοιπες χλ? Αν εννοείς τους default,το Riva Tuner δείχνειGPU:398,3RAM:492,8 :...: (λογικά αυτό θα είναι x2)μου φαίνεται περίεργο γιατί ξέρω ότι οι XL είναι στα 400-1000.Δεν την έχω clockάρει ακόμα.
SLN Μάϊος 9, 2005 #44 Μάϊος 9, 2005 Οποτε?? Zalman?? Τα 618 γραμμαρια που προτεινει ο "μικρος unsto", δεν μου φαινονται ιδαιτερα ελκυστικα... αν και το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα του βαρους....
gfa3 Μάϊος 9, 2005 #45 Μάϊος 9, 2005 Εγω με το νερακι (ασετεκ) πανω τρεχω στους 33 βαθμους ενω η μεγιστη δεν περναει τους 41 σε φουλ φορτιο.Η θερμοκρασια μετραται απο το hardware monitor των ATI tray tools αλλα και με εξωτερικο θερμομετρο.Μικρη η αποκλιση αλλα η θερμοκρασια που λεω ειναι πυρηνα κι οχι θερμομετρου που ειναι 2 βαθμους κατω σε φουλ φορτιο.Σε ηρεμια ή ενδιαμεσα σταδια δειχνει -1 βαθμο σε σχεση με πυρηνα.
haris1984 Μάϊος 11, 2005 #49 Μάϊος 11, 2005 ρε jax το μονο προβλημα με το silencer που εχω εγω ειναι οτι δεν νιωθω τον αερα να βγαινει απο το πισω μερος....νιωθω ενα δυνατο ρευμα απο μπροστα το οποιο δεν μπορω νακαταλαβω αν τραβαει ή σπρωχνει αερα ο ανεμιστηρας της καρτας και δεν παρατηρω καθολου ροη απο πισω σε οσες στροφες κι αν λειτουργει... το εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα?
SLN Μάϊος 11, 2005 #50 Μάϊος 11, 2005 Ρε παιδια sapphire ειναι η δικη μου αλλα μηπως αγχωνομαι αδικα?? Εγω πιαστηκα απο το σχολιο του Στρατου Αρχική απάντηση από Stratos [07-05-2005 00:57] H sapphire και η Asus κανουν κατι τετοιες π@π@ριες.... και υπεθεσα οτι εχεις sapphire. Εν τω μεταξυ κατι δεν μου καθοτανε καλα το μπλε pcb σου, γιατι εμενα ειναι κοκκινο. Τελικα χτες επιβεβαιωσα τον κανονα οτι "αμα δεν ΣΚΥΨΕΙΣ δεν προκειται να προοδευσεις στην κοινωνια" και .... εκανα τον κοπο να σκυψω να κοιταξω αν εχει πυκνωτες σε εκεινο το σημειο (διπλα στο φαν plug αν εχω καταλαβει καλα τις φωτογραφιες) και ηταν "καθαρη" οποτε μαλλον κανει η rev4/5 στην sapphire.
jax7480 Μάϊος 22, 2005 Author #51 Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από SLN Ρε παιδια sapphire ειναι η δικη μου αλλα μηπως αγχωνομαι αδικα?? Εγω πιαστηκα απο το σχολιο του Στρατου και υπεθεσα οτι εχεις sapphire. Εν τω μεταξυ κατι δεν μου καθοτανε καλα το μπλε pcb σου, γιατι εμενα ειναι κοκκινο. Τελικα χτες επιβεβαιωσα τον κανονα οτι "αμα δεν ΣΚΥΨΕΙΣ δεν προκειται να προοδευσεις στην κοινωνια" και .... εκανα τον κοπο να σκυψω να κοιταξω αν εχει πυκνωτες σε εκεινο το σημειο (διπλα στο φαν plug αν εχω καταλαβει καλα τις φωτογραφιες) και ηταν "καθαρη" οποτε μαλλον κανει η rev4/5 στην sapphire. Και η δικη μου sapphire ειναι. Βγαζει 2 pcb η sapphire με τo X800XL. Ενα το κοκκινο που εχεις εσυ, και που διορθωσε την ******* με τους πυκνωτες και ενα με το μπλε που εχω εγω και πρεπει να κανεις την πατεντα. Για τα 2 pcb ειναι σιγουρο γιατι τις πετυχα και τις 2 καρτες στο ιδιο μαγαζι. Sapphire, ακριβως ιδιο κουτι, ιδια καρτα, χωρις να διαφερουν σε τιποτα, εκτος απο το χρωμα του pcb και τους 2 πυκνωτες. Επειδη δεν ειχα ποσταρει φωτο με το αποτελεσμα οριστε:
DuKe Μάϊος 22, 2005 #55 Μάϊος 22, 2005 sorry αν σας χαλώ το thread. αλλά πήρα κ έγω την silencer 6 για 6600gt και η πτώση της θερμοκρασίας είναι ελεηνή 2-3 βαθμοί σε idle και καμια 10αρια σε load. τις έχω σφίξει πολύ καλα τις βιδές,άρα πατάει καλά. υποψιάζομαι την παρεχόμενη με τη ψύχτρα παστούλα. να την αντικαταστήσω με artic ceramique?
jax7480 Μάϊος 22, 2005 Author #56 Μάϊος 22, 2005 Αρχική απάντηση από DuKe sorry αν σας χαλώ το thread. αλλά πήρα κ έγω την silencer 6 για 6600gt και η πτώση της θερμοκρασίας είναι ελεηνή 2-3 βαθμοί σε idle και καμια 10αρια σε load. τις έχω σφίξει πολύ καλα τις βιδές,άρα πατάει καλά. υποψιάζομαι την παρεχόμενη με τη ψύχτρα παστούλα. να την αντικαταστήσω με artic ceramique? Η καρτα ειναι υπερχρονισμενη ή τρεχεις στις default συχνοτητες? Αν κι εγω εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, δεν θα ηταν ασχημο αν πιστευεις οτι φταιει η παστα, να την αλλαξεις με ceramique. Δοκιμη θα κανεις που 99% θα δωσει καλυτερα αποτελεσματα. Ισως και να πατησει καλυτερα.
pontifikas Μάϊος 23, 2005 #57 Μάϊος 23, 2005 jax, Με τις μνήμες στο πάνω μέρος της κάρτας τι κάνεις?Πώς τις ψύχεις, γιατί μου φαίνεται ότι οι παθητικές που έχει επάνω δεν είναι αρκετές.
jax7480 Μάϊος 23, 2005 Author #58 Μάϊος 23, 2005 Αρχική απάντηση από pontifikas jax, Με τις μνήμες στο πάνω μέρος της κάρτας τι κάνεις?Πώς τις ψύχεις, γιατί μου φαίνεται ότι οι παθητικές που έχει επάνω δεν είναι αρκετές. To Silencer 4 παταει και στις πανω και στις κατω μνημες. οποτε ψυχονται και αυτες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.