Jump to content

ATI X800XL VS Arctic Cooling 4. The awakening...

jax7480

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Seeker

Καλός :flex::T: καλύτερα που ρίσκαρες με το dremmel παρά να ακυρώσεις την εγγύηση.

Δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκαρω για την καρτα. Μια μερα την ειχα και να την πηγαινα πισω κιολας? Προτιμησα την περιπτωση να χαλασει το Silencer που κανει 28 παρα η VGA που εχει 3χχ.

Αρχική απάντηση από jax7480

Δεν υπηρχε περιπτωση να ρισκαρω για την καρτα. Μια μερα την ειχα και να την πηγαινα πισω κιολας? Προτιμησα την περιπτωση να χαλασει το Silencer που κανει 28 παρα η VGA που εχει 3χχ.

σε αυτο εχεις δικιο δεν λεει να πανε χαμενα τοσα ευρο.

και μαλιστα σε φρεσκο πραμα αν το ειχες 2-3 χρονια εκει αλαζε το θεμα

Παντως το θεμα της Χ800XL και της μη συμβατοτητας με την σειρα ΑΤΙ silencer μαλλον ειναι "επισημο". Εβγαλε "silent" X800XL Ultimate και οχι "ΤΟΧΙC" οπως βαφτιζει αυτες με το silencer. Χρησιμοποιει την λυση της Zalman...

Με τo block "ταλαιπωρηθηκε" ο trooper, vag, με το silencer o Ζαχος...

Καμμια λυση για εμας τους φλωρους που θελουμε κατι ευκολο-ετοιμο να το κοτσαρουμε πανω να τελειωνουμε δεν παιζει ρε παιδια????:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Λιγο ασχετο, αλλα αυτο το block OClabs, που εχει τα ρακορ "σε στυση" :p :P λετε να κανει κανα κουμαντο σωστο??

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

οι φοτος μετα το ενχηριμα που ειναι???

για να δουμε πως το παιδεψες και μπηκε........

Βασικα την καρτα την εχω βαλει ηδη και βαριεμαι να την βγαλω για να την φωτογραφησω. Ισως το βραδακι που θα γυρισω απο την δουλεια.

SLN, αν θελεις στειλε την να την παιδεψω σαν την δικια μου. Δουλεια θα γινει, απλα το οπτικο αποτελεσμα δεν ειναι τοσο καλο.

Αρχική απάντηση από jax7480

Δουλεια θα γινει, απλα το οπτικο αποτελεσμα δεν ειναι τοσο καλο.

για να το λες αυτο φανταζομε πως θα την εχεις κανει:p:P:P

κακουργε:upside:

Δεν εχω παρει κατι... Αν αποφασισω για ATI silencer θα στην φερω στον καφε της Παρασκευης 27-5 να την "ισιωσεις". Θα κερασω κι ενα διπλο εσπρεσσο για τον κοπο σου... :p.

Αρχική απάντηση από SLN

Δεν εχω παρει κατι... Αν αποφασισω για ATI silencer θα στην φερω στον καφε της Παρασκευης 27-5 να την "ισιωσεις". Θα κερασω κι ενα διπλο εσπρεσσο για τον κοπο σου... :p.

ΩΧ, Μα@κια επαιχθει....εισαι ατυχος. 27-5 δεν θα ειμαι στον καφε γιατι εχω κατι σεμιναρια.

Αρχική απάντηση από SLN [Σήμερα, στις 15:42]

.........

Καμμια λυση για εμας τους φλωρους που θελουμε κατι ευκολο-ετοιμο να το κοτσαρουμε πανω να τελειωνουμε δεν παιζει ρε παιδια????:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:..........

Μια ειναι η λυση

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AeroCPUcooling&cp_id=46100

Ναι αλλα δεν ψυχεις μνημες. Εγω πιστευω σαν το Silencer ειναι μονο το νερο. Απο την στιγμη που η ψυκτρα παταει ΚΑΙ σε ολες τις μνημες(μπρος-πισω) κανει τρελη δουλεια.

Βασικα ψηνομαι να κανω και τα vmod(ετσι για την φαση) αλλα ο πωλητης της καρτας ειναι γνωστος admin :p του φορουμ οποτε δεν παιζει.

Αρχική απάντηση από ea6gka

ζαχο 30 βαθμους κατω μιλας σοβαρα μωρε?:-O

85 βαθμους, βλεποντας παντα το RivaTuner ειχα σε Full load στα DEFAULT, με την στοκ ψυξη τρεχοντας το προγραμματακι με τις μπαλες ειδα 85.3 για την ακριβεια, ενω με την καρτα o/c στα 465/580 και το Silencer ειδα ΜΑΧ 54.8. Επαναλαμβανω οτι το ειχα ρυθμισμενο στο 75% της ισχυως του ανεμιστηρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.