Jump to content

ATI X800XL VS Arctic Cooling 4. The awakening...

jax7480

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηγα σημερα λοιπον σε γνωστο κλεφτομαγαζο της Θεσσαλονικης για να αγορασω το Silencer για την νεα ΑΤΙ Χ800ΧL. Αφου μπηκα λιγο στο διλλημα για το ποια απο τις 2 να αγορασω(rev.3 που οπως ελεγε γνωστος μοντ ταιριαζει γαντι, ή την Rev.4) αγορασα την 4 μιας που την βρηκα πιο γομαρισια, με ψυκτρα ΚΑΙ για τις μνημες, μπρος-πισω.

Ολα καλα μεχρι εδω λοιπον παω σπιτι,ξηλωνω την VGA, βγαζω την stock ψυκτρα, καθαρισμα της θερμοαγωγιμης που ειχε, απλωμα καινουριας, ανοιγμα το κουτι του Silencer, ξεκουμπωμα τα 2 κομματια.....

post-51-1416071894,2225_thumb.jpg

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

To κοιταω απο εδω. Το κοιταω απο εκει...τιποτα. Ανοιγω τις οδηγιες εγκαταστασης. Τιποτα. Μπαινω στο site της arctic cooling. Δεν μπαινει υποτιθεται το Silencer 4 σε Χ800ΧL. Ωραια λεω, καλη ******* καναμε. Κοιταω το Silencer 5 το οποιο υποτιθεται οτι μπαινει. Δεν βλεπω να διαφερει πουθενα απο αυτην που εχω εγω, και σιγουρα δεν εχει κοψιμο πουθενα ωστε να περασουν αυτα τα σκατα(πυκνωτες ειναι? μηπως να τους ξηλωσω?).

Το μεγεθος της καταστροφης

post-51-1416071894,5654_thumb.jpg

Αντε και μια τελευταια.

Το θεμα ειναι οπως ειπε και ο Στρατος, παιρνουμε το ντρεμελακι, και κανουμε την δουλεια μας, ή πουλαμε την συγκεκριμενη και αγοραζουμε την Silencer 5, με αγνωστα παλι αποτελεσματα γιατι δεν νομιζω να υπαρχουν σε αλλη Χ800XL αυτοι οι πυκνωτες.

Οριστε, ακουω.

Υ.Γ. Το dremel το εχω ηδη διπλα μου, το εναυσμα, περιμενω....

post-51-1416071894,7239_thumb.jpg

Βαλτο στην πριζα!! Ουτε η 5 κανει...

Απλα, θελει πολλη προσοχη γιατι πρεπει να κοψεις που κοντα στο αξονακι...

παντως μην τους ξηλώσεις... δν μπορείς να πας πίσω το 4 και να ζητήσεις το 5?

Οντως απ'οτι βλεπω την αντιστοιχη Gigabyte και MSI

photo_rx80l256v_big.jpg

και

6686b.jpg

ΔΕΝ εχουν τους πυκνωτες εκει περα. Οποτε μαλλον ειναι ******* της Sapphire.

Να την πω την βλακεια μου...επειδη ασχετος με θεματα pcb ΜΗΠΩΣ να της βγαλεις και καπως να τις κολλησεις απο πισω αν γινεται...λεμε τωρα...

’μα ήτανε διάτρητοι και πατούσανε στο πίσω μέρος ίσως, αλλά νομίζω πατάνε σε βασούλες δηλαδή στην ίδια μεριά του pcb που κοιτάνε οπότε....dremel it

εγω θα τα παρατουσα , πρεπει να κοψει πλαστικα, αλουμινια και χαλκο (αν ειναι ετσι) . Αλλα παλι εγω ειμαι τεμπελης οποτε :D

Αρχική απάντηση από outlaw

’μα ήτανε διάτρητοι και πατούσανε στο πίσω μέρος ίσως, αλλά νομίζω πατάνε σε βασούλες δηλαδή στην ίδια μεριά του pcb που κοιτάνε οπότε....dremel it

Και αν βγαλει τις βασεις ...κατι θα υπαρχει απο κατω για να κολλησει αναποδα ισως(οι βασεις λογικα θα μπαινουν σε τρυπουλες) αν και θα χασει την εγγυηση οποτε μαλλον κακη ιδεα

jax , στείλε email στην sapphire μήπως υπάρχει μια αλλη εκδοση της silencer που να μπαινει στην δικια σου

Το μόνο σίγουρο ΜΗΝ πειράξεις τους πυκνωτές και στείλεις για υπνο το RMA . :D

απο κέι και πέρα λύσεις υπάρχουν πολλές.

Οκ τελικα. Το μοντ εγινε, πετυχε κανονικα, αν και παιξαμε στο οριο με το να κοψουμε και την μια βιδα. Δυστυχως τελειωσαν οι μπαταριες της ψηφιακης, δεν ειμαι σπιτι, οποτε φωτο αυριο. Παντως εκατσε καλα.

Αν και απ'οτι ειδατε μας πηρε και 2 ωριτσες σχεδον, αλλα αυτο ηταν μαλλον του οτι ημουν ασχετος με dremmel.

η μ**κία με αυτά τα caps είναι ότι δεν διάτρητα στο PCB και δε μπορείς να τα κολλήσεις από την ανάποδη... μόνο με προέκταση καλωδίων, αλλά μια χαρά τα κατάφερες, δε θα έχεις πρόβλημα, αν και αντιπαθώ την X800XL :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.